Árértesítés hozzáadása

Új ÁrRobot létrehozása

+ -

Új ÁrRobot létrehozása

Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1 unciás Kanadai Juharlevél arany érme

A Tavex örömmel mutatja be a Kanadai Arany Juharlevél érmét, amely a világ első legális fizetőeszközű nemesfém-érme, ... bővebben
Eladás Vétel
1-4 588 350 ft
572 399 ft
5-9 586 939 ft
572 399 ft
10+ 585 811 ft
572 399 ft

Bevezetés

A Tavex örömmel mutatja be a Kanadai Arany Juharlevél érmét, amely a világ első legális fizetőeszközű nemesfém-érme, kizárólag 99,99% -ban színaranyat tartalmaz. Az 1979-ben bevezetett Arany Juharlevél érme a Kanadai Királyi Pénzverde gyártási kiválóságának fémjelzője. Első kibocsátási éve óta több mint 37 millió darabbal, az Arany Juharlevél a világ legnépszerűbb 24 karátos érméjévé nőtte ki magát. Kanada nemzeti szimbólumával, a juharlevéllel díszítve ez az aranyérme kifogástalan a tisztaságában. A Kanadai Juharlevél érmét világszerte elismerik és ami a legfontosabb, alacsony áron kapható az arany globális árához képest. Következésképpen, minden befektetőnek ajánlott, aki fizikai arannyal szeretné bővíteni portfólióját.

Miért ezt válassza?

 • Ez az 1 unciás aranyérme követi az arany árát. A Kanadai Juharlevél érmék értékét elsősorban a színaranytartalma határozza meg, amely az arany globális árához kötődik.
 • Az Arany Juharleveleket kedvező áron értékesítik. A Kanadai Királyi Pénzverde hatékonyságának köszönhetően minimalizálták az előállítási költségeket, vagyis befektetőként pénzt takaríthat meg azáltal, hogy alacsonyabb prémiumot fizet ezen érmék vásárlásakor.
 • Az 1 unciás Arany Juharlevél érme biztonságot jelent. Ez az aranyérme a világon elsőként tartalmaz egyedi, hamisítás elleni védjegyet, amely garantálja a hitelességét.
 • A Kanadai Juharlevél érme valódi pénz. Törvényes fizetőeszköz Kanadában, és így elfogadják bárhol a világon.
 • A Kanadai Juharlevél érme igen likvid és nemzetközileg is elismert. 35 éven át tartó folyamatos gyártásban és a 20. század legerősebb és leghosszabb szolgálatot teljesítő királynőjének, II. Erzsébet királynőnek a képét ábrázolva az Arany Juharlevél a világ aranypiacán egy elterjedt név.
 • A Kanadai Juharlevél 24 karátos tiszta arany. A magas aranytisztaság és a művészi kialakítás kombinációja az Arany Juharlevelet fényes arany színűvé teszi, és veszélyt jelenthet bárki számára, aki hajlamos az „aranyláz” elkapására.
 • A Kanadai Juharlevél érme valódi megtakarításnak felelnek meg. A Kanadai Juharlevél aranyérmék ideális választás lehet minden olyan hosszú távú megtakarító számára, aki értékeli a fizetőeszközű aranyérmék biztonságát és stabilitását.
 • Ezen érmék kiváló módot kínálnak portfoliójának diverzifikálására. Az arany alacsony korrelációja más pénzügyi eszközökkel a A Kanadai Juharlevél érme portfólió-fedezetként szolgál a piaci kockázatokkal szemben.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  588 350 ft
 • Visszavásárlási ár
  572 399 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  15 951 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 105.87% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 251 791 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 608 294 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 564 124 HUF/oz.

Történelem

A Kanadai Arany Juharlevelek árát 24 karátos aranytartalmuk határozza meg

A 24 karátos Arany Juharlevél érme 1979-es bevezetése óta nagy változást jelentett a befektetési aranygyártásban. 1979-ig minden népszerű aranyat más fémeket tartalmazó ötvözetekkel készítettek. Az aranyérmék évszázadok óta ilyen módon történő verésének oka az, hogy a tiszta arany kivételesen puha, ezért a tiszta aranyból készült érmék forgalomképtelenek lennének, mivel hajlamosak horpadásokra és karcolásokra. Az Arany Juharlevél érme bevezetésének főgondolata mögött az állt , hogy a befektetők a jövőben inkább a fizikai aranyat fogják hosszú távú megtakarítások formájában felhalmozni, mintsem kereskedelmi ügyletek kiegyenlítésére felhasználni, így szükségtelenné válik a kezelés igénye. Bizonyos mértékig ez a feltételezés helyesnek bizonyult, mivel az elmúlt években a legális fizetőeszköz 24 karátos aranyérme globális értékesítése meghaladta a hasonló karátos 22 karátos értékesítést. Noha az Arany Juharlevél volt a világ első aranyérme, amely kizárólag tiszta aranyból készült, az érme eredetileg csak .999 tisztaságú volt. Az érme sikerének tanújaként a Kanadai Királyi Pénzverde úgy döntött, hogy először egy másik világot hoz létre azáltal, hogy az érme tisztaságát négy kilenc arany finomságúra javítja. 1982 után az összes vert arany juharlevél érme elérte a .9999 tisztaságot.

Az 1908-ban alapított Kanadai Pénzverde az elmúlt néhány évtized óta piacvezető szerepet játszik az új technológiák alkalmazásában, ami az arany és ezüst érmék gyártását illeti. Nemcsak elkészítette az első legális fizetőeszközként szolgáló négyezer (99,99) tisztaságú ezüstérmét, hanem egy lépéssel tovább haladtak 1998-ban egy speciális kiadású arany érme bevezetésével, amely 1,02233 troy uncia 99,999% -os (öt kilenc) tiszta arany. A pénzverde nagy tisztaságú aranyérmék tökéletesítésére irányuló törekvése nem állt meg az egy uncia súlyjegynél. 2007-ben új magasságokat ért el azáltal, hogy egy 100 kilogramm súlyú, 0,99999 arany tisztaságú, egymillió kanadai dollár névértékű aranyszínű juharlevél érmét mutatott be.

2014-ben a Kanadai Királyi Pénzverde új szabványt állított fel az érmebiztonság területén, legújabb innovációjának bevezetésével, a „Veretlen DNS-hamisítás elleni technológia” elnevezésű bevezetéssel, amely magában foglal egy olyan folyamatot, amelynek során minden érmére egyedi mikroszkopikus biztonsági védjegyet vernek fel. A biztonsági jel közepén található a „14” szám (2014-re), és csak erős nagyító segítségével látható. Ez az új technológia újabb védelmi réteget ad a hamisítás ellen, és minden, a 2014-től kezdve vert Arany Juharlevél (Maple Leaf) érme hordozza ezt az új biztonsági funkciót.

Termék tömege grammban
31.10659
Arany tömeg grammban
31.10348
Tisztaság
9999
Arany tömeg troy unciában
1
Átmérő
30
Vastagság
-
Névérték leírás
50 dollár
Gyártó:
A Kanadai Királyi Pénzverde, Kanada

Előlap

Az előlap II. Erzsébet királynő képét ábrázolja. Őfelsége, a királynő ábrázolva van ezen az érmén, mivel Kanada tagja az Egyesült Királyság Nemzetközösségének. Azáltal, hogy tagja a Nemzetközösségnek, Kanada II. Erzsébet királynőt uralkodó alkotmányos uralkodójaként ismeri el. A királynő képe felett az „ELIZABETH II” neve látható, az érme aljára pedig 50 dolláros névérték és a pénzverés éve is ábrázolva van.

Hátlap

A hátlapon Kanada nemzeti szimbóluma, a juharlevél látható, fölötte pedig a „KANADA” szöveg. A juharlevél mindkét oldalán négy kilenc látható, az apró biztonsági jel alá van vésve, és a „FINE GOLD 1 OZ OR PUR” szöveg is, ahol a mondat utolsó része „1 uncia tiszta aranyat” jelent.

Csomagolás

Minden érme külön-külön kemény műanyag kapszulába van csomagolva.

A termék értéke
A kockázat, amennyiben befektetésén azonnal túlad

Postacsomag

A fizetés kézhezvétele után 24 órán belül elküldjük megrendelését, és nyomkövetési számot kap a Magyar Postától.

A csomagok szállítási ideje kb. 1-3 munkanap.

Felhívjuk figyelmét, hogy minden megrendelést (kivéve, ha a Tavex-szel másképp állapodtak meg) hazaszállítás NÉLKÜL küldjük, ezért megrendelését a helyi postán vagy megjelölt kézbesítési pontnál kell átvennie.

Személyes átvétel: A megrendelt termékeket személyesen is átveheti budapesti üzletünkben. Amint megkapjuk befizetését, e-mailben és telefonon is felvesszük Önnel a kapcsolatot, majd ezek után személyesen felveheti rendelését.

Biztosítás

Csomagját (érték-nyilatkozattal ellátott) biztosított értékű csomagként küldjük a Magyar Postával. Amennyiben csomagja váratlanul eltűnne vagy megsérülne a szállítás során, a Tavex újra elküldi megrendelését, vagy visszatéríti a befizetést. A biztosítás addig érvényes, amíg át nem veszi csomagját.

Csomagolás

Megrendelését védett csomagolással burkoljuk, és diszkrét, jelöletlen borítékban küldjük el.

Nyomkövetés

Amint a rendelése be lett csomagolva, a nyomkövetési számot elküldjük az e-mail címére. A Magyar Posta weboldalán követheti a csomag aktuális helyzetét, valamint annak életútjáról tájékozódhat.

Késések / bizonyos cikkek nincsenek készleten

Ha a csomagját a vártnál később küldjük el, vagy ha egy adott termék nincs raktáron (esetleg ideiglenesen elfogyott), telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatást adunk rendelésének várható szállítási idejéről.

Szállítási költségek

Az alábbi árak a magyarországi szállításokra vonatkoznak. Külföldre történő szállítás esetén kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a +36 11 22 33 44 telefonszámon vagy a tavex@tavex.hu e-mail címen.

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

COVID-19

A jelenlegi helyzet és a rendkívül magas kereslet miatt a raktárunk hiányos lehet bizonyos termékekből. Hívjon bizalommal a +36 20 255 1515 telefonszámon, ha kérdései lennének készletünk állapotáról.

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Tavex ID létrehozása
Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.