Árértesítés hozzáadása

Új ÁrRobot létrehozása

+ -

Új ÁrRobot létrehozása

Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

ÚJDONSÁG

1 grammos Tavex arany rúd

A Tavex bemutatja az első saját aranyrúdját, amelynek tisztasága 9999 és amit a Nadir Metal Rafineri gyártja.
Eladás Vétel Különbözet
25 344,12 ft
18 556,00 ft 36.75%

Bevezetés

A Tavex bemutatja az első saját aranyrúdját, amelynek tisztasága 9999 és amit a Nadir Metal Rafineri gyártja.

Miért ezt válassza?

 • Az aranyrudak garantáltan színaranyból készülnek, tisztaságuk .9999. A Nadir Metal Rafineri gyártási és finomítási folyamatait a LBMA (London Bullion Market Association) által akkreditált megerősített vizsgálói felügyelik, ezzel garantálva az aranyrudak szigorú minőségi és tisztasági előírásait.
 • A Tavex 1 grammos aranyrúd elegáns ajándék megfizethető áron. Ez a kis aranylapka egyedi és szép ajándék. Az 1 grammos termékben lévő arany mennyisége pont megfelelő ahhoz, hogy a termék ára megfizethető legyen.
 • A Tavex 1 grammos aranyrúd tiszta kivitelezése "aranyat ér." Az 1 grammos aranyrúd modern, tiszta kivitelezésű. Az egyszerű, ám elegáns lapkán szerepel a Tavex korona logo, a felirat nem uralja a terméket, így több hely marad a gyönyörű tükörszerű felületnek, hogy a termék igazán kifejezhesse értékét.
 • A Tavex 1 grammos aranyrúd valódi pénz. A Nadir Metal Rafineri aranyrúdjait a LBMA és a világ minden fontosabb árutőzsdéje is elfogadja, garantálva ezzel az aranyrúdjaink világméretű likviditását az arany kereskedők, a bankok és a befektetők számára egyaránt.
 • A Tavex 1 gramm aranyrúd megéri saját színarany súlyát. Az 1 grammos aranyrudunk értékét kifejezetten a színarany tartalom határozza meg, amely az arany világpiaci árához kapcsolódik.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  25 344,12 ft
 • Visszavásárlási ár
  18 556,00 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  6 788,12 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 111.07% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 251 790,50 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 608 638,50 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 574 469,20 HUF/oz.

Az öntött aranyrudak előállítása az arany kemencében történő melegítésével kezdődik, amíg az iszappá nem olvad. A hevítési folyamat során a zagyban lévő összes nemkívánatos szennyeződést eltávolítják, amíg csak a magas finomságú, megolvadt arany marad meg, jellemzően 99,99% tisztaság körül. Az olvadt aranyat ezután öntőformákba öntik, általában nagy rudak alakjában, ahol az lehűl és megszilárdul. A szilárd aranyat ezután egy malomba helyezik, amely az aranyot egyenletes méretű panelekbe gördíti. Ezután az arany paneleket egy ürítőprésbe helyezik, amely az üvegeket kiüríti az arany táblákból. A következő lépés az egyes aranydarabok mérlegelése annak biztosítása érdekében, hogy az ne legyen alsó vagy túlsúlyos, és azokat, akik ezt a tesztet teljesítik, ezt követően csiszolják, hogy fényes felületet kapjanak. Az utolsó szakasz a verés folyamatát foglalja magába, amelyben az aranyat egy verőprésbe helyezik, amely hatalmas erővel nyomja meg az öntvényt, hogy a szerszámmintázatot az aranyszerszámra továbbítsa. Az eredmény egy aprított rúd. Ezután megvizsgálják az újonnan felszedött aranyrudat, mielőtt átlátszó és hamisításgátló védőcsomagolásba zárják.

Nadir Metal Nemesfémfinomító San ve Tic. A.Ş Nadir Tütüncü kis műhelyéből indult, amely 1967-ben ékszerészi kukákat hasznosított újra. 1975-től kezdve kezdte el a  nemesfém-finomítást a piac számára, és a műhely erre a területre korlátozódott.

