Árértesítés hozzáadása

Új ÁrRobot létrehozása

+ -

Új ÁrRobot létrehozása

Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

10 grammos Valcambi Suisse befektetési arany rúd

A Tavex örömmel mutatja be a 10 grammos öntött Valcambi Suisse aranyrudat. A Valcambi öntöde, Svájc legnagyobb ... bővebben
Eladás Vétel Különbözet
1-4 194 297 ft
185 571 ft 4.72%
5-9 193 928 ft
185 571 ft 4.52%
10+ 193 373 ft
185 571 ft 4.22%

Bevezetés

A Tavex örömmel mutatja be a 10 grammos öntött Valcambi Suisse aranyrudat. A Valcambi öntöde, Svájc legnagyobb nemesfém öntödéje, által gyártott termékek kiemelkedő minőségűek, garantált 999.9 tisztaságúak és nagy likviditással bírnak. Grammonként az egyik legjobb aranyárat kínálják, és így tökéletes termékeket kínál azok számára, akik az ömlesztett arany vásárlással szeretnének pénzt takarítani. A Valcambi Suisse 10 grammos öntött aranyrúd tökéletes választás azok számára, akik szeretnék kézbe venni aranyrúdjaikat, mivel az újraértékesítést nem befolyásolják enyhe karcolások vagy horpadások.

Ha ezt az aranyrudat választja, nemcsak értékes svájci mérnöki szakértelemmel készített nemesfémet szerez, hanem egy alternatív kemény valutát is, amelynek hallgatólagos garanciája az, hogy a kereskedők, a pénzügyi intézmények és a befektetők is nemzetközileg elfogadják.

Miért ezt válassza?

 • Az aranyrudak garantáltan színaranyból készülnek, tisztaságuk .9999. A Valcambi gyártási és finomítási folyamatait a svájci nemesfém-ellenőrzési szövetségi hivatal és az LBMA (London Bullion Market Association) által akkreditált megerősített vizsgálói felügyelik, ezzel garantálva a Valcambi aranyrudak szigorú minőségi és tisztasági előírásait.
 • A Valcambi Suisse 10 gramm aranyrúd igazi megtakarítást jelent. A Valcambi tíz gramm aranyrúd ideális választás minden olyan hosszú távú megtakarító számára, aki értékeli a fizikai arany biztonságát és stabilitását.
 • A Valcambi Suisse aranytömb vásárlása kiváló módszer a befektetési portfólió diverzifikálására. Az arany alacsony korrelációja miatt más pénzügyi eszközökkel, a Valcambi tíz grammos aranyrudat portfólió-fedezeti eszközként szolgál a piaci kockázatok ellen.
 • A Valcambi Suisse aranyrúd valódi pénz. A Valcambi aranyrúdjait a Svájci Központi Bank, az LBMA és a világ minden fontosabb árutőzsdéje is elfogadja, garantálva ezzel a Valcambi tíz gramm aranyrúdjainak világméretű likviditását az arany kereskedők, a bankok és a befektetők számára egyaránt.
 • A Valcambi Suisse 10 gramm aranytömb tiszta kivitelezése "aranyat ér." A tíz grammos aranyrúd modern, tiszta kivitelezésű. Az egyszerű, ám elegáns, korlátozott mennyiségű felirattal több hely marad a gyönyörű tükörszerű felületnek, hogy a tömb igazán kifejezhesse értékét.
 • A Valcambi Suisse 10 gramm aranyrúd megéri saját színarany súlyát. A Valcambi tíz grammos aranyrúd a világ legelterjedtebben forgalmazott aranytömbjei közé tartozik. Értékét kifejezetten a színarany tartalom határozza meg, amely az arany világszintű árához kapcsolódik.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  194 297 ft
 • Visszavásárlási ár
  185 571 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  8 726 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 111.07% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 251 791 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 608 639 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 574 469 HUF/oz.

