Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1/4 uncia Amerikai Sas aranyérme

Nincs raktáron
A Tavex örömmel mutatja be az Amerikai Sas aranyérmét, az Egyesült Államok által kibocsátott legnépszerűbb aranyérmét, és ... bővebben
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex örömmel mutatja be az Amerikai Sas aranyérmét, az Egyesült Államok által kibocsátott legnépszerűbb aranyérmét, és a világ egyik legelső befektetési aranyérméjét. Ennek a lenyűgöző aranyérme népszerűségén a gyönyörű formatervezése, a kiváló minőség és a rangos törvényes fizetőeszköz státuszából származik. Az Amerikai Egyesült Államok által, először 1986-ban kiadott, Amerikai Sas aranyérmék sok befektető preferált tárgyi eszközévé váltak, akik mind a mai napig több mint 30 millió darabot vásároltak.

Az amerikai kormány által garantált tisztaságukkal az Amerikai Sas aranyérméket világszerte elismerik és egy mélyen likvid piac támogatja őket. Így a legtöbb befektető számára megfelelőek, különösen azok számára, akik diverzifikálni és fedezni szeretnék portfólióikat a kedvezőtlen piaci eseményekkel szemben.

Miért ezt válassza?

 • Az Amerikai Sas aranyérmék nyomon követik az arany árát. Az American Eagle aranyérmék értékét elsősorban azok finom aranytartalma határozza meg, amely az arany uralkodó árához kapcsolódik.
 • Az Amerikai Sas aranyérme valódi pénz. Az Egyesült Államok Kongresszusa által 1985-ben törvényes fizetőeszköz-státuszt kapott, az Amerikai Sas érme az 1930-as évek óta a leghosszabb ideig folyamatosan előállított amerikai érem, amely visszaszerezte ezt az értékes monetáris státuszt.
 • Az Amerikai Sas aranyérmék likvidek és elismertek. A mai napig mintegy 30 millió érmét vert és bocsátott ki az Egyesült Államok pénzverdéje, ami ezzel alátámasztja az Amerikai Sas aranyérmék globális elismerését és elfogadását.
 • Az Amerikai Sas aranyérmék tartósak. 91,67% -os tisztaságú aranyötvözetből (22 karát) verik. Az ötvözet többi része ezüstöt és rézt tartalmaz, ami erősíti az érmék felületét és növeli az érme tartósságát, alkalmassá téve kezelésre.
 • Az Amerikai Sas aranyérmék valódi megtakarításnak felelnek meg. Az Amerikai Sas érmék ideális választások minden olyan hosszú távú befektető számára, aki értékeli a törvényes fizetőeszközzel rendelkező aranyérmék birtoklásának biztonságát és stabilitását.
 • Az Amerikai Sas aranyérmék kiválóan alkalmasak portfóliójuk diverzifikálására. Az arany alacsony korrelációja a többi pénzügyi eszközzel azt eredményezi, hogy portfólió fedezetként szolgáljanak a piaci kockázatokkal szemben.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  -
 • Visszavásárlási ár
  217 709 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  -217 709 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 138.4% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 307 634 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 902 354 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 870 837 HUF/oz.

Tanulmányozva a különböző országok által felvert 24 karátos aranyérmék növekvő népszerűségét - amelyeknek remek példái a kanadai juharlevél és az osztrák filharmonikus aranyérmék - az Egyesült Államok Pénzverde története során először adta ki saját, 9999-es finomságú verzióját. 2006-ig az egyetlen amerikai jogszerű fizetőeszközként megvásárolható aranyérme az amerikai Arany Sas volt, amely - az Arany Buffalóval ellentétben - 22 karátos érme - aranyból, valamint réz-ezüst ötvözetéből készül. Az amerikai Buffalo aranyérme bevezetése történelmi pillanat volt az Egyesült Államok Pénzverdéje számára is, amely két különböző arany-tisztaságú és törvényes fizetőeszközként is használható arany érmét is forgalmaz.

Termék tömege grammban
8.513
Arany tömeg grammban
7.776
Tisztaság
916.7
Arany tömeg troy unciában
0.25
Átmérő
22
Vastagság
-
Névérték leírás
10 dollár
Gyártó:
Egyesült Államok Pénzverde, Egyesült Államok

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.