Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

ÚJRA KAPHATÓ

50 x 1 g Valcambi Suisse CombiBar törhető aranylapok

Raktáron
A Tavex örömmel mutatja be a Valcambi  50x 1 grammos CombiBar-t. A Svájc legnagyobb nemesfém öntödéje Valcambi ... bővebben
Eladás Vétel Különbözet
1 472 664 ft
1 396 556 ft 5.17%
A FedEx szállítás: 12 065,00 ft
See less
Delivery costs start from 12 065,00 ft
See more
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex örömmel mutatja be a Valcambi  50x 1 grammos CombiBar-t. A Svájc legnagyobb nemesfém öntödéje Valcambi által gyártott CombiBar törhető aranylapok egy innovatív termék, ami 50 db 1 grammos 99.99% tisztaságú aranylapkát tartalmaz. A CombiBar egyben 50 grammos aranytermékként is tartható, vagy külön 1 grammos aranylapokra törhető így nagyszerű befektetési termékként és tökéletes ajándékként is helytáll. A CombiBar tökéletes választás azoknak, akik kiváló aranyterméket keresnek, amely kiemelkedő hordozhatósággal és likviditással rendelkezik, és amely lehetőséget kínál 1 grammos lapok vásárlására közel az arany világpiaci árához. A CombiBar a svájci szakértelem, dizájn és minőség igazi megtestesítője.

Miért ezt válassza?

 • A Valcambi 50x1 grammos arany CombiBar osztható. Ez egy kényelmes funkció, amely lehetővé teszi fémveszteség nélküli aranytermék kezelését. 
 • Az aranyrudak garantáltan színaranyból készülnek, tisztaságuk .9999. A Valcambi gyártási és finomítási folyamatait a svájci nemesfém-ellenőrzési szövetségi hivatal és az LBMA (London Bullion Market Association) által akkreditált megerősített vizsgálói felügyelik, ezzel garantálva a Valcambi aranyrudak szigorú minőségi és tisztasági előírásait. 
 • A Valcambi Suisse 50x1 grammos arany CombiBar a legjobb árú 1 grammos befketetési aranytermék. Az 1 grammos lapok CombiBar formátumban nagyon jó árban vannak, ajándéknak is megfelelőek, mivel egyedi, értékes és svájci gyártású. 
 • A Valcambi Suisse CombiBar valódi pénz. A Valcambi aranytermékeit a Svájci Központi Bank, az LBMA és a világ minden fontosabb árutőzsdéje is elfogadja, garantálva ezzel a Valcambi ötven grammos aranyrúdjainak világméretű likviditását az arany kereskedők, a bankok és a befektetők számára egyaránt. 
 • A Valcambi Suisse 50x 1 grammos CombiBar tiszta kivitelezése "aranyat ér." A termék modern, tiszta kivitelezésű. Az egyszerű, ám elegáns, kevés felirattal, így több hely marad a gyönyörű tükörszerű felületnek, hogy a termék igazán kifejezhesse értékét. 
 • A Valcambi Suisse 50 x 1 grammos CombiBar megéri saját színarany súlyát. A Valcambi 50 x 1 grammos CombiBar értékét kifejezetten a színarany tartalom határozza meg, amely az arany világpiaci árához kapcsolódik.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  1 472 664 ft
 • Visszavásárlási ár
  1 396 556 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  76 108 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 137.89% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 307 634 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 902 354 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 868 941 HUF/oz.

Történelem

Svájc jó hírneve a kiváló minőségű luxus termékek gyártásakor sem korlátozódik csak az órákra, hanem a befektetési aranyra is vonatkozik. Franciaországnak a bor, Svájcnak az arany. Ezt a mondatot azon tények támasztják alá, amelyek szerint a világ legtöbb aranyát ebben a virágzó alpesi országban finomítják. A londoni nemesfém-szállítási listáról származó információk azt mutatják, hogy hat finomító gyár birtokolja az aranypiac 90% -át, és ezek közül négy, beleértve a Valcambi-t, Svájcban található. Svájc, átlagosan a világ éves aranyszükségletének 65–75% -át finomítja, és ezáltal a világ első számú országa az arany finomítása és az aranytömbök gyártása terén. Ezt a pozíciót az ország magas szintű biztonsága, hatékony logisztikája és egy erős pénzügyi rendszer biztosítja, és ami a legfontosabb: azon szigorú törvények, amelyek a magas minőségi és tisztasági követelményeket írják elő a kész veretlen termékeknél. Például, minden Valcambi aranytömb tartalmaz egy hitelesítési bélyeget, előlapján az „ESSAYEUR FONDEUR” szerepel, amely garantálja a tