Árértesítés hozzáadása

Új ÁrRobot létrehozása

+ -

Új ÁrRobot létrehozása

Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1 unciás Amerikai Bölény arany érme

Ha olyan aranyérmét szeretne birtokolni, amely a teljes észak-amerikai örökséget képviseli, és amelyet az Egyesült Államok kormánya ... bővebben
Eladás Vétel Különbözet
1-4 614 672 ft
585 800 ft 5.03%
5-9 613 236 ft
585 800 ft 4.78%
10+ 610 075 ft
585 800 ft 4.23%

Bevezetés

Ha olyan aranyérmét szeretne birtokolni, amely a teljes észak-amerikai örökséget képviseli, és amelyet az Egyesült Államok kormánya törvényes fizetőeszköznek tekint, és mindemellett egy troy uncia, .9999 ezrelék színaranyat tartalmaz, akkor ne keressen tovább, ez az arany Amerikai Bölény érme. Az Egyesült Államok Kongresszusa által 2005-ben engedélyezett és a következő évben az Egyesült Államok West Point-i Pénzverde által kibocsátott első 24 karátos (törvényes fizetőeszköz) aranyérme. Az ikonikus amerikai szimbólumok kecses mintáit ábrázoló Amerikai Bölény érme elengedhetetlen mindenkinek, aki kedveli és izgalommal követi az Egyesült Államok történetét.

Miért ezt válassza?

 • Ez az 1 unciás érme követi az arany árát. Az Amerikai Bölény érmék értékét elsősorban azok finom aranytartalma határozza meg, amely az arany globális árához igazodik.
 • Az Amerikai Bölény érme valódi pénz. Az Amerikai Bölény törvényes fizetőeszköz az Egyesült Államokban, így az egész világon elfogadják és vé őket.
 • Az arany Amerikai Bölény egy elismert érme. Tény, hogy az Amerikai Bölény érméket az amerikai West Point pénzverde önti és Észak-Amerika két ikonikus szimbólumát ábrázolják: az amerikai bölényt és a híres indián fejet.
 • Az Amerikai Bölény érme 99,99% -ban tiszta arany. Sok szempontból izgalmasabb a 24 karátos Amerikai Bölény érmét kézben tartani, mint bármilyen más ötvözött aranyérmét. Az ötvözött arannyal ellentétben, ez a 24 karátos érme fényes, arany színű.
 • Az Amerikai Bölény aranyérmék igazi megtakarításnak felelnek meg. A tiszta aranyból készült és az Egyesült Államok kormánya által támogatott Amerikai Bölény érmék ideális befektetést jelentenek minden olyan hosszú távú megtakarító számára, aki értékeli a fizikai fizetőeszközzel rendelkező aranyérmék birtoklásának biztonságát és stabilitását.
 • Az Amerikai Bölény érmék kiválóak portfoliója diverzifikálására. Az arany alacsony korrelációja más pénzügyi eszközökkel az Amerikai Bölény érmét portfólió fedezetként szolgálja a piaci kockázat ellen.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  614 672 ft
 • Visszavásárlási ár
  585 800 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  28 872 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 111.07% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 251 791 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 608 639 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 574 469 HUF/oz.

Történelem

Az Amerikai Bölény viseli a híres ötcentes nikkel bivalyérme tervét

James Earle Fraser, Amerika egyik leghíresebb szobrászművésze készítette el eredetileg az arany Amerikai Bölény érme választott szerszámtervét, valamikor a 20. század elején. Az eredeti mintát a réz - nikkel öt centes érméhez használták, amelyet 1913 és 1938 között vertek és bocsátottak ki az Egyesült Államokban. Majdnem 70 évbe után, mire ezt az ikonikus szimbólumot ismét egy forgalomban lévő érmén használják, csak ezúttal egy nemesfém érmén. Az jellegzetes Amerikai Bölény érme eredeti megalkotása mellett Fraser számos kiemelkedő nyilvános műemlékét is létrehozott, mint például a filadelfiai Benjamin Franklin Nemzeti Emlékművet és a Washington DC-i Béke Művészeteit.

Az Amerikai Bölény Észak-Amerika örökséget képviseli

A bölény, amelyet az Amerikai Bölény érme előlapján ábrázolnak, egy faj, amely egykor szabadon vágtatott Észak-Amerika gyepein. Az amerikai bölény - más néven amerikai bivaly - túlzott kereskedelmi vadászata miatt az állatot a 19. században szinte kiirtották az Egyesült Államokban. Szerencsére a faj nemrégiben visszatért néhány nemzeti parknak és korlátozott magánterületnek köszönhetően.

Tanulmányozva a különböző országok által felvert 24 karátos aranyérmék növekvő népszerűségét - amelyeknek remek példái a kanadai juharlevél és az osztrák filharmonikus aranyérmék - az Egyesült Államok Pénzverde története során először adta ki saját, 9999-es finomságú verzióját. 2006-ig az egyetlen amerikai jogszerű fizetőeszközként megvásárolható aranyérme az amerikai Arany Sas volt, amely - az Arany Buffalóval ellentétben - 22 karátos érme - aranyból, valamint réz-ezüst ötvözetéből készül. Az amerikai Buffalo aranyérme bevezetése történelmi pillanat volt az Egyesült Államok Pénzverdéje számára is, amely két különböző arany-tisztaságú és törvényes fizetőeszközként is használható arany érmét is forgalmaz.

Termék tömege grammban
31.10659
Arany tömeg grammban
31.10348
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
1
Átmérő
32.7
Vastagság
-
Névérték leírás
$50
Gyártó:
Az Egyesült Államok West Point-i Pénzverde, Egyesült Államok

Előlap

Az előlap egy bennszülöttet ábrázol, aki James Earle Fraser tervező szerint három amerikai indián törzsfőnök arcvonásainak ötvözésével jött létre. Az előlapon a „LIBERTY” szöveg is be van nyomtatva, csakúgy, mint a pénzverés éve és a tervező kezdeti „F” -je, amely a Frasert jelenti.

Hátlap

A hátlapon egy amerikai bölény látható, más néven amerikai bivaly. A Buffalo felett található az „AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK” metszet és az „E PLURIBUS UNUM” latin szó, amely fordításban „egy a sok közül”. A Buffalo alá be van írva: „ISTENBEN BÍZUNK”, az 50 dolláros névleges névérték, az érme súlya és tisztasága.

Csomagolás

Minden érme külön-külön kemény műanyag kapszulába van csomagolva. 20-szor többször kaphatók eredeti mentával lezárt csövekben.

A termék értéke
A kockázat, amennyiben befektetésén azonnal túlad

Postacsomag

A fizetés kézhezvétele után 24 órán belül elküldjük megrendelését, és nyomkövetési számot kap a Magyar Postától.

A csomagok szállítási ideje kb. 1-3 munkanap.

Felhívjuk figyelmét, hogy minden megrendelést (kivéve, ha a Tavex-szel másképp állapodtak meg) hazaszállítás NÉLKÜL küldjük, ezért megrendelését a helyi postán vagy megjelölt kézbesítési pontnál kell átvennie.

Személyes átvétel: A megrendelt termékeket személyesen is átveheti budapesti üzletünkben. Amint megkapjuk befizetését, e-mailben és telefonon is felvesszük Önnel a kapcsolatot, majd ezek után személyesen felveheti rendelését.

Biztosítás

Csomagját (érték-nyilatkozattal ellátott) biztosított értékű csomagként küldjük a Magyar Postával. Amennyiben csomagja váratlanul eltűnne vagy megsérülne a szállítás során, a Tavex újra elküldi megrendelését, vagy visszatéríti a befizetést. A biztosítás addig érvényes, amíg át nem veszi csomagját.

Csomagolás

Megrendelését védett csomagolással burkoljuk, és diszkrét, jelöletlen borítékban küldjük el.

Nyomkövetés

Amint a rendelése be lett csomagolva, a nyomkövetési számot elküldjük az e-mail címére. A Magyar Posta weboldalán követheti a csomag aktuális helyzetét, valamint annak életútjáról tájékozódhat.

Késések / bizonyos cikkek nincsenek készleten

Ha a csomagját a vártnál később küldjük el, vagy ha egy adott termék nincs raktáron (esetleg ideiglenesen elfogyott), telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatást adunk rendelésének várható szállítási idejéről.

Szállítási költségek

Az alábbi árak a magyarországi szállításokra vonatkoznak. Külföldre történő szállítás esetén kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a +36 11 22 33 44 telefonszámon vagy a tavex@tavex.hu e-mail címen.

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

COVID-19

A jelenlegi helyzet és a rendkívül magas kereslet miatt a raktárunk hiányos lehet bizonyos termékekből. Hívjon bizalommal a +36 20 255 1515 telefonszámon, ha kérdései lennének készletünk állapotáról.

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Tavex ID létrehozása
Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.