Árértesítés hozzáadása

Új ÁrRobot létrehozása

+ -

Új ÁrRobot létrehozása

Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1 unciás PAMP Fortuna befektetési arany rúd

A Tavex büszkén mutatja be a PAMP Fortuna 1 unciás aranyrudat. A római szerencse istennő híres és ... bővebben
Eladás Vétel Különbözet
1-4 596 281 ft
574 313 ft 3.82%
5-9 593 407 ft
574 313 ft 3.32%
10+ 592 545 ft
574 313 ft 3.17%

Bevezetés

A Tavex büszkén mutatja be a PAMP Fortuna 1 unciás aranyrudat. A római szerencse istennő híres és elismert motívumát ábrázolva a világ legkiválóbban vert 99,99% -os tisztaságú aranyrúdjai közé tartozik. 

A világszerte elismert svájci nemesfémgyártó PAMP által gyártott, a Svájci Központi Bank és az LMBA által akkreditált 1 unciás aranyrúd kiváló aranytermék, amely a legjobb értéket kínálja, ha likviditást, szállíthatóságot és grammonkénti árat veszünk figyelembe.

Ennek az elegáns aranyrúdnak a megszerzésével nemcsak egy értékes nemesfémet szerez, amelyet svájci mérnöki szakértelemmel állították elő, hanem egyben egy alternatív valutát is, amely garanciát jelent arra, hogy ezt nemzetközileg a nemesfém-kereskedők, pénzügyi intézmények és befektetők egyaránt elfogadják.

Miért ezt válassza?

Az aranyrudak .9999 finom tisztasága garantált. A PAMP gyártási és finomítási folyamatait a Svájci Nemesfémek Ellenőrzési Szövetségi Irodája és az LBMA (London Bullion Market Association) által akkreditált tesztelők felügyelik, garantálva a PAMP aranyrudainak szigorú minőségi és tisztasági követelményeit.
 
A PAMP Fortuna 1 unciás aranyrudai megtakarítási eszközök. A PAMP 50 grammos aranyrúdja ideális választás minden olyan hosszú távú megtakarító számára, aki értékeli a fizikai arany birtoklásának biztonságát és stabilitását.
 
A PAMP Fortuna aranyrúd kiváló módja a portfólió diverzifikálásának. Az arany alacsony korrelációja más pénzügyi eszközökkel a PAMP 1 unciás aranyrudat tökéletessé teszi a portfólió fedezetként a piaci kockázat ellen.
 
A PAMP Fortuna aranyrúd gyakorlatilag pénzeszköz. A PAMP aranyrudait a Svájci Központi Bank, az LBMA és az összes világszerte fontosabb árutőzsde elfogadja Good Delivery-ként, garantálva a PAMP 1 unciás aranyrudainak globális cserélhetőségét nemesfém-kereskedők, bankok és befektetők számára egyaránt.
 
A PAMP Fortuna aranyrudak a legmagasabb minőségű készművés aranztermékek. Az 1 unciás aranyrudat a legmagasabb svájci mérnöki szakértelemmel gyártják. A fényes felületeket ötvözi a híres Lady Fortuna, a jólét római istennőjének csiszolt dekoratív motívumával, így mindenki számára figyelemfelkeltő, aki rajong az értékes kézművességért.
 
A PAMP Fortuna aranyrúd szó szerint aranyat ér. A PAMP 1 unciás rúdja ebben a formátumban a világ legelterjedtebb aranydarabja. Értékét kifejezetten a finom aranytartalom határozza meg, amely az arany uralkodó árához kapcsolódik.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

  • Termékérték (1pc)
    596 281 ft
  • Visszavásárlási ár
    574 313 ft
  • Az Ön kockázata a következő
    21 968 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 111.07% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 251 791 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 608 639 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 574 469 HUF/oz.

Történelem

A svájci gyártmányú 1 unciás PAMP aranyrú

Svájc hírneve a kiváló minőségű luxus termékek gyártásában nem korlátozódik az óraiparra, hanem ugyanúgy vonatkozik a befektetési aranyra is. Svájc azt jelenti az aranyban, amit Franciaország a borban. Ez egy tényekkel alátámasztott kijelentés, amely azt mutatja, hogy a világ aranyának legnagyobb része finomodik ebben a prosperáló alpesi országban. A londoni Good Delivery List információi azt mutatják, hogy hat finomító birtokolja az aranypiac 90% -át, és ezek közül négy, a PAMP-t is beleértve, Svájcban található. Átlagosan Svájc finomítja a világ éves aranykészletének 65-75% -át, így az arany finomításával és a nemesfém rúd gyártásával az első helyén áll a világban. Az oka annak, hogy Svájc ezt a pozíciót vezeti, az ország magas szintű biztonsága, hatékony logisztikája, erős pénzügyi rendszere, amely befogadja a világ vezető nemzetközi bankjainak egy részét, és ami a legfontosabb - szigorú törvények, amelyek magas követelményeket támasztanak a kész nemesfém termékek minőségével és tisztaságával kapcsolatban. Például minden PAMP aranyrúd tartalmaz egy tesztelő bélyegzőt, a hátlapon „ESSAYEUR FONDEUR” néven látható, ami garantálja a rúd tisztaságát. Ahhoz, hogy ezt a jelölést a rúdjaira helyezhesse, a PAMP-nak be kell tartania a szigorú svájci szövetségi törvényeket (nemesfém-ellenőrzési törvény), és egy megerősített minőségtesztelőt kell alkalmaznia, aki a szükséges szövetségi engedélyekkel rendelkezik. A tesztelőknek az általuk elvégzett finomság meghatározását megfelelően kell nyilvántartaniuk, és bármikor át kell adniuk a dokumentációt a hatóságok számára ellenőrzés céljából. Más szóval - minden PAMP aranyrud tisztaságát a kormányzati és az ipari szervek akkreditálták, minősége megfelel a a legmagasabb szintű ipari szabványoknak, a legjobb svájci mérnökök áltál van tökelesítve, így az eredményként olyan arany  termék jön létre, amely meghaladja a kiválóság minden normáját. Végül is svájci.

Az öntött aranyrudak előállítása az arany kemencében történő melegítésével kezdődik, amíg az iszappá nem olvad. A hevítési folyamat során a zagyban lévő összes nemkívánatos szennyeződést eltávolítják, amíg csak a magas finomságú, megolvadt arany marad meg, jellemzően 99,99% tisztaság körül. Az olvadt aranyat ezután öntőformákba öntik, általában nagy rudak alakjában, ahol az lehűl és megszilárdul. A szilárd aranyat ezután egy malomba helyezik, amely az aranyot egyenletes méretű panelekbe gördíti. Ezután az arany paneleket egy ürítőprésbe helyezik, amely az üvegeket kiüríti az arany táblákból. A következő lépés az egyes aranydarabok mérlegelése annak biztosítása érdekében, hogy az ne legyen alsó vagy túlsúlyos, és azokat, akik ezt a tesztet teljesítik, ezt követően csiszolják, hogy fényes felületet kapjanak. Az utolsó szakasz a verés folyamatát foglalja magába, amelyben az aranyat egy verőprésbe helyezik, amely hatalmas erővel nyomja meg az öntvényt, hogy a szerszámmintázatot az aranyszerszámra továbbítsa. Az eredmény egy aprított rúd. Ezután megvizsgálják az újonnan felszedött aranyrudat, mielőtt átlátszó és hamisításgátló védőcsomagolásba zárják.

A PAMP-ot 1977-ben alapították Svájcban, és azóta felnőtte magát a világ legjelentősebb veretlen rúd-gyártójává, amelyek 1-100 gramm tömegűek. A PAMP fő létesítménye a festői svájci faluban, Castel San Pietro-ban található, ahol fejlett finomítói és gyártóüzemet működtet, amely a legmagasabb svájci mérnöki ismereteket és a legmodernebb technológiákat alkalmazza híres veretlen rúdjainak finomítása és gyártása során. Piaci vezetőként az innováció és a kiskereskedelmi nemesfém rudak gyártása terén ez a cég volt az első nemesfém gyártó, amely különböző esztétikai motívumokkal díszítette aranyrudainak hátoldalát. Az egyik, a Fortuna Lady, a szerencse római istennőjének gyönyörű motívumával vált világhírűvé. Nem csoda, hogy a PAMP márkanév (Produits Artistiques Métaux Précieux) rövidítése művészi nemesfémtermékeket jelent. A PAMP magas tisztaságú és minőségi veretlen rúdjait a Svájci Nemzeti Bank és az LBMA (London Veretlen Piaci Szövetség) akkreditálta, így ezen arany rudakkal világszerte vezető pénzügyi intézmények, központi bankok, befektetők és gyűjtők részesülnek előnyben.

