Árértesítés hozzáadása

Foglaljon időpontot irodánkba

Ingyenes konzultáció lehetőséget biztosítunk több mint 11 országban. Amennyiben rendelésének átvételéhez egyeztetne időpontot, vagy csak szeretne személyes tanácsadást kérni lépjen velünk kapcsolatba. Az ügyfélszolgálatunkkal is felveheti a kapcsolatot a tavex@tavex.hu e-mail címen vagy a  +36 20 225 1515 telefonszámon.

Kérdezze meg személyes tanácsadóját

József Breda


Megsérült a termék, mégis eladhatom?

Sérült arany vagy ezüst terméket is eladhatok?

Ha megsérült a termék, akkor sem kell aggódnia. A Tavex sérült arany- és ezüst termékeket is vásárol. A sérült érmék és rudak felvásárlásakor azonban fontos a sérülés mértéke, ugyanis ez nagyban befolyásolja a termék végleges árát.

A megrongálódott vagy hibás befektetési arany termékek és a hibátlan állapotú aranyrudak és érmék ára eltérő. Magától érthető, hogy a sérült termék ára valamivel alacsonyabb az új termékénél. Kizárólag az ékszerek esetében nem számít, ha a termék sérült. Az ékszereket minden esetben a törtarany felvásárlási ára szerint vásároljuk fel.

A Tavex vevőként és eladóként egyaránt jelen van a piacon. Így a termékek vásárlásakor bizonyos minőségi követelményeink vannak. A termékeinket maximális minőségben szeretnénk tovább értékesíteni a vásárlóinknak. Ezért fenntartjuk a jogot, hogy a webáruházunkban megadott vétélárnál alacsonyabb árral vásároljunk vissza a termék(ek)et, ha esetleg valamilyen minőségi hibát találunk.

Megsérült a termék
PAMP Fortuna eredeti csomagolásban

Az adott termék oldalán mindig látja azt az árat is, amelyet a Tavex a hibátlan állapotú termékért kínál. A Tavex mindig feltűnteti a termék vételárát és az eladási árát is. Pl. a 100 grammos PAMP Fortuna aranyrudat zárt műanyag csomagolásban értekesítik.

Ha az eredeti csomagolás sérült vagy a terméket kivették a csomagolásból, akkor a vételár is változik. Ebben az esetben a Tavex már nem tudja a termék oldalán megjelenő vételárral megvásárolni a terméket. A termékek károsodásának elkerülése érdekében javasoljuk, hogy az érméket mindig az eredeti műanyag kapszulákban tartsa. A rudak és érmék eredeti csomagolását ne törje fel!

Tehát ha megsérült a termék, hozza el nekünk bátran és mi teszünk Önnek egy árajánlatot.                    
Olvasson el mindent

Gördülékeny ügyintézés

Válasszot tanácsadót

Válasszon ki egy tanácsadót vagy csak az időpontot és az éppen elérhető tanácsadónk fog részletes tájékoztatást nyújtani Önnek!

Válasszon időpontot

Szívesen alkalmazkodunk a időbeosztásához, így kérjük, válassza ki az Önnek leginkább megfelelő időpontot!

Kapjon ingyenes tájékoztatást

Ne feledje, a tudás hatalom! Ez a mondás különösen igaz a pénzügyi világra, így a Tavex tanácsadói mindig örömmel állnak rendelkezésére!