Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1/4 uncia Amerikai Sas aranyérme

Nincs raktáron
A Tavex örömmel mutatja be az Amerikai Sas aranyérmét, az Egyesült Államok által kibocsátott legnépszerűbb aranyérmét, és ... bővebben

Bevezetés

A Tavex örömmel mutatja be az Amerikai Sas aranyérmét, az Egyesült Államok által kibocsátott legnépszerűbb aranyérmét, és a világ egyik legelső befektetési aranyérméjét. Ennek a lenyűgöző aranyérme népszerűségén a gyönyörű formatervezése, a kiváló minőség és a rangos törvényes fizetőeszköz státuszából származik. Az Amerikai Egyesült Államok által, először 1986-ban kiadott, Amerikai Sas aranyérmék sok befektető preferált tárgyi eszközévé váltak, akik mind a mai napig több mint 30 millió darabot vásároltak.

Az amerikai kormány által garantált tisztaságukkal az Amerikai Sas aranyérméket világszerte elismerik és egy mélyen likvid piac támogatja őket. Így a legtöbb befektető számára megfelelőek, különösen azok számára, akik diverzifikálni és fedezni szeretnék portfólióikat a kedvezőtlen piaci eseményekkel szemben.

Miért ezt válassza?

 • Az Amerikai Sas aranyérmék nyomon követik az arany árát. Az American Eagle aranyérmék értékét elsősorban azok finom aranytartalma határozza meg, amely az arany uralkodó árához kapcsolódik.
 • Az Amerikai Sas aranyérme valódi pénz. Az Egyesült Államok Kongresszusa által 1985-ben törvényes fizetőeszköz-státuszt kapott, az Amerikai Sas érme az 1930-as évek óta a leghosszabb ideig folyamatosan előállított amerikai érem, amely visszaszerezte ezt az értékes monetáris státuszt.
 • Az Amerikai Sas aranyérmék likvidek és elismertek. A mai napig mintegy 30 millió érmét vert és bocsátott ki az Egyesült Államok pénzverdéje, ami ezzel alátámasztja az Amerikai Sas aranyérmék globális elismerését és elfogadását.
 • Az Amerikai Sas aranyérmék tartósak. 91,67% -os tisztaságú aranyötvözetből (22 karát) verik. Az ötvözet többi része ezüstöt és rézt tartalmaz, ami erősíti az érmék felületét és növeli az érme tartósságát, alkalmassá téve kezelésre.
 • Az Amerikai Sas aranyérmék valódi megtakarításnak felelnek meg. Az Amerikai Sas érmék ideális választások minden olyan hosszú távú befektető számára, aki értékeli a törvényes fizetőeszközzel rendelkező aranyérmék birtoklásának biztonságát és stabilitását.
 • Az Amerikai Sas aranyérmék kiválóan alkalmasak portfóliójuk diverzifikálására. Az arany alacsony korrelációja a többi pénzügyi eszközzel azt eredményezi, hogy portfólió fedezetként szolgáljanak a piaci kockázatokkal szemben.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  -
 • Visszavásárlási ár
  221 760 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  -221 760 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 150.44% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 307 634 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 899 527 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 887 038 HUF/oz.

Tanulmányozva a különböző országok által felvert 24 karátos aranyérmék növekvő népszerűségét - amelyeknek remek példái a kanadai juharlevél és az osztrák filharmonikus aranyérmék - az Egyesült Államok Pénzverde története során először adta ki saját, 9999-es finomságú verzióját. 2006-ig az egyetlen amerikai jogszerű fizetőeszközként megvásárolható aranyérme az amerikai Arany Sas volt, amely - az Arany Buffalóval ellentétben - 22 karátos érme - aranyból, valamint réz-ezüst ötvözetéből készül. Az amerikai Buffalo aranyérme bevezetése történelmi pillanat volt az Egyesült Államok Pénzverdéje számára is, amely két különböző arany-tisztaságú és törvényes fizetőeszközként is használható arany érmét is forgalmaz.

Termék tömege grammban
8.513
Arany tömeg grammban
7.776
Tisztaság
916.7
Arany tömeg troy unciában
0.25
Átmérő
22
Vastagság
-
Névérték leírás
10 dollár
Gyártó:
Egyesült Államok Pénzverde, Egyesült Államok

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.