Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1 uncia Amerikai Bölény aranyérme

Raktáron
Ha olyan aranyérmét szeretne birtokolni, amely a teljes észak-amerikai örökséget képviseli, és amelyet az Egyesült Államok kormánya ... bővebben
Eladás Vétel Különbözet
1-4
919 087 ft
850 295 ft 7.48%
5-9
918 230 ft
850 295 ft 7.40%
10+
917 374 ft
850 295 ft 7.31%
A FedEx szállítás: 11 430,00 ft
See less
Delivery costs start from 11 430,00 ft
See more
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

Ha olyan aranyérmét szeretne birtokolni, amely a teljes észak-amerikai örökséget képviseli, és amelyet az Egyesült Államok kormánya törvényes fizetőeszköznek tekint, és mindemellett egy troy uncia, .9999 ezrelék színaranyat tartalmaz, akkor ne keressen tovább, ez az arany Amerikai Bölény érme. Az Egyesült Államok Kongresszusa által 2005-ben engedélyezett és a következő évben az Egyesült Államok West Point-i Pénzverde által kibocsátott első 24 karátos (törvényes fizetőeszköz) aranyérme. Az ikonikus amerikai szimbólumok kecses mintáit ábrázoló Amerikai Bölény érme elengedhetetlen mindenkinek, aki kedveli és izgalommal követi az Egyesült Államok történetét.

Miért ezt válassza?

 • Ez az 1 unciás érme követi az arany árát. Az Amerikai Bölény érmék értékét elsősorban azok finom aranytartalma határozza meg, amely az arany globális árához igazodik.
 • Az Amerikai Bölény érme valódi pénz. Az Amerikai Bölény törvényes fizetőeszköz az Egyesült Államokban, így az egész világon elfogadják és vé őket.
 • Az arany Amerikai Bölény egy elismert érme. Tény, hogy az Amerikai Bölény érméket az amerikai West Point pénzverde önti és Észak-Amerika két ikonikus szimbólumát ábrázolják: az amerikai bölényt és a híres indián fejet.
 • Az Amerikai Bölény érme 99,99% -ban tiszta arany. Sok szempontból izgalmasabb a 24 karátos Amerikai Bölény érmét kézben tartani, mint bármilyen más ötvözött aranyérmét. Az ötvözött arannyal ellentétben, ez a 24 karátos érme fényes, arany színű.
 • Az Amerikai Bölény aranyérmék igazi megtakarításnak felelnek meg. A tiszta aranyból készült és az Egyesült Államok kormánya által támogatott Amerikai Bölény érmék ideális befektetést jelentenek minden olyan hosszú távú megtakarító számára, aki értékeli a fizikai fizetőeszközzel rendelkező aranyérmék birtoklásának biztonságát és stabilitását.
 • Az Amerikai Bölény érmék kiválóak portfoliója diverzifikálására. Az arany alacsony korrelációja más pénzügyi eszközökkel az Amerikai Bölény érmét portfólió fedezetként szolgálja a piaci kockázat ellen.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  919 087 ft
 • Visszavásárlási ár
  850 295 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  68 792 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 125.98% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 307 634 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 901 430 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 856 486 HUF/oz.

Történelem

Az Amerikai Bölény viseli a híres ötcentes nikkel bivalyérme tervét

James Earle Fraser, Amerika egyik leghíresebb szobrászművésze készítette el eredetileg az arany Amerikai Bölény érme választott szerszámtervét, valamikor a 20. század elején. Az eredeti mintát a réz - nikkel öt centes érméhez használták, amelyet 1913 és 1938 között vertek és bocsátottak ki az Egyesült Államokban. Majdnem 70 évbe után, mire ezt az ikonikus szimbólumot ismét egy forgalomban lévő érmén használják, csak ezúttal egy nemesfém érmén. Az jellegzetes Amerikai Bölény érme eredeti megalkotása mellett Fraser számos kiemelkedő nyilvános műemlékét is létrehozott, mint például a filadelfiai Benjamin Franklin Nemzeti Emlékművet és a Washington DC-i Béke Művészeteit.

Az Amerikai Bölény Észak-Amerika örökséget képviseli

A bölény, amelyet az Amerikai Bölény érme előlapján ábrázolnak, egy faj, amely egykor szabadon vágtatott Észak-Amerika gyepein. Az amerikai bölény - más néven amerikai bivaly - túlzott kereskedelmi vadászata miatt az állatot a 19. században szinte kiirtották az Egyesült Államokban. Szerencsére a faj nemrégiben visszatért néhány nemzeti parknak és korlátozott magánterületnek köszönhetően.

Tanulmányozva a különböző országok által felvert 24 karátos aranyérmék növekvő népszerűségét - amelyeknek remek példái a kanadai juharlevél és az osztrák filharmonikus aranyérmék - az Egyesült Államok Pénzverde története során először adta ki saját, 9999-es finomságú verzióját. 2006-ig az egyetlen amerikai jogszerű fizetőeszközként megvásárolható aranyérme az amerikai Arany Sas volt, amely - az Arany Buffalóval ellentétben - 22 karátos érme - aranyból, valamint réz-ezüst ötvözetéből készül. Az amerikai Buffalo aranyérme bevezetése történelmi pillanat volt az Egyesült Államok Pénzverdéje számára is, amely két különböző arany-tisztaságú és törvényes fizetőeszközként is használható arany érmét is forgalmaz.

Termék tömege grammban
31.10659
Arany tömeg grammban
31.10348
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
1
Átmérő
32.7
Vastagság
-
Névérték leírás
$50
Gyártó:
Az Egyesült Államok West Point-i Pénzverde, Egyesült Államok

Előlap

Az előlap egy bennszülöttet ábrázol, aki James Earle Fraser tervező szerint három amerikai indián törzsfőnök arcvonásainak ötvözésével jött létre. Az előlapon a „LIBERTY” szöveg is be van nyomtatva, csakúgy, mint a pénzverés éve és a tervező kezdeti „F” -je, amely a Frasert jelenti.

Hátlap

A hátlapon egy amerikai bölény látható, más néven amerikai bivaly. A Buffalo felett található az „AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK” metszet és az „E PLURIBUS UNUM” latin szó, amely fordításban „egy a sok közül”. A Buffalo alá be van írva: „ISTENBEN BÍZUNK”, az 50 dolláros névleges névérték, az érme súlya és tisztasága.

Csomagolás

Minden érme külön-külön kemény műanyag kapszulába van csomagolva.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

 

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ legelismertebb gyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 munkanapon napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

 

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.