A PAMP tagja a London Veretlen Piaci Szövetségnek

Az LBMA-t, vagyis a London Bullion Market Association-t független felügyeleti testületként alapította a Nagy-Britannia Központi Bank 1987-ben. Az LBMA gyökerei több évszázadra nyúlnak vissza az 1700-as évekre, amikor London a világ vezető nemesfém értékesítési csomópontjává vált. A „londoni aranypiacnak” nevezték, és a londoni legfontosabb veretlen aranykereskedők és gyártók önszabályozták - mindazok akik a nemesfém finomítók akkreditálásával a londoni szállítási listával felügyelték a piacot. Csak azoknak a finomítóknak engedélyezték a belépést a londoni veretlen piacra, amelyek megfeleltek az „LGD” listában meghatározott minőségi és tisztasági kritériumoknak. Manapság több mint 135 vállalat, köztük a legnagyobb nemesfém-finomítók, tárolószolgáltatók, gyártók és veretlen-kereskedők tagjai a londoni veretlen piacok szövetségének. Mindannyian az LBMA részét képezik a világ legismertebb és legmegbízhatóbb nemzetközi hatóságának, amely figyelemmel kíséri az arany és ezüst veretlen termelés és finomítás folyamatát. Az LBMA elsődleges szerepe a helyes szállítási lista kezelése, amely manapság a nemzetközi szabvány az arany- és ezüstrudak minőségére és meghatározására. 

A PAMP 1987 óta tagja az LBMA-nak.

Termék tömege grammban
31.10658
Arany tömeg grammban
31.10347
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
1
Hosszúság
41
Szélesség
24
Vastagság
1.66
Gyártó:
PAMP, Svájc

Előlap

A 1 unciás aranyrúd előlapja a római szerencse istennő gyönyörű motívumát ábrázolja, amit tükörsima fényes felület veszi körül.

Hátlap

Az aranyrúd tetején a PAMP hivatalos bélyegzője és a „SUISSE" felirat található. A rúd közepén a „1 oz", a „FINE GOLD" és a „999,9" felirat olvasható, ami 99,99% tiszta aranyra utal. A rúd alján található az egyedi sotrozatszám és a vizsgáló bélyegzője, amely garantálja az aranyrúd tisztaságát.

Csomagolás

A 1 unciás aranyrúd zárt, átlátszó biztonsági védőcsomagolásban kerül forgalomba. A nagyobb megrendelés esetén 25 darabos eredeti gyári kemény műanyag dobozokban kapható. A csomagolás sötétkék, a hátoldala fehér.

Hitelességi igazolás

A súly, arany finomsága, egyedi sorozatszám és a vizsgáló aláírása, amely a1 unciás aranyrúd hátoldalán látható, szintén a csomagolás hátoldalára van nyomtatva. Így a csomag aláírt eredetiségigazolásként is funkcionál.

A termék értéke
A kockázat, amennyiben befektetésén azonnal túlad

Postacsomag

A fizetés kézhezvétele után 24 órán belül elküldjük megrendelését, és nyomkövetési számot kap a Magyar Postától.

A csomagok szállítási ideje kb. 1-3 munkanap.

Felhívjuk figyelmét, hogy minden megrendelést (kivéve, ha a Tavex-szel másképp állapodtak meg) hazaszállítás NÉLKÜL küldjük, ezért megrendelését a helyi postán vagy megjelölt kézbesítési pontnál kell átvennie.

Személyes átvétel: A megrendelt termékeket személyesen is átveheti budapesti üzletünkben. Amint megkapjuk befizetését, e-mailben és telefonon is felvesszük Önnel a kapcsolatot, majd ezek után személyesen felveheti rendelését.

Biztosítás

Csomagját (érték-nyilatkozattal ellátott) biztosított értékű csomagként küldjük a Magyar Postával. Amennyiben csomagja váratlanul eltűnne vagy megsérülne a szállítás során, a Tavex újra elküldi megrendelését, vagy visszatéríti a befizetést. A biztosítás addig érvényes, amíg át nem veszi csomagját.

Csomagolás

Megrendelését védett csomagolással burkoljuk, és diszkrét, jelöletlen borítékban küldjük el.

Nyomkövetés

Amint a rendelése be lett csomagolva, a nyomkövetési számot elküldjük az e-mail címére. A Magyar Posta weboldalán követheti a csomag aktuális helyzetét, valamint annak életútjáról tájékozódhat.

Késések / bizonyos cikkek nincsenek készleten

Ha a csomagját a vártnál később küldjük el, vagy ha egy adott termék nincs raktáron (esetleg ideiglenesen elfogyott), telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatást adunk rendelésének várható szállítási idejéről.

Szállítási költségek

Az alábbi árak a magyarországi szállításokra vonatkoznak. Külföldre történő szállítás esetén kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a +36 11 22 33 44 telefonszámon vagy a tavex@tavex.hu e-mail címen.

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

COVID-19

A jelenlegi helyzet és a rendkívül magas kereslet miatt a raktárunk hiányos lehet bizonyos termékekből. Hívjon bizalommal a +36 20 255 1515 telefonszámon, ha kérdései lennének készletünk állapotáról.

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Tavex ID létrehozása
Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.