Árértesítés hozzáadása

Új ÁrRobot létrehozása

+ -

Új ÁrRobot létrehozása

Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

ÚJ TERMÉK

5 g PAMP Rózsa aranyrúd

Raktáron
A Tavex örömmel mutatja be a PAMP Rózsa 5 grammos aranyrudat. A klasszikus PAMP termékdizájn, a Rózsa ... bővebben
Eladás Vétel Különbözet
1-4
128 054 ft
106 914 ft 16.51%
5-9
127 617 ft
106 914 ft 16.22%
10+
127 180 ft
106 914 ft 15.93%
Minden fotó csak illusztrációként szolgál, és nem feltétlenül egy adott termék pontos ábrázolása.

Bevezetés

A Tavex örömmel mutatja be a PAMP Rózsa 5 grammos aranyrudat. A klasszikus PAMP termékdizájn, a Rózsa motívummal párosítva amely a legértékesebb és legszebb virágot ábrázolja. Teljesen virágzó rózsa koronázza meg a szárat, a levelek között két bimbó sarjad ki, és hamarosan kinyílik. Ahogy a rózsa a világ legfenségesebb virága, a Rózsa dizájn kiemeli a nemesfémekben rejlő szépséget és értéket.

A PAMP, a világhírű svájci nemesfémgyártó által gyártott, a Svájci Központi Bank és az LBMA által akkreditált öt grammos aranyrúd tökéletes választás azok számára, akik olyan kitűnő aranyterméket keresnek, amely egyensúlyt kínál a likviditás, a hordozhatóság és a megfizethetőség között. Ennek az elegáns aranyrúdnak a birtokba vételével nemcsak egy értékes, svájci mérnöki szakértelemmel készített nemesfémhez jut, hanem egy alternatív keményvalutához is, amely implicit garanciát jelent arra, hogy a kereskedők, pénzintézetek és befektetők nemzetközileg is elfogadják.

Miért ezt válassza?

A PAMP Rózsa aranyrúd .9999 tisztasága garantált. A PAMP gyártási és finomítási folyamatait a Svájci Szövetségi Nemesfémek Ellenőrzési Iroda és az LBMA (London Bullion Market Association) által akkreditált hiteles vizsgálók felügyelik, garantálva a PAMP aranyrudak szigorú minőségi és tisztasági szabványát.

A PAMP Rosa 5 grammos aranyrudak megfizethetőek, mégis elegáns ajándékok. Az 5 grammos nemesfém rúd meghatározott aranymennyisége kedvező árúvá teszi, de ajándéknak is kiváló, mivel egyedi, értékes és svájci gyártású.

A PAMP Rosa aranyrudak tiszta mesterségbeli aranyból készültek. Az 5 grammos aranyrúd a legmagasabb svájci mérnöki ismeretek felhasználásával készül. A Rosa ingot motívum a legértékesebb és legszebb virágot ábrázolja. A rózsa dizájn kiemeli a nemesfémek rejlő szépségét és értékét.

A PAMP Rosa aranyrúd aranyat ér. A PAMP öt grammos rúdja a világ legszélesebb körben eladott aranydarabjai közé tartozik ebben a formátumban. Értéke kifejezetten a finom aranytartalomon alapul, amely az arany mindenkori árához kötődik.

A PAMP Rosa aranyrudak pénz. A PAMP aranyrudait a Svájci Központi Bank, az LBMA és a világ minden jelentősebb árutőzsde elfogadja Good Delivery-ként, ezzel garantálva a PAMP öt grammos aranyrudait a nemesfém-kereskedők, bankok és befektetők világszerte történő cserélhetőségét.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

  • Termékérték (1pc)
    128 054 ft
  • Visszavásárlási ár
    106 914 ft
  • Az Ön kockázata a következő
    21 140 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 110.92% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 302 451 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 758 293 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 678 890 HUF/oz.

Az öntött aranyrudak előállítása az arany kemencében történő melegítésével kezdődik, amíg az iszappá nem olvad. A hevítési folyamat során a zagyban lévő összes nemkívánatos szennyeződést eltávolítják, amíg csak a magas finomságú, megolvadt arany marad meg, jellemzően 99,99% tisztaság körül. Az olvadt aranyat ezután öntőformákba öntik, általában nagy rudak alakjában, ahol az lehűl és megszilárdul. A szilárd aranyat ezután egy malomba helyezik, amely az aranyot egyenletes méretű panelekbe gördíti. Ezután az arany paneleket egy ürítőprésbe helyezik, amely az üvegeket kiüríti az arany táblákból. A következő lépés az egyes aranydarabok mérlegelése annak biztosítása érdekében, hogy az ne legyen alsó vagy túlsúlyos, és azokat, akik ezt a tesztet teljesítik, ezt követően csiszolják, hogy fényes felületet kapjanak. Az utolsó szakasz a verés folyamatát foglalja magába, amelyben az aranyat egy verőprésbe helyezik, amely hatalmas erővel nyomja meg az öntvényt, hogy a szerszámmintázatot az aranyszerszámra továbbítsa. Az eredmény egy aprított rúd. Ezután megvizsgálják az újonnan felszedött aranyrudat, mielőtt átlátszó és hamisításgátló védőcsomagolásba zárják.

A PAMP-ot 1977-ben alapították Svájcban, és azóta felnőtte magát a világ legjelentősebb veretlen rúd-gyártójává, amelyek 1-100 gramm tömegűek. A PAMP fő létesítménye a festői svájci faluban, Castel San Pietro-ban található, ahol fejlett finomítói és gyártóüzemet működtet, amely a legmagasabb svájci mérnöki ismereteket és a legmodernebb technológiákat alkalmazza híres veretlen rúdjainak finomítása és gyártása során. Piaci vezetőként az innováció és a kiskereskedelmi nemesfém rudak gyártása terén ez a cég volt az első nemesfém gyártó, amely különböző esztétikai motívumokkal díszítette aranyrudainak hátoldalát. Az egyik, a Fortuna Lady, a szerencse római istennőjének gyönyörű motívumával vált világhírűvé. Nem csoda, hogy a PAMP márkanév (Produits Artistiques Métaux Précieux) rövidítése művészi nemesfémtermékeket jelent. A PAMP magas tisztaságú és minőségi veretlen rúdjait a Svájci Nemzeti Bank és az LBMA (London Veretlen Piaci Szövetség) akkreditálta, így ezen arany rudakkal világszerte vezető pénzügyi intézmények, központi bankok, befektetők és gyűjtők részesülnek előnyben.

A PAMP tagja a London Veretlen Piaci Szövetségnek

Az LBMA-t, vagyis a London Bullion Market Association-t független felügyeleti testületként alapította a Nagy-Britannia Központi Bank 1987-ben. Az LBMA gyökerei több évszázadra nyúlnak vissza az 1700-as évekre, amikor London a világ vezető nemesfém értékesítési csomópontjává vált. A „londoni aranypiacnak” nevezték, és a londoni legfontosabb veretlen aranykereskedők és gyártók önszabályozták - mindazok akik a nemesfém finomítók akkreditálásával a londoni szállítási listával felügyelték a piacot. Csak azoknak a finomítóknak engedélyezték a belépést a londoni veretlen piacra, amelyek megfeleltek az „LGD” listában meghatározott minőségi és tisztasági kritériumoknak. Manapság több mint 135 vállalat, köztük a legnagyobb nemesfém-finomítók, tárolószolgáltatók, gyártók és veretlen-kereskedők tagjai a londoni veretlen piacok szövetségének. Mindannyian az LBMA részét képezik a világ legismertebb és legmegbízhatóbb nemzetközi hatóságának, amely figyelemmel kíséri az arany és ezüst veretlen termelés és finomítás folyamatát. Az LBMA elsődleges szerepe a helyes szállítási lista kezelése, amely manapság a nemzetközi szabvány az arany- és ezüstrudak minőségére és meghatározására. 

A PAMP 1987 óta tagja az LBMA-nak.

Termék tömege grammban
5
Arany tömeg grammban
5
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
0.16075
Hosszúság
22.1
Szélesség
13.1
Vastagság
0.9
Gyártó:
PAMP, Svájc

Előlap

A Rosa ingot motívum a legértékesebb és legszebb virágot ábrázolja. Teljesen virágzó rózsa koronázza meg a szárat, a levelek között két bimbó sarjad ki, és hamarosan kinyílik.

Hátlap

Az aranyrúd tetején a PAMP hivatalos bélyegzője és a „SUISSE” felirat látható. A rúd közepén az „5 g”, „FINE GOLD” és „999,9” felirat olvasható, ami 99,99%-os tisztaságú aranyat jelent. A rúd alján található a vizsgáló pecsétje, amely garantálja az aranyrúd tisztaságát és az egyedi sorozatszámot.

Csomagolás

Az 5 grammos aranyrúd lezárt, átlátszó, hamisításbiztos védőcsomagolásban érkezik. Nagyobb rendelés esetén 25 többszöröse is kapható eredeti gyári kemény műanyag dobozokban. A csomagolás színe sötétkék, míg a hátulja fehér.

Hitelességi igazolás

Az 5 grammos aranyrúd hátoldalán látható megfelelő súly, aranyfinomság, egyedi sorozatszám és a vizsgáló aláírása szintén a csomagolás hátoldalára van nyomtatva. Így a csomag aláírt eredetiségigazolásként is funkcionál.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

 

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ legelismertebb gyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 munkanapon napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

 

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.