Árértesítés hozzáadása

Új ÁrRobot létrehozása

+ -

Új ÁrRobot létrehozása

Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

50 grammos Perth Mint Kenguru arany rúd

Nincs raktáron
A Tavex örömmel mutatja be az 50 grammos öntött Ausztrál Kenguru aranyrudat. A Perth Mint öntöde, Ausztrália ... bővebben
Eladás Vétel
1-4
-
1 141 161 ft
5-9
-
1 141 161 ft
10+
-
1 141 161 ft

Bevezetés

A Tavex örömmel mutatja be az 50 grammos öntött Ausztrál Kenguru aranyrudat. A Perth Mint öntöde, Ausztrália legnagyobb nemesfém öntödéje, által gyártott termékek kiemelkedő minőségűek, garantált 999.9 tisztaságúak és nagy likviditással bírnak. Grammonként az egyik legjobb aranyárat kínálják, és így tökéletes termék azok számára, akik az ömlesztett arany vásárlással szeretnének pénzt megtakarítani. Az Ausztrál Kenguru 50 grammos öntött aranyrúd tökéletes választás azok számára, akik szeretnék kézbe venni aranyrúdjaikat, mivel az újraértékesítés értékét nem befolyásolják enyhe karcolások vagy horpadások.

Ha ezt az aranyrudat választja, nemcsak értékes ausztrál mérnöki szakértelemmel készített nemesfémet szerez, hanem egy alternatív kemény valutát is, amelynek hallgatólagos garanciája az, hogy a kereskedők, a pénzügyi intézmények és a befektetők is nemzetközileg elfogadják.

Miért ezt válassza?

 • Az aranyrudak garantáltan színaranyból készülnek, tisztaságuk .9999. A Perth Mint gyártási és finomítási folyamatait az LBMA (London Bullion Market Association) által akkreditált megerősített vizsgálói felügyelik, ezzel garantálva az Ausztrál Kenguru aranyrudak szigorú minőségi és tisztasági előírásait.
 • Az Ausztrál Kenguru 50 grammos aranyrúd igazi megtakarítást jelent. Az ötven grammos aranyrúd ideális választás minden olyan hosszú távú megtakarító számára, aki értékeli a fizikai arany biztonságát és stabilitását.
 • Az Ausztrál Kenguru aranyrudak vásárlása kiváló módszer a befektetési portfólió diverzifikálására. Az arany alacsony korrelációja miatt más pénzügyi eszközökkel, az ötven grammos aranyrudat portfólió-fedezeti eszközként szolgál a piaci kockázatok ellen.
 • Az Ausztrál Kenguru aranyrúd valódi pénz. A Perth Mint aranyrúdjait az LBMA és a világ minden fontosabb árutőzsdéje is elfogadja, garantálva ezzel az ötven grammos aranyrúdjainak világméretű likviditását az arany kereskedők, a bankok és a befektetők számára egyaránt.
 • Az Ausztrál Kenguru 50 grammos aranytömb tiszta kivitelezése "aranyat ér." A száz grammos aranyrúd modern, tiszta kivitelezésű. Az egyszerű, ám elegáns, korlátozott mennyiségű felirattal több hely marad a gyönyörű tükörszerű felületnek, hogy a tömb igazán kifejezhesse értékét.
 • Az Ausztrál Kenguru 50 grammos aranyrúd megéri saját színarany súlyát. Az ötven grammos aranyrúd a világ legelterjedtebben forgalmazott aranytömbjei közé tartozik. Értékét kifejezetten a színarany tartalom határozza meg, amely az arany világszintű árához kapcsolódik.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  1 172 417 ft
 • Visszavásárlási ár
  1 141 161 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  31 256 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 113.25% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 302 451 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 758 293 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 706 301 HUF/oz.

Történelem

A kenguruk többnyire kizárólag Ausztráliában fordulnak elő, ezeknek az egyedülálló állatoknak a járása és mozgása nem hasonlít a világ bármely más állatához. A perthi pénzverde érméin és rúdjain látható vörös kenguru a legnagyobb kenguruk közül, a legnagyobb Ausztráliában őshonos szárazföldi emlős, és a legnagyobb erszényes állat. Nagy, erős lábakon ugrálnak át Ausztrálián, és túlméretezett, izmos farkukkal segítik egyensúlyba testüket. Ausztrália egész területén megtalálhatók, csak a déli termékenyebb területeket, a keleti partvidéket és az északi esőerdőket kerülik el.

A kengurukat először 1989-ben ábrázolták az érmén, amikor a perthi pénzverde új dizájnban kiadta Gold Nugget érmét, és megváltoztatta a nevét Kengurura. Amellett, hogy az ausztrál kenguru érméken és rudakon ábrázolják, a kenguru emblémaként jelenik meg Ausztrália címereiben.

Az öntött aranyrudak előállítása az arany kemencében történő melegítésével kezdődik, amíg az iszappá nem olvad. A hevítési folyamat során a zagyban lévő összes nemkívánatos szennyeződést eltávolítják, amíg csak a magas finomságú, megolvadt arany marad meg, jellemzően 99,99% tisztaság körül. Az olvadt aranyat ezután öntőformákba öntik, általában nagy rudak alakjában, ahol az lehűl és megszilárdul. A szilárd aranyat ezután egy malomba helyezik, amely az aranyot egyenletes méretű panelekbe gördíti. Ezután az arany paneleket egy ürítőprésbe helyezik, amely az üvegeket kiüríti az arany táblákból. A következő lépés az egyes aranydarabok mérlegelése annak biztosítása érdekében, hogy az ne legyen alsó vagy túlsúlyos, és azokat, akik ezt a tesztet teljesítik, ezt követően csiszolják, hogy fényes felületet kapjanak. Az utolsó szakasz a verés folyamatát foglalja magába, amelyben az aranyat egy verőprésbe helyezik, amely hatalmas erővel nyomja meg az öntvényt, hogy a szerszámmintázatot az aranyszerszámra továbbítsa. Az eredmény egy aprított rúd. Ezután megvizsgálják az újonnan felszedött aranyrudat, mielőtt átlátszó és hamisításgátló védőcsomagolásba zárják.

A Perth-i Pénzverde (Perth Mint) egy világszerte elismert pénzverde és nemesfémek finomítója, mely Perth városában található, Nyugat-Ausztráliában. A Perth Mint-et 1896-ban alapította a Brit Királyi Pénzverde, válaszként a Nyugat-Ausztrália újonnan felfedezett arany betéteire. A Perth Mint feladata az volt, hogy finomítsa az aranyércet a bányákból, és szuverén aranyérmeket verjen ki a finomított veretlen aranyból. 1899 és 1931 között a Perth-i Pénzverde jelentős mennyiségű arany szuveréneket állított elő, amelyeket Ausztráliában és a Brit Birodalom egészében is forgalmaztak. A Perth Mint feletti brit irányítást 1971-ben átadták a Nyugat-Ausztrália kormányának, amely akkor átvette a pénzverde tulajdonjogát. Ma a Perth Mint-et a világszínvonalú befektetési érmék kivételes minőségéért ismerik el - például a Kookaburra és a Koala ezüst érmékért, valamint a Holdnaptáras (Lunar) sorozatért. A Perth Mint 1934 óta tagja a londoni aranypiacnak (az LBMA elődje). A hattyú-formatervezés, amely a pénzverde hivatalos vizsgálati pecsétje, amelyet az LBMA-ban nyilvántartásba vettek, nemzetközileg elismert. A hattyú motívumot a Perth városán átszelő a Hattyú (Swan) nevű folyó ihlette.

Termék tömege grammban
50.005
Arany tömeg grammban
50
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
1.60754
Hosszúság
47
Szélesség
27
Vastagság
1.5
Gyártó:
A Perth-i Pénzverde, Ausztrália

Előlap

Előlap: Az 50 grammos aranyrúd előlapján a Perth Mint hivatalos bélyege látható. A tömb közepén a következő szöveg olvasható: „50 g”, „finom arany” és „999,9”, ami 99,99% tiszta aranyat jelent. A tömb alján a vizsgáló bélyege és egy egyedi sorszám található, amely garantálja az aranyrúd tisztaságát.

Hátlap

Hátlap: Az 50 grammos aranytömb hátulja matt, fényes kenguru-alakú mintákkal rendelkezik.

Csomagolás

Az 50 g-os aranyrúd lezárt, átlátszó, védő csomagolással kerül forgalomba. Nagyobb megrendeléseknél egyszerre 20 darab kerül kemény műanyag dobozokba. A csomagolás elülső és hátulsó színe fekete, a Perth Mint gyártó egyedi, hattyút ábrázoló vízjelével ellátva.

Hitelességi igazolás

Az 50 grammos aranyrúd előlapján látható megfelelő súly és aranyfinomság szintén a csomagolás hátoldalára van nyomtatva, az arany troy unciában kifejezett tömegével, a rúdszámmal és a fő vizsgáló aláírásával együtt. Így a csomag aláírt eredetiségigazolásként is funkcionál.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Tavex ID létrehozása
Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.