Árértesítés hozzáadása

Új ÁrRobot létrehozása

+ -

Új ÁrRobot létrehozása

Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

új termék

1 unciás Britannia: III. Károly király aranyérme

Raktáron
A Tavex büszkén mutatja be a The Royal Mint aranyérméjét, az 1 unciás Britannia aranyérmét. Közel 2000 ... bővebben
Eladás Vétel Különbözet
710 280 ft
672 825 ft 5.27%
Minden fotó csak illusztrációként szolgál, és nem feltétlenül egy adott termék pontos ábrázolása.

Bevezetés

A Tavex büszkén mutatja be a The Royal Mint aranyérméjét, az 1 unciás Britannia aranyérmét. Közel 2000 évvel ezelőtt a rómaiak elképzeltek egy nemes, kecses harcost, és Britannia névre keresztelt pénzérmékre helyezték, az új tartományra, amelyet magukénak vallottak. A művészek minden korban úgy ábrázolták, hogy az tükrözze koruk elképzeléseit és stílusát. Britannia minden inkarnációja során több jelentésréteget vett fel, és egy nemzet szellemét testesíti meg. Az érme hátoldalán az aktuális brit uralodó szerepel II.Károly királytóltól kezdődően.

 

Amikor 1987-ben a Royal mint kiadta a Britannia érméket, válaszul a növekvő globális nemesfém piacra, Philip Nathan megalkotta a Britannia értelmezését, amely tökéletes volt az új érmékhez. Erős tengeri hatással ajándékozta meg az ikont, szélfútta klasszikus köntösben, hullámokkal a lábánál; – azonnal felismerhető a nemzetközi piacon, a British Bullion modern arca, az erő és a hagyomány szimbóluma.

 

A brit aranyérmék a befektetők számára az egyik leghatékonyabb adózási módot kínálják az aranyba történő befektetéshez. A legnépszerűbb befektetési célú aranyérmünk a Britannia aranyérme, amely egy 1 uncia 999,9-es tisztaságú aranyból készült. Az aranyérmék különösen vonzóak az Egyesült Királyság aranybefektetőinek, mivel ezek a termékek ahogyan az Európai unión belül, úgy az Egyesült Királyságban is áfamentesek.

Miért ezt válassza?

A Britannia aranyérméi szépségükről és megbízhatóságukról híresek, súlyukat és minőségüket a Pyx évszázados próbatételén igazolták.

A Britannia aranyérme egy valódi aranyból készült műalkotás. James Tottle kreatív interpretációját tartalmazza egy időtlen ikonról – Britanniáról.

A  Britannia aranyérme legendás. A Royal Mint 1672 óta gyártja a Britannia érmét.

A Britannia aranyérmét a legmagasabb színvonalon gyártják. Az érme az Uncirculated Bullion szabvány szerint készült.

A Britannia aranyérme úttörő szerepet tölt be a biztonság újrafogalmazásában a nemesfém piacon. Négy fejlett biztonsági funkciója új szintre emeli az érme vizuális biztonságát.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

  • Termékérték (1pc)
    710 280 ft
  • Visszavásárlási ár
    672 825 ft
  • Az Ön kockázata a következő
    37 455 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 102.44% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 302 451 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 758 293 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 672 934 HUF/oz.

Történelem

Az 1987-ben kiadott Britannia aranyérme azonnali klasszikussá vált. Ma a Királyi Pénzverde (Royal Mint) egyik legnépszerűbb terméke. Philip Nathan kivitelezése és dizájnja azonnal felismerhető ikont varázsolt újra. A Britannia-értelmezése parancsoló és erőteljes, ugyanakkor nőies, békés és elegáns. A dizájn több mint 30 év után is fennmaradt.

 

2017-ben volt a Britannia veretlen dizájnjának piacra dobásának 30. évfordulója. Philip Nathan szobrász, az első Britannia veretlen 1987-es tervezője, klasszikus és fejlődő ikonként képzelte el.

 

A kollekció vadonatúj kiegészítőiben frissítették az ikonikus dizájnt, és most sugárirányú napfényt tartalmaz a hátlapján.

 

A Britannia arany nemesfém érmék szépségükről és megbízhatóságukról híresek, súlyukat és minőségüket a Pyx évszázados próbatételén igazolták.

Az Angol Királyi Pénzverde Nagy-Britannia egyik legrégebbi és legelismertebb kormányzati intézménye. Hosszú működési története - néhány becslés szerint több mint 1100 év óta - a világ leghíresebb érméinek, például az aranyszuverénnek a gyártásával járul hozzá, hogy a világ egyik legismertebb pénzverdéjévé vált. 1279 óta, amikor a pénzverde létrehozta működését a londoni toronyban, az Egyesült Királyság az érmék előállításáért volt felelős. Kiválóságának és bizalmának hírneve tovább erősödött, amikor Sir Isaac Newton lett a Királyi Pénzverde Mestere. A Királyi Pénzverdében töltött hivatali ideje alatt ő volt a felelős, hogy a brit fontot az arany színvonalához igazítsa.

Ma az Angol Királyi Pénzverde nemcsak az Egyesült Királyságban forgalomban lévő érmék veréséért felelős, hanem a világ több mint 60 országában is máig hivatalos pénzérmék előállításáért is felelős. Mindazonáltal a legfontosabb és legismertebb pénzérme, amely valaha is előtűnt a pénzverdék préséből, az kétségtelenül az állami szuverén érme, amelyet ma még az Egyesült Királyságban, Walesben és a Llantrisant városában található pénzverde üzemében gyártanak. A modern, szuverén aranyérme pontossága és minősége megegyezik a kétszáz évvel ezelõttivel - 22 karátos aranyat tartalmaz, súlya pontosan 7,98805 gramm. Az arany szuverén érme  népszerűsége ma sem változott, amint azt 2014-ben is megerősítették, amikor a Királyi Pénzverde kivételes kereslet miatt kifogyott a 2014-es szuverén aranyérmekből. Az arany szuverén érme kétségkívül az egyik legeredményesebb aranyérme, amelyet valaha előállítottak, és az a tény, hogy 1957 óta csaknem 100 000 000 szuverén aranyat vertek fel, igazolja a válóságot és az érme megbízhatóságát. Az aranyszuverén érme „a világ legfontosabb érme” hírnevet évszázadokik fogja még fog viselni, mivel a hozzáértő befektetők vagyonuk egy részét inkább egy biztonságos, likvid és megbízható aranyérmében kívánják tartani.

Termék tömege grammban
31.1037
Arany tömeg grammban
31.1035
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
1
Átmérő
32.69
Vastagság
-
Névérték leírás
£100
Gyártó:
A Királyi Pénzverde, Egyesült Királyság

Előlap

Az előlapon őfelsége III. Károly király első, kifejezetten érmékhez készült portréja látható

Hátlap

hátoldalán Philip Nathan: Britannia nemzetközileg elismert eredeti portréja látható. Egykor a Brit-szigetek leírására használták, majd a brit emberek női megszemélyesítéseként használták, Britannia impozáns figura. Korinthoszi sisakot visel a sziget védelmében. Háromágúja irányítja a La Manche csatorna tengereit, a Union Jacket-et ábrázoló pajzsa pedig készen áll, hogy visszatartson minden betolakodót.

Csomagolás

Érme kapszula

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

COVID-19

A jelenlegi helyzet és a rendkívül magas kereslet miatt a raktárunk hiányos lehet bizonyos termékekből. Hívjon bizalommal a +36 20 255 1515 telefonszámon, ha kérdései lennének készletünk állapotáról.

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Tavex ID létrehozása
Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.