Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1 uncia Ausztrál Kenguru ezüstérme

Nincs raktáron
A Tavex örömmel mutatja be a kivételesen kiváló minőségű ausztrál Ezüst Kenguru érmét. A neves perthi pénzverde ... bővebben
Eladás Vétel
1-99
-
10 220,53 ft
100-499
-
10 220,53 ft
500+
-
10 220,53 ft
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex örömmel mutatja be a kivételesen kiváló minőségű ausztrál Ezüst Kenguru érmét. A neves perthi pénzverde 2016-ban adta ki először, és ez az első olyan ezüst érme, amely a világ egyik egyedülálló állatának hódol: az ausztrál kengurunak - mindezt 99,99% ezrelék tiszta ezüsttel. Páratlan szépségű és tisztaságú érem, mind a gyűjtők, mind a befektetők számára tökéletes választás. Az Ausztráliában törvényes fizetőeszköznek tekintett egy unciás Ausztrál Ezüst kenguru érme, 1 ausztrál dollár címletű és mikrovésett biztonsági jellel is rendelkezik, amely garantálja az érmék hitelességét.

Miért ezt válassza?

 • Az Ausztrál Ezüst kenguru érmék értéke követi az ezüst árát. Az Ausztrál Ezüst Kenguru érmék értékét elsősorban a finom ezüsttartalom határozza meg, amely az ezüst uralkodó piaci kapcsolódik.
 • Az Ausztrál Ezüst Kenguru érmék ára az inflációval emelkedni fog. Az ezüst a történelem során a nagy infláció idején nagy értéknek bizonyult, gyorsabban és magasabbra értékel, mint a legtöbb más befektetés!
 • Az Ausztrál Ezüst Kenguru érme valódi pénz. Az Ausztrál Ezüst Kenguru Ausztráliában törvényes fizetőeszköz, és a világon mindenhol elfogadják.
 • Az Ausztrál Ezüst Kenguru érmék alacsony áron kaphatók. A perthi pénzverde partnereként a Tavex képes piacvezető árajánlatokat kínálni.
 • Az Ausztrál Ezüst Kenguru érmék nemzetközileg elismertek. Mivel a világon az egyetlen legális fizetőeszközű érméje, amely a kengurut, egy Ausztráliában őshonos állatot ábrázol - világszerte garantált a befektetői elismerés.
 • Az Ausztrál Ezüst Kenguru érmék .9999 ezrelék tisztaságuak. Az Ausztrál Ezüst Kenguru nagyszerű módja annak, hogy a kezedbe vegye ezt az értékes fehér fémet.
 • Az Ausztrál Ezüst Kenguru érme valódi megtakarítás. Az ezüst, főleg az aranyhoz viszonyított, történelmileg bizonyítható alacsony ára miatt ideális befektetés azok számára, akik kisebb összegeket szeretnének befektetni, vagy azok számára, akik úgy gondolják, hogy értékes nemesfémet kapnak az ezüst árának meredekebb felértékelődéséhez képest.

Az ezüst vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az ezüst értéke jelentős mértékben nőtt az elmúlt évek során, ezért rendkívül biztonságos befektetésnek bizonyult a vagyon megtartása vagy annak növelése szempontjából.

 • Termékérték (1pc)
  15 091,37 ft
 • Visszavásárlási ár
  10 220,53 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  4 870,84 ft

Tény: Az ezüst ára HUF értékkel emelkedett 105.72% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 3 610,13 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 11 762,50 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 10 532,50 HUF/oz.

Történelem

Ausztrál Kenguru

A kenguruk kizárólag Ausztráliában található, igazán egyedülálló járással és mozgással rendelkeznek, ellentétben a világ bármely más állatával. Az érmén ábrázolt vörös kenguru az összes kenguru közül a legnagyobb, és ugyanakkor a legnagyobb ausztráliai őshonos szárazföldi emlős, valamint a legnagyobb erszényes állat.Túlméretezett, izmos farokkal tartják egyensúlyban testüket. Ausztrália szárazföldjén csak a déli partvidéken találhatók, a keleti partvidék és az északi esőerdők termékenyebb területeit igen elkerülik.