Történelem

A „svájci gyártmányú” Valcambi 10 grammos aranyrúd

Svájc jó hírneve a kiváló minőségű luxus termékek gyártásakor sem korlátozódik csak az órákra, hanem a befektetési aranyra is vonatkozik. Franciaországnak a bor, Svájcnak az arany. Ezt a mondatot azon tények támasztják alá, amelyek szerint a világ legtöbb aranyát ebben a virágzó alpesi országban finomítják. A londoni nemesfém-szállítási listáról származó információk azt mutatják, hogy hat finomító gyár birtokolja az aranypiac 90% -át, és ezek közül négy, beleértve a Valcambi-t, Svájcban található. Svájc, átlagosan, a világ éves aranyszükségletének 65–75% -át finomítja, és ezáltal a világ első számú országa az arany finomítása és az aranytömbök gyártása terén. Ezt a pozíciót az ország magas szintű biztonsága, hatékony logisztikája és egy erős pénzügyi rendszer biztosítja, és ami a legfontosabb: azon szigorú törvények, amelyek a magas minőségi és tisztasági követelményeket írják elő a kész veretlen termékeknél. Például, minden Valcambi aranytömb tartalmaz egy hitelesítési bélyeget, előlapján az „ESSAYEUR FONDEUR” szerepel, amely garantálja a tömb tisztaságát. Annak érdekében, hogy ezt a jelölést rá lehessen helyezni, a Valcambi-nak meg kell felelnie a szigorú svájci szövetségi törvényeknek (Nemesfémek Ellenőrzési Törvény). A próba-üzemeltetőknek szigorú nyilvántartást kell vezetniük az elvégzett arany-tisztaság meghatározásáról, és nyilvántartásaikat bármikor rendelkezésre kell bocsátaniuk a hatóságok számára, ellenőrzés céljából. Más szavakkal: minden Valcambi aranyrúd tisztaságát a kormány és az ipar testületei is akkreditálják, minősége így megfelel a legmagasabb ipari szabványoknak. Emellett, a legjobb svájci mérnökök tökéletesítik, hogy egy arany-integritású termék álljon a vásárlók rendelkezésére - egy olyan termék amely meghaladja az összes kiválósági szabványt. Végül is ez az a bizonyos svájci pontosság.

Az öntött aranyrudak előállítása az arany kemencében történő melegítésével kezdődik, amíg az iszappá nem olvad. A hevítési folyamat során a zagyban lévő összes nemkívánatos szennyeződést eltávolítják, amíg csak a magas finomságú, megolvadt arany marad meg, jellemzően 99,99% tisztaság körül. Az olvadt aranyat ezután öntőformákba öntik, általában nagy rudak alakjában, ahol az lehűl és megszilárdul. A szilárd aranyat ezután egy malomba helyezik, amely az aranyot egyenletes méretű panelekbe gördíti. Ezután az arany paneleket egy ürítőprésbe helyezik, amely az üvegeket kiüríti az arany táblákból. A következő lépés az egyes aranydarabok mérlegelése annak biztosítása érdekében, hogy az ne legyen alsó vagy túlsúlyos, és azokat, akik ezt a tesztet teljesítik, ezt követően csiszolják, hogy fényes felületet kapjanak. Az utolsó szakasz a verés folyamatát foglalja magába, amelyben az aranyat egy verőprésbe helyezik, amely hatalmas erővel nyomja meg az öntvényt, hogy a szerszámmintázatot az aranyszerszámra továbbítsa. Az eredmény egy aprított rúd. Ezután megvizsgálják az újonnan felszedött aranyrudat, mielőtt átlátszó és hamisításgátló védőcsomagolásba zárják.

A Valcambi egy svájci székhelyű nemesfém-finomító gyár, amelyet 1961-ben alapítottak, és világszerte elismert - az öntött és az aprított aranyrudak egyik legnagyobb gyártó- és szállítójaként. A Valcambi veretlen rúdjait az egész világon elismerik a nemesfém-kedvelők kiemelkedő svájci minőségükért. Termékeit a svájci Balernában gyártják, ahol a világ egyik legnagyobb nemesfém-üzeme dübörög - évente szinte hihetetlen számú - 2000 tonna nemesfémet finomít. Ahhoz, hogy ezt a számot kilátásba lehessen hozni, elmondható, hogy az aranybánya-ellátás 2013-ban elérte a 3000 tonnát. A gyárban évente feldolgozott teljes érték igazán lenyűgöző, plusz az a tény, hogy a Newmont Mining, a világ egyik legnagyobb aranybányászati társasága, többségi részesedéssel bír a gyárban, azt is jelzi, hogy Valcambi a világ egyik legfontosabb nemesfém-öntödéke. Az összes jelentős nemesfém-tőzsde, a svájci központi bank és az LBMA (London Bullion Market Association) akkreditálta a Valcambi arany- és ezüstvas-rúdjait. Világszerte elismert, az ügyfelek és befektetőktől kezdve a legnagyobb nemzetközi pénzügyi intézményekig, kormányokig és a központi bankokig.

