Árértesítés hozzáadása

Foglaljon időpontot ingyenes tanácsadásra

Válasszon ki egy Tavex tanácsadót, és lépjen közvetlen kapcsolatba velünk, több mint 11 országban. Az ügyfélszolgálatunkkal is kapcsolatba léphet a tavex@tavex.hu e-mail címen vagy a  +36 20 225 1515 telefonszámon.

Kérdezze meg személyes tanácsadóját

Kirli Ausmees


Megsérült a termék, mégis eladhatom?

Ha megsérült a termék, akkor sem kell aggódnia. A Tavex sérült arany- és ezüst termékeket is vásárol. A sérült érmék és rudak felvásárlásakor azonban fontos a sérülés mértéke, ugyanis ez nagyban befolyásolja a termék végleges árát. A megrongálódott vagy hibás áruk és a hibátlan állapotú rudak és érmék ára eltérő. Magától érthető, hogy a sérült termék ára valamivel alacsonyabb az új termékénél. Kizárólag az ékszerek esetében nem számít, ha a termék sérült. Az ékszereket minden esetben a törtarany felvásárlási ára szerint vásároljuk fel. 

A Tavex vevőként és eladóként egyaránt jelen van a piacon. Így a termékek vásárlásakor bizonyos minőségi követelményeink vannak. A termékeinket maximális minőségben szeretnénk tovább értékesíteni a vásárlóinknak. Ezért fenntartjuk a jogot, hogy a webáruházunkban megadott vétélárnál alacsonyabb árral vásároljunk vissza a termék(ek)et, ha esetleg valamilyen minőségi hibát találunk.

Megsérült a termék
PAMP Fortuna eredeti csomagolásban

Az adott termék oldalán mindig látja azt az árat is, amelyet a Tavex a hibátlan állapotú termékért kínál. A Tavex mindig feltűnteti a termék vételárát és az eladási árát is. Pl. a 100 grammos PAMP Fortuna aranyrudat zárt műanyag csomagolásban értekesítik. Ha az eredeti csomagolás sérült vagy a terméket kivették a csomagolásból, akkor a vételár is változik. Ebben az esetben a Tavex már nem tudja a termék oldalán megjelenő vételárral megvásárolni a terméket. A termékek károsodásának elkerülése érdekében javasoljuk, hogy az érméket mindig az eredeti műanyag kapszulákban tartsa. A rudak és érmék eredeti csomagolását ne törje fel!

Tehát ha megsérült a termék, ugyanúgy el lehet ezt hozni hozzánk és mi teszünk Önnek egy árajánlatot.                    
Olvasson el mindent

Egy gördülékeny konzultáció

Válasszot tanácsadót

Válasszon ki egy tanácsadót vagy csak az időpontot és az éppen elérhető tanácsadónk fog részletes tájékoztatást nyújtani Önnek!

Válasszon időpontot

Szívesen alkalmazkodunk a időbeosztásához, így kérjük, válassza ki az Önnek leginkább megfelelő időpontot!

Kapjon ingyenes tájékoztatást

Ne feledje, a tudás hatalom! Ez a mondás különösen igaz a pénzügyi világra, így a Tavex tanácsadói mindig örömmel állnak rendelkezésére!