Árértesítés hozzáadása

Új ÁrRobot létrehozása

+ -

Új ÁrRobot létrehozása

Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

Osztrák Ferenc József 4 dukát

Raktáron
Az osztrák dukát Közép-Európa leghíresebb történelmi aranyérméje. Rendkívül nagy tisztasága és 1872-től változatlan kialakítása miatt vásárolják meg ... bővebben
Eladás Vétel Különbözet
328 506 ft
297 775 ft 9.35%

Bevezetés

Az osztrák dukát Közép-Európa leghíresebb történelmi aranyérméje. Rendkívül nagy tisztasága és 1872-től változatlan kialakítása miatt vásárolják meg a befektetők és a gyűjtők. A 4 dukát címletű és az "1915" évszámú érméket továbbra is az osztrák pénzverde, mint hivatalos kibocsátó veri. Az érme előlapján I. Ferenc József császár látható a "FRANCIS I I D G AUSTRIAE IMPERATOR" (I. Ferenc József, Isten kegyelméből, Ausztria császára) szöveg mellett. Az érme hátoldalán látható: a Habsburg-dinasztia emblémája és a „HVNGAR BOHEM GAL LOD ILL REX AA ​​1915” szöveg (Magyarország, Csehország, Galícia, Lodomeria, Illyria, Ausztria királya és főhercege, 1915).

Miért ezt válassza?

Ennek az érmének rendkívül gazdag történelme van. Az első osztrák hercegségeket a 16. század elején legyőzték. A dukátok az Osztrák Birodalom 1816-os terjeszkedésével Európa kereskedelmi forgalmában a legszélesebb körben használt és preferált aranypénzekké váltak. A Ferenc József képével rendelkező dukátok az osztrák aranypapírok legnépszerűbb változatai. Ferenc József 1848-ban lépett trónra. Uralkodásának első két évtizedét kihívások jellemezték. Az olaszországi Solferino-i csatában, 1859-ben, a háborúban tapasztalatlan Ferenc József megengedte magának, hogy átvegye a csapatok irányítását, és így veszített a franciák és az olaszok ellen. Kénytelen volt feladni a Lombardia régiót (Milánó régiója) és átadni a szövetségeseknek. 1866-ban Ferenc József elvesztette az osztrák-porosz háborút, és átadta ausztriai ellenőrzését Poroszország velencei régiójában. Egy évvel később a magyarországi nacionalista nézetek arra kényszerítették Ferenc Józsefet, hogy nagyobb önállóságot biztosítson az országnak, ezzel megteremtve az Osztrák–Magyar Monarchiát. 1867 után Ferenc József békésen és sikeresen uralkodott, egészen 1916-os haláláig. Ebben az időszakban az Osztrák–Magyar Monarchia gyorsan fejlődött. Az ipar növekszik, a társadalom művészeti és tudományos köre virágzik. Az infrastruktúra modernizáció alatt áll, vasúti hálózatok, folyami csatornák és kikötők épülnek. Magyarország Európa fő élelmiszer-szállítójává válik. Ausztria-Magyarország a negyedik legnagyobb autógyártóvá válik a világon. A növekvő jövedelmekkel és a virágzó kereskedelemmel Ferenc József uralkodása a bőség, a haladás és a jólét időszakához kapcsolódik. Az Osztrák-Magyar Birodalom volt országaiban van egy másik hagyomány, amely szerint a fiatal pároknak vagy egy újszülött gyermek szüleinek dukátokat kínálnak Ferenc József képével.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

  • Termékérték (1pc)
    328 506 ft
  • Visszavásárlási ár
    297 775 ft
  • Az Ön kockázata a következő
    30 731 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 102.43% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 302 451 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 758 293 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 672 917 HUF/oz.

Termék tömege grammban
14
Arany tömeg grammban
13.8
Tisztaság
986
Arany tömeg troy unciában
0.4438
Átmérő
-
Vastagság
0.7
Névérték leírás
4 dukát
Gyártó:
Ausztria

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

COVID-19

A jelenlegi helyzet és a rendkívül magas kereslet miatt a raktárunk hiányos lehet bizonyos termékekből. Hívjon bizalommal a +36 20 255 1515 telefonszámon, ha kérdései lennének készletünk állapotáról.

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Tavex ID létrehozása
Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.