Valcambi a London Veretlen Piaci Szövetségének tagja

Az LBMA-t, vagyis a London Bullion Market Association-t független felügyeleti testületként alapította a Nagy-Britannia Központi Bank 1987-ben. Az LBMA gyökerei több évszázadra nyúlnak vissza az 1700-as évekre, amikor London a világ vezető nemesfém értékesítési csomópontjává vált. A „londoni aranypiacnak” nevezték, és a londoni legfontosabb veretlen aranykereskedők és gyártók önszabályozták - mindazok akik a nemesfém finomítók akkreditálásával a londoni szállítási listával felügyelték a piacot. Csak azoknak a finomítóknak engedélyezték a belépést a londoni veretlen piacra, amelyek megfeleltek az „LGD” listában meghatározott minőségi és tisztasági kritériumoknak. Manapság több mint 135 vállalat, köztük a legnagyobb nemesfém-finomítók, tárolószolgáltatók, gyártók és veretlen-kereskedők tagjai a londoni veretlen piacok szövetségének. Mindannyian az LBMA részét képezik a világ legismertebb és legmegbízhatóbb nemzetközi hatóságának, amely figyelemmel kíséri az arany és ezüst veretlen termelés és finomítás folyamatát. Az LBMA elsődleges szerepe a helyes szállítási lista kezelése, amely manapság a nemzetközi szabvány az arany- és ezüstrudak minőségére és meghatározására.

Termék tömege grammban
10.001
Arany tömeg grammban
10
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
0.32151
Hosszúság
25.3
Szélesség
15.2
Vastagság
1.6
Gyártó:
Valcambi Suisse, Svájc

Előlap

Előlap: A 10 grammos aranyrúd előlapján a Valcambi hivatalos bélyege látható. A tömb közepén a következő szöveg olvasható: „10 g”, „finom arany” és „999,9”, ami 99,99% tiszta aranyat jelent. A tömb alján a vizsgáló bélyege és egy egyedi sorszám található, amely garantálja az aranyrúd tisztaságát.

Hátlap

Hátlap: A 10 grammos aranytömb hátulja fényes, üres felülettel rendelkezik, valamint a „VALCAMBI SUISSE” felirattal.

Csomagolás

A 10 g-os aranyrúd lezárt, átlátszó, védő csomagolással kerül forgalomba. Nagyobb megrendeléseknél egyszerre 20 darab kerül kemény műanyag dobozokba. A csomagolás elülső és hátulsó színe narancssárga, körben diszkrét, fehér széllel.

Hitelességi igazolás

A megfelelő súly, az arany finomsága, az egyedi sorozatszám és a hitelesítő bélyeg "CHI ESSAYEUR FONDEUR" (avagy a bélyeg leírása 2017-ig), amely a 10 grammos aranytömb hátoldalán látható, a csomagolás hátoldalára is rá van nyomtatva. Így a csomagolás aláírt hitelességi igazolásként is szolgál.

A termék értéke
A kockázat, amennyiben befektetésén azonnal túlad

Postacsomag

A fizetés kézhezvétele után 24 órán belül elküldjük megrendelését, és nyomkövetési számot kap a Magyar Postától.

A csomagok szállítási ideje kb. 1-3 munkanap.

Felhívjuk figyelmét, hogy minden megrendelést (kivéve, ha a Tavex-szel másképp állapodtak meg) hazaszállítás NÉLKÜL küldjük, ezért megrendelését a helyi postán vagy megjelölt kézbesítési pontnál kell átvennie.

Személyes átvétel: A megrendelt termékeket személyesen is átveheti budapesti üzletünkben. Amint megkapjuk befizetését, e-mailben és telefonon is felvesszük Önnel a kapcsolatot, majd ezek után személyesen felveheti rendelését.

Biztosítás

Csomagját (érték-nyilatkozattal ellátott) biztosított értékű csomagként küldjük a Magyar Postával. Amennyiben csomagja váratlanul eltűnne vagy megsérülne a szállítás során, a Tavex újra elküldi megrendelését, vagy visszatéríti a befizetést. A biztosítás addig érvényes, amíg át nem veszi csomagját.

Csomagolás

Megrendelését védett csomagolással burkoljuk, és diszkrét, jelöletlen borítékban küldjük el.

Nyomkövetés

Amint a rendelése be lett csomagolva, a nyomkövetési számot elküldjük az e-mail címére. A Magyar Posta weboldalán követheti a csomag aktuális helyzetét, valamint annak életútjáról tájékozódhat.

Késések / bizonyos cikkek nincsenek készleten

Ha a csomagját a vártnál később küldjük el, vagy ha egy adott termék nincs raktáron (esetleg ideiglenesen elfogyott), telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatást adunk rendelésének várható szállítási idejéről.

Szállítási költségek

Az alábbi árak a magyarországi szállításokra vonatkoznak. Külföldre történő szállítás esetén kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a +36 11 22 33 44 telefonszámon vagy a tavex@tavex.hu e-mail címen.

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

COVID-19

A jelenlegi helyzet és a rendkívül magas kereslet miatt a raktárunk hiányos lehet bizonyos termékekből. Hívjon bizalommal a +36 20 255 1515 telefonszámon, ha kérdései lennének készletünk állapotáról.

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Tavex ID létrehozása
Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.