Árértesítés hozzáadása

Foglaljon időpontot ingyenes tanácsadásra

Válasszon ki egy Tavex tanácsadót, és lépjen közvetlen kapcsolatba velünk, több mint 11 országban. Az ügyfélszolgálatunkkal is kapcsolatba léphet a tavex@tavex.hu e-mail címen vagy a  +36 20 255 1515 telefonszámon.

Kérdezze meg személyes tanácsadóját

Kirli Ausmees


Megsérült a termék, mégis eladhatom?

Ha megsérült a termék, akkor sem kell aggodnia. A Tavex sérült arany- és ezüst termékeket is vásárol. A sérült érmék és rudak felvásárlásakor fontos a sérülés mértéke. Ez nagyban befolyasolja a termék végleges árát. A megrongálódott vagy hibás áruk és a hibátlan állapotú rudak és érmék ára eltérő. Magától érthető, hogy a sérült termék ára valamivel alacsonyabb az új termékénél. Egyedül az ékszerek esetében nem számít, ha a termék hibás. Az ékszereket minden esetben a törtarany felvásárlási árral vásároljuk fel. 

A Tavex vevőként és eladóként egyaránt jelen van a piacon. Így a termékek vásárlásakor bizonyos minőségi követelményeink vannak. A termékeinket maximális minőségi állapotban szeretnénk tovább értékesíteni a vevőinknek. Ezért fenntartjuk a jogot, hogy a webáruházunkban megadott vétélárnál alacsonyabb árral vásároljunk vissza a termék(ek)et, ha esetleg valamilyen minőségi hibát találunk.

Megsérült a termék
PAMP Fortuna eredeti csomagolásban

Az adott termék oldalán mindig látja azt az árat is, amelyet a Tavex a hibátlan állapotú termékért kínál. A Tavex mindig megjeleníti a termék vételárát és az eladási árát is. Pl. a 100 grammos PAMP Fortuna aranyrudat zárt műanyag csomagolásban értekesítik. Ha az eredeti csomagolás sérült vagy a terméket kivették a csomagolásból, akkor a vételár is változik. Ebben az esetben a Tavex már nem tudja a termék oldalán megjelenő vételárral megvásárolni a terméket. A termékek károsodásának elkerülése érdekében javasoljuk, hogy az érméket mindig az eredeti műanyag kapszulákban tartsa. A rudak és érmék eredeti csomagolását ne törje fel!

Úgyhogy ha megsérült a termék, ugyanúgy el lehet ezt hozni hozzánk és mi teszünk Önnek egy árajánlatot.                    

Egy gördülékeny konzultáció

Válasszot tanácsadót

Válasszon ki egy tanácsadót vagy csak az időpontot és az éppen elérhető tanácsadónk fog részletes tájékoztatást nyújtani Önnek!

Válasszon időpontot

Szívesen alkalmazkodunk a időbeosztásához, így kérjük, válassza ki az Önnek leginkább megfelelő időpontot!

Kapjon ingyenes tájékoztatást

Ne feledje, a tudás hatalom! Ez a mondás különösen igaz a pénzügyi világra, így a Tavex tanácsadói mindig örömmel állnak rendelkezésére!