Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1/4 uncia Dél-Afrikai Krugerrand aranyérme, korábbi évjáratok

Nincs raktáron
A dél-afrikai Krugerrand aranyérmét először 1967-ben bocsátották ki, és azóta folyamatosan gyártják. Az érmék előállításáért a dél-afrikai ... bővebben
Eladás Vétel
-
210 218 ft
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A dél-afrikai Krugerrand aranyérmét először 1967-ben bocsátották ki, és azóta folyamatosan gyártják. Az érmék előállításáért a dél-afrikai pénzverde felelős.

Ha tartós és jól ismert, páratlan likviditású befektetési aranyérmét keres, amely alacsony prémiummal kapható a globális arany árakkal szemben, akkor a dél-afrikai Krugerrand a nyerő választás. A Dél-afrikai Pénzverde által, először 1967-ben kiadott Krugerrand híressé vált, mint az első érme, amely 1/4 uncia aranyat tartalmaz. A mai napig a befektetők mintegy 48 millió uncia finom aranyat vásároltak, több mint 60 millió érmében, amivel a Krugerrand lett a 21. század legnépszerűbb és legaktívabban forgalmazott aranyérme. Azáltal, hogy egy Krugerrand aranyérme tulajdonosa lesz, garanciát nyer arra, hogy a nemesfém-kereskedők, pénzügyi intézmények és befektetők egyaránt nemzetközileg is elfogadják az adott terméket.

Miért ezt válassza?

 • A Krugerrand aranyérmék igen likvidek. Ez abból fakad, hogy az érmekereskedők, befektetők és bankok is világszerte elismerik. A Krugerrand aranyérméknek mindig van helyük a piacon.
 • A Krugerrand érme követi az arany árát. A Krugerrand-érmék értékét elsősorban azok finom aranytartalma határozza meg, amely az arany globális árához kapcsolódik.
 • A Krugerrand érme valódi pénz. A Krugerrand aranyérmék törvényes fizetőeszközök Dél-Afrikában, és ilyen formában az egész világon elfogadják őket.
 • A Krugerrand aranyérmék tartósak. 91,67% -os tisztaságú koronaarany ötvözetből (22 karát) verik. Az ötvözet többi része rézt tartalmaz, amely megerősíti az érmék felületét és növeli az érme tartósságát, alkalmassá téve ezt a kesztyű nélküli kezelésre.
 • A Krugerrand-érmék igazi megtakarításnak felelnek meg. A Krugerrand ideális választás minden olyan hosszú távú megtakarító számára, aki értékeli a törvényes fizetőeszköz fizikai aranyérméinek biztonságát és stabilitását.
 • A Krugerrand aranyérmék kiválóak portfóliója diverzifikálására. Az arany alacsony korrelációja miatt a többi pénzügyi eszközzel, portfólió fedezetként szolgál a piaci kockázatok ellen.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  236 077 ft
 • Visszavásárlási ár
  210 218 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  25 859 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 124.43% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 307 634 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 901 430 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 858 304 HUF/oz.

Termék tömege grammban
8.4826
Arany tömeg grammban
7.776
Tisztaság
916.7
Arany tömeg troy unciában
0.25
Átmérő
22
Vastagság
-
Névérték leírás
1/4 uncia arany
Gyártó:

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.