1999-ben partnerségi megállapodást írtak alá a német Degussa Allgemeine társasággal a technológiai „know-how” cseréje céljából, ezzel létrejött a Nadir Allgemeine Ind.Trade.Co.Zrt. 2001-ben a Nadir Family lett a társaság egyetlen részvényese, amely Nadir Metal Rafineri San néven folytatta tevékenységét. A 2001. évi akkreditációs megállapodást követően az összes infrastrukturális beruházás egy éven belül elkészült. 2006-ban a Nadir részvénytársasággá vált új névvel: Nadir Metal Rafineri San ve Tic. MINT.

A társaságot az Isztambul Arany Tőzsde 2008 januárjában, 2009 januárjában a Dubai Értéktőzsde (DMCC) akkreditálta, és a London Good Delivery Association (LBMA) pedig 2011 decemberében.

Termék tömege grammban
1.0001
Arany tömeg grammban
1
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
0.03215
Hosszúság
-
Szélesség
-
Vastagság
-
Gyártó:
Nadir Metal Ritkafémek, Törökország

Előlap

Ennek az aranyrúd előlapján a cég logója (Tavex), a termék súlya (1 gramm), az arany tisztasága (9999 finomság) és a gyártó adatai (Nadir Metal Rafineri) találhatók.

Hátlap

A rúd hátoldalán jellegzetes Tavex korona látható. Ez a logo a cégünk védjegye.

Csomagolás

Ez az aranyrúd eredetileg CertiPack műanyag csomagolásban van.

A termék értéke
A kockázat, amennyiben befektetésén azonnal túlad

Postacsomag

A fizetés kézhezvétele után 24 órán belül elküldjük megrendelését, és nyomkövetési számot kap a Magyar Postától.

A csomagok szállítási ideje kb. 1-3 munkanap.

Felhívjuk figyelmét, hogy minden megrendelést (kivéve, ha a Tavex-szel másképp állapodtak meg) hazaszállítás NÉLKÜL küldjük, ezért megrendelését a helyi postán vagy megjelölt kézbesítési pontnál kell átvennie.

Személyes átvétel: A megrendelt termékeket személyesen is átveheti budapesti üzletünkben. Amint megkapjuk befizetését, e-mailben és telefonon is felvesszük Önnel a kapcsolatot, majd ezek után személyesen felveheti rendelését.

Biztosítás

Csomagját (érték-nyilatkozattal ellátott) biztosított értékű csomagként küldjük a Magyar Postával. Amennyiben csomagja váratlanul eltűnne vagy megsérülne a szállítás során, a Tavex újra elküldi megrendelését, vagy visszatéríti a befizetést. A biztosítás addig érvényes, amíg át nem veszi csomagját.

Csomagolás

Megrendelését védett csomagolással burkoljuk, és diszkrét, jelöletlen borítékban küldjük el.

Nyomkövetés

Amint a rendelése be lett csomagolva, a nyomkövetési számot elküldjük az e-mail címére. A Magyar Posta weboldalán követheti a csomag aktuális helyzetét, valamint annak életútjáról tájékozódhat.

Késések / bizonyos cikkek nincsenek készleten

Ha a csomagját a vártnál később küldjük el, vagy ha egy adott termék nincs raktáron (esetleg ideiglenesen elfogyott), telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatást adunk rendelésének várható szállítási idejéről.

Szállítási költségek

Az alábbi árak a magyarországi szállításokra vonatkoznak. Külföldre történő szállítás esetén kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a +36 11 22 33 44 telefonszámon vagy a tavex@tavex.hu e-mail címen.

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

COVID-19

A jelenlegi helyzet és a rendkívül magas kereslet miatt a raktárunk hiányos lehet bizonyos termékekből. Hívjon bizalommal a +36 20 255 1515 telefonszámon, ha kérdései lennének készletünk állapotáról.

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Tavex ID létrehozása
Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.