A kengurukat először 1989-ben ábrázolták az érmén, amikor a perthi pénzverde új formatervezéssel bocsátotta forgalomba a "Gold Nugget" érméjét, így nevét Kenguru-ra változtatta. Amellett, hogy az Ausztrál Kenguru érméken is ábrázolják, a kenguru emblémaként jelenik meg Ausztrália címerén. Valójában a kengurut Ausztrália nem-hivatalos szimbólumának tekintik. 2016-ban a perthi pénzverde forgalomba hozta az Ausztrál Ezüst Kenguru érmét, addig az összes kengurut ábrázoló ezüst érme korlátozott példányszámú érme volt.

Az ausztrál Perth Mint pénzverde vadonatúj érméjének kialakítása szigorúan őrzött titok volt, amelyet csak az érem világkiállításán tártak a nyilvánosság elé. Ezt az érmét az Amerikai Ezüst Sas nemesfém érme piacának dominanciájával vetették össze. Más ausztrál ezüstérmékkel (Kookaburra, Koala, Lunar) ellentétben az ezüst Kenguru évente azonos tervezésű, gyártási volumene nem korlátozott.

A Perth-i Pénzverde (Perth Mint) egy világszerte elismert pénzverde és nemesfémek finomítója, mely Perth városában található, Nyugat-Ausztráliában. A Perth Mint-et 1896-ban alapította a Brit Királyi Pénzverde, válaszként a Nyugat-Ausztrália újonnan felfedezett arany betéteire. A Perth Mint feladata az volt, hogy finomítsa az aranyércet a bányákból, és szuverén aranyérmeket verjen ki a finomított veretlen aranyból. 1899 és 1931 között a Perth-i Pénzverde jelentős mennyiségű arany szuveréneket állított elő, amelyeket Ausztráliában és a Brit Birodalom egészében is forgalmaztak. A Perth Mint feletti brit irányítást 1971-ben átadták a Nyugat-Ausztrália kormányának, amely akkor átvette a pénzverde tulajdonjogát. Ma a Perth Mint-et a világszínvonalú befektetési érmék kivételes minőségéért ismerik el - például a Kookaburra és a Koala ezüst érmékért, valamint a Holdnaptáras (Lunar) sorozatért. A Perth Mint 1934 óta tagja a londoni aranypiacnak (az LBMA elődje). A hattyú-formatervezés, amely a pénzverde hivatalos vizsgálati pecsétje, amelyet az LBMA-ban nyilvántartásba vettek, nemzetközileg elismert. A hattyú motívumot a Perth városán átszelő a Hattyú (Swan) nevű folyó ihlette.

Termék tömege grammban
31.10658
Ezüst tömeg grammban
31.10347
Tisztaság
9999
Ezüst tömeg troy unciában
1
Átmérő
40.6
Vastagság
-
Névérték leírás
1 dollár
Gyártó:
A Perth-i Pénzverde, Ausztrália

Előlap

Az Ausztráliában törvényes fizetőeszközként elismert érmék előlapján II. Erzsébet királynő képe (Ian Rank-Broadley) és a kibocsátás éve látható.

Hátlap

Az érme hátlapján Dr Stuart Devlin AO CMG, II. Erzsébet királynő ötvösének és ékszerészének, vörös kenguruját ábrázolja. Az érme hátoldalán egy hitelesítési funkció található. AUSTRALIA szóban látható „A” betű mikrolézerrel van bevésve, csak nagyítóval lehet látni. A hitelesítési funkciót úgy tervezték meg, hogy jelentősen megnehezítse az érme hamisítását, ezzel nyugalmat biztosítva ügyfeleink számára.

Csomagolás

Minden érme külön-külön kemény műanyag kapszulába van csomagolva. A 25 darab érme, eredeti gyárilag lezárt tubusokban kapható. Tömeges vásárlásokhoz gyárilag lezárt dobozokban vásárolható, amelyek 10 tubust tartalmaznak (összesen 250 érme).

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.