Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

Befektetési arany csomag M

Raktáron
A Tavex örömmel kínálja ezt a befektetési csomagot minden olyan befektetőnek, aki a fizikai aranyba való befektetést ... bővebben
Eladás Megtakarítása Vétel
1 461 406 ft
1 469 931 ft
8 525 ft 1 394 701 ft
A FedEx szállítás: 12 065,00 ft
See less
Delivery costs start from 12 065,00 ft
See more
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex örömmel kínálja ezt a befektetési csomagot minden olyan befektetőnek, aki a fizikai aranyba való befektetést fontolgatja, de még nem tudja, hogyan kezdjen hozzá portfólióépítéshez.

A befektetési csomagban szereplő termékek kiválasztása jelenlegi ügyfeleink preferenciái és a lehető legalacsonyabb árak alapján történik. A befektetési csomag nagyszerű módja annak, hogy diverzifikálja portfólióját, és a világ legismertebb és legelismertebb befektetési termékeit tartalmazza. A csomag elsősorban azt a befektetőt célozza meg, aki körülbelül 1 millió forintot szeretne aranyba fektetni, de még nem tudja, melyik terméket válassza. Gyakorlott befektetőknek is jó lehetőség, hogy jó áron vegyen fel termékeket a portfóliójába.

A befektetési csomag 2 fajta befektetési arany terméket tartalmaz:

 

1x  20g Valcambi Suisse befektetési aranyrúd

 

1x 1 unciás Bécsi Filharmonikusok arany érme 

 

A csomag 51,1 gramm kiváló minőségű 999,9-es tiszta aranyat tartalmaz, két darab befektetési terméket, 1 érmét és 1 aranyrudat tartalmaz. Egy ilyen felosztás biztosítja befektetése likviditását, és szükség esetén lehetővé teszi a termékek külön-külön történő értékesítését.

A Tavex Group a Valcambi Suisse és az Austrian Mint hosszú távú partnereként, valamint Észak-Európa legnagyobb befektetési aranykereskedőjeként a piac legjobb árait tudjuk kínálni ehhez a befektetési csomaghoz.

Miért ezt válassza?

A befektetési arany csomag M versenyképes árral rendelkezik. A befektetési csomagokra további kedvezmény jár az egyes termékekhez képest.

Az M-es befektetési arany csomag kezdő befektetők számára alkalmas. Ez egy optimális megoldás azoknak a kezdőknek, akik újoncok ezen a területen, és szeretnék kipróbálni a fizikai aranyba való nagyobb összegű befektetés minden előnyét.

Ez a befektetési arany csomag aranyat ér. Ezeknek a kiválasztott aranyérméknek és -rudaknak az értéke kifejezetten a finom aranytartalmukon alapul, amely az arany jelenlegi árához kapcsolódik.

Az M-es befektetési arany csomag kiváló módja annak, hogy diverzifikálja portfólióját. Az arany más pénzügyi eszközökkel való alacsony korrelációja azt jelenti, hogy a befektetési csomag portfóliófedezetként funkcionál a piaci kockázatok ellen.

A befektetési arany csomag M megtakarításnak felel meg.  Az aranyérmék és a nemesfém ideális választás minden hosszú távú befektető számára, aki értékeli a fizikai arany birtoklásának biztonságát és stabilitását.

A Tavex befektetési csomagokat kínál mind kezdőknek, mind haladó befektetőknek. A csomagok tartalmát a jelenlegi vásárlóink preferenciái alapján határozzuk meg. A befektetési csomagok a világhírű pénzverdék legnépszerűbb termékeit tartalmazzák. A Tavex fő célja, hogy időt és energiát takarítson meg ügyfeleink számára a döntéshozás és a különféle lehetőségek közötti választás között, és reméljük, hogy ezekkel a kész csomagokkal az aranyvásárlás a Tavex webáruházban kényelmes és élvezetes élményt jelent majd.

 

A befektetési csomagban szereplő termékek teljes leírása a termék oldalán található. A befektetési csomagok előnye egy további kedvezmény az egyedi termékek vásárlásához képest.

 

Kérjük, bátran forduljon hozzánk, ha módosítani szeretné a megvásárolni kívánt csomag/ok tartalmát.

Csomagolás

Minden érme külön-külön kemény műanyag kapszulába van csomagolva. Az aranyrudak hamisításbiztos tanúsítványként szolgáló csomagolással rendelkeznek.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

 

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ legelismertebb gyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 munkanapon napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

 

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.