Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

50 g Argor-Heraeus aranyrúd

Raktáron
Az Argor-Heraeus 50 g-os aranyrúd kiváló minőségű befektetési arany termék. Ezt az aranytömböt az Argor-Heraeus, a világ ... bővebben
Eladás Vétel Különbözet
1-4
1 420 432 ft
1 356 632 ft 4.49%
5-9
1 419 047 ft
1 356 632 ft 4.40%
10+
1 418 355 ft
1 356 632 ft 4.35%
A FedEx szállítás: 12 065,00 ft
See less
Delivery costs start from 12 065,00 ft
See more

Bevezetés

Az Argor-Heraeus 50 g-os aranyrúd kiváló minőségű befektetési arany termék. Ezt az aranytömböt az Argor-Heraeus, a világ egyik vezető nemesfém-finomítója készítette. A rúd 99,99%-os tisztaságú aranyból készült, és kiváló választás mindazok számára, akik aranyba szeretnének fektetni. A Tavex Group 2023 óta az Argor-Heraeus hivatalos márkakereskedője. 

 

50 grammos súlyával ez az aranytömb kényelmes méretű új és tapasztalt befektetők számára egyaránt. Könnyen tárolható és szállítható, és világszerte elismert értékes befektetés. Akár először vásárol aranyat, akár bővíti meglévő befektetési portfólióját, az Argor-Heraeus 50 g-os aranyrúd kiváló választás. 

 

A befektetési arany népszerű módja a portfólió diverzifikálásának, és az aranyrudak vásárlása az egyik leggyakoribb módja az aranyba történő befektetésnek. Az arany értéke idővel emelkedik, így megbízható befektetési lehetőség. Tehát, ha aranyat szeretne vásárolni, fontolja meg az Argor-Heraeus 50 g-os aranyrudat szilárd befektetési választásként. 

Miért ezt válassza?

Az aranyrudak .9999 finom tisztasága garantált. Az Argor-Heraeus gyártási és finomítási folyamatait az LBMA (London Bullion Market Association) felügyeli, garantálva aranyrudaik szigorú minőségi és tisztasági szabványát. 
Az Argor-Heraeus 50 grammos aranytömb a megtakarításnak felel meg. Az Argor-Heraeus 50 grammos aranyrudak ideális választást jelentenek minden hosszú távú befektető számára, aki értékeli a fizikai aranyrúd birtoklásának biztonságát és stabilitását. 
Az Argor-Heraeus aranyrudak kiváló lehetőséget kínálnak portfóliójának diverzifikálására. Az arany más pénzügyi eszközökkel való alacsony korrelációja miatt az Argor-Heraeus 50 grammos aranyrudak portfóliófedezetként szolgálnak a piaci kockázatok ellen. 
Az Argor-Heraeus 50 grammos aranytömb aranyat ér. Az Argor-Heraeus 50 grammos aranytömb az egyik legszélesebb körben eladott ilyen formátumú aranydarab a világon. Értékét kifejezetten a finom aranytartalom határozza meg, amely az arany mindenkori árához kapcsolódik. 

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

  • Termékérték (1pc)
    1 420 432 ft
  • Visszavásárlási ár
    1 356 632 ft
  • Az Ön kockázata a következő
    63 800 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 145.03% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 307 634 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 902 354 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 861 200 HUF/oz.

Az öntött aranyrudak előállítása az arany kemencében történő melegítésével kezdődik, amíg az iszappá nem olvad. A hevítési folyamat során a zagyban lévő összes nemkívánatos szennyeződést eltávolítják, amíg csak a magas finomságú, megolvadt arany marad meg, jellemzően 99,99% tisztaság körül. Az olvadt aranyat ezután öntőformákba öntik, általában nagy rudak alakjában, ahol az lehűl és megszilárdul. A szilárd aranyat ezután egy malomba helyezik, amely az aranyot egyenletes méretű panelekbe gördíti. Ezután az arany paneleket egy ürítőprésbe helyezik, amely az üvegeket kiüríti az arany táblákból. A következő lépés az egyes aranydarabok mérlegelése annak biztosítása érdekében, hogy az ne legyen alsó vagy túlsúlyos, és azokat, akik ezt a tesztet teljesítik, ezt követően csiszolják, hogy fényes felületet kapjanak. Az utolsó szakasz a verés folyamatát foglalja magába, amelyben az aranyat egy verőprésbe helyezik, amely hatalmas erővel nyomja meg az öntvényt, hogy a szerszámmintázatot az aranyszerszámra továbbítsa. Az eredmény egy aprított rúd. Ezután megvizsgálják az újonnan felszedött aranyrudat, mielőtt átlátszó és hamisításgátló védőcsomagolásba zárják.

Termék tömege grammban
50
Arany tömeg grammban
50
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
1.60754
Hosszúság
49.7
Szélesség
28.5
Vastagság
2
Gyártó:
Argor-Heraeus, Svájc

Előlap

Az 50 grammos aranyrúd eleje a svájci nemesfém-finomító klasszikus dizájnjával készült: a bélyeg, a súly (50 gramm) és a finomság (999,9 arany) jól látható, és az aranyrúd sorszáma is szerepel. 

Hátlap

Az Argor-Heraeus 50 grammos aranyrúd hátulja egyszerű, sima felületű és üres hátoldali dizájnmezővel arany tükörrel ragyog a tulajdonosára. 

Csomagolás

Átlátszó PET buborékfólia, sorozatszámmal. 

Hitelességi igazolás

A sorozatszám a terméken és a csomagolásán is fel van tüntetve.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

 

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ legelismertebb gyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 munkanapon napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

 

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.