Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1 g Tavex aranyrúd

Nincs raktáron
A Tavex bemutatja az első saját aranyrúdját, amelynek tisztasága 9999 és amit a Nadir Metal Rafineri gyártja.
Eladás Vétel
-
25 772,00 ft
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex bemutatja az első saját aranyrúdját, amelynek tisztasága 9999 és amit a Nadir Metal Rafineri gyártja.

Miért ezt válassza?

 • Az aranyrudak garantáltan színaranyból készülnek, tisztaságuk .9999. A Nadir Metal Rafineri gyártási és finomítási folyamatait a LBMA (London Bullion Market Association) által akkreditált megerősített vizsgálói felügyelik, ezzel garantálva az aranyrudak szigorú minőségi és tisztasági előírásait.
 • A Tavex 1 grammos aranyrúd elegáns ajándék megfizethető áron. Ez a kis aranylapka egyedi és szép ajándék. Az 1 grammos termékben lévő arany mennyisége pont megfelelő ahhoz, hogy a termék ára megfizethető legyen.
 • A Tavex 1 grammos aranyrúd tiszta kivitelezése "aranyat ér." Az 1 grammos aranyrúd modern, tiszta kivitelezésű. Az egyszerű, ám elegáns lapkán szerepel a Tavex korona logo, a felirat nem uralja a terméket, így több hely marad a gyönyörű tükörszerű felületnek, hogy a termék igazán kifejezhesse értékét.
 • A Tavex 1 grammos aranyrúd valódi pénz. A Nadir Metal Rafineri aranyrúdjait a LBMA és a világ minden fontosabb árutőzsdéje is elfogadja, garantálva ezzel az aranyrúdjaink világméretű likviditását az arany kereskedők, a bankok és a befektetők számára egyaránt.
 • A Tavex 1 gramm aranyrúd megéri saját színarany súlyát. Az 1 grammos aranyrudunk értékét kifejezetten a színarany tartalom határozza meg, amely az arany világpiaci árához kapcsolódik.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  38 614,35 ft
 • Visszavásárlási ár
  25 772,00 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  12 842,35 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 141.4% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 307 634,00 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 902 354,00 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 844 128,00 HUF/oz.

Az öntött aranyrudak előállítása az arany kemencében történő melegítésével kezdődik, amíg az iszappá nem olvad. A hevítési folyamat során a zagyban lévő összes nemkívánatos szennyeződést eltávolítják, amíg csak a magas finomságú, megolvadt arany marad meg, jellemzően 99,99% tisztaság körül. Az olvadt aranyat ezután öntőformákba öntik, általában nagy rudak alakjában, ahol az lehűl és megszilárdul. A szilárd aranyat ezután egy malomba helyezik, amely az aranyot egyenletes méretű panelekbe gördíti. Ezután az arany paneleket egy ürítőprésbe helyezik, amely az üvegeket kiüríti az arany táblákból. A következő lépés az egyes aranydarabok mérlegelése annak biztosítása érdekében, hogy az ne legyen alsó vagy túlsúlyos, és azokat, akik ezt a tesztet teljesítik, ezt követően csiszolják, hogy fényes felületet kapjanak. Az utolsó szakasz a verés folyamatát foglalja magába, amelyben az aranyat egy verőprésbe helyezik, amely hatalmas erővel nyomja meg az öntvényt, hogy a szerszámmintázatot az aranyszerszámra továbbítsa. Az eredmény egy aprított rúd. Ezután megvizsgálják az újonnan felszedött aranyrudat, mielőtt átlátszó és hamisításgátló védőcsomagolásba zárják.

Nadir Metal Nemesfémfinomító San ve Tic. A.Ş Nadir Tütüncü kis műhelyéből indult, amely 1967-ben ékszerészi kukákat hasznosított újra. 1975-től kezdve kezdte el a  nemesfém-finomítást a piac számára, és a műhely erre a területre korlátozódott.

1999-ben partnerségi megállapodást írtak alá a német Degussa Allgemeine társasággal a technológiai „know-how” cseréje céljából, ezzel létrejött a Nadir Allgemeine Ind.Trade.Co.Zrt. 2001-ben a Nadir Family lett a társaság egyetlen részvényese, amely Nadir Metal Rafineri San néven folytatta tevékenységét. A 2001. évi akkreditációs megállapodást követően az összes infrastrukturális beruházás egy éven belül elkészült. 2006-ban a Nadir részvénytársasággá vált új névvel: Nadir Metal Rafineri San ve Tic. MINT.

A társaságot az Isztambul Arany Tőzsde 2008 januárjában, 2009 januárjában a Dubai Értéktőzsde (DMCC) akkreditálta, és a London Good Delivery Association (LBMA) pedig 2011 decemberében.

Termék tömege grammban
1.0001
Arany tömeg grammban
1
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
0.03215
Hosszúság
-
Szélesség
-
Vastagság
-
Gyártó:
Nadir Metal Ritkafémek, Törökország

Előlap

Ennek az aranyrúd előlapján a cég logója (Tavex), a termék súlya (1 gramm), az arany tisztasága (9999 finomság) és a gyártó adatai (Nadir Metal Rafineri) találhatók.

Hátlap

A rúd hátoldalán jellegzetes Tavex korona látható. Ez a logo a cégünk védjegye.

Csomagolás

Ez az aranyrúd eredetileg CertiPack műanyag csomagolásban van.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.