Lépjen be

Árértesítés hozzáadása

Árfolyamok

Az alábbiakban találja meg a világpiaci árfolyamokat. A Tavex jelenleg nem váltja valutát vagy semmilyen bankjegyet Magyarországon. NB! Ezek az árak pusztán tájékoztató jellegűek.

Az árak frissítve 39 perccel ezelőtt
Where are you travelling?

Zárja le az ügyletet 4 órán belül!

Amint megérkezett irodánkba, kérjük, említse meg a nekünk küldött e-mailt!
Köszönjük, hogy véglegesítette a tranzakciót 4 órán belül! Kérjük, amint lehetséges, látogasson el irodánkba! Útvonalterv az irodába
A tranzakciója lezárt állapotban eddig:
Pénzátutalás részletei

Az alábbiakban találja meg a világpiaci árfolyamokat. A Tavex jelenleg nem váltja valutát vagy semmilyen bankjegyet Magyarországon. NB! Ezek az árak pusztán tájékoztató jellegűek.

EUR 1000
SEK9555
Valutaárfolyam0.6547
Díj2 EUR
Kerekítés0.1 EUR
Fizetendő összeg1002 EUR
A címzett kap9555 SEK

Your transfer details have been expired

clerk giving cash money to customer at bank office hands with money at bank or currency exchanger bills-capital-cash-210679 (1)

Népszerű kérdések

Szállítás és biztosítás

Szállítás és biztosítás – lehetőségek és feltételek a Tavexnál.

  1. Szállítás
  2. Biztosítás 
  3. Csomagolás
  4. Szállítmánykövetés
  5. Késések
  6. Szállítási árak

1. Szállítás

A webshopunkban megvásárolt termékeket futárral (Fedex) házhoz szállítjuk Önnek. Lehetőség van a megrendelt termék(ek) személyes átvételre is valamelyik üzletünkben.

A. Szállítás Fedex futárral: miután kifizette a termék(ek)et és hozzánk megérkezett az utalás, a következő banki munkanapon átadjuk a csomagot a futárnak. Amit aztán a futár személyesen Önnek kézbesíti. A szállítási idő általában 1-3 munkanap. Amint átfutott a rendelés a rendszerünkön, kapni fog tőlünk egy visszaigazoló e-mailt. Ebben elküldjük a csomag nyomkövetési kódját, ami segítségével mindig szemmel tudja tartani a szállítási folyamatot.

A csomagunkat Fedex futár kézbesíti és a küldemény átadáskor mindig érvényes személyazonosító okmányt (személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány) kell bemutatnia.

B. Személyes átvétel: személyesen is átveheti a megvásárolt termékeket a budapesti irodánkban ugyanazon a napon, amikor hozzánk megérkezett a termék(ek) vételára. Abban az esetben átadáskor szintén be kell mutatni érvényes személyazonosító okmányt (személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány).

2. Biztosítás

A csomag Tavex által biztosítva van és abban az igen valószínütlen esetben, ha a csomag elveszett vagy megsérült, a Tavex újból kiszállítja a kifizetett termék(ek)et. A biztosítás csak a termékek szállítása közben érvényes és amint a csomag át van adva a címzettnek, a biztosítás az érvényeségét elveszíti.

3. Csomagolás

A termék(ek) védőcsomagolásban diszkrét bélelt borítékba kerülnek szállításra.

4. Nyomkövetés

Amint a csomag át van adva futárszolgálatnak, elküldjük Önnek e-mailben a nyomonkövetési adatokat. Így nyomon követheti a csomag útját.

5. Késések

Az esetleges késésről vagy a raktárhiányról Tavex Önt mindig e-mailben vagy telefonon értesít és tájekoztatja Önt a várható szállítási időről.

6. Szállítási költségek

A szállítási díjak a megrendelés értékétől függenek, és a weboldal automatikusan generálja őket.

A szállítási árak 4.000Ft és 18.000Ft között változnak. Bizonyos értékű megrendelések kézbesítése ingyenes.
A személyes átvétel mindig ingyenes. A webáruházunkban alkalmazott szállítási díjak csak a magyarországi szállításra vonatkoznak. Ha termékeit egy másik országba szeretné szállítatni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 255 1515 telefonszámon, vagy e-mailben a
tavex@tavex.hu e-mail címen az árakról és feltételekről.

Reméljük, minden információt megtalálta a szállítás és biztosítás témekörben.

Olvasson el mindent
TAVEX

Élvezze utazását

Utazás közben meglátogathatja irodáinkat 11 európai országban. Pénzváltás a 30 európai irodánk egyikében.

A legközelebbi üzlet az Ön számára Budapesti iroda

További üzletek megtekintése Telefonszám: +36 20 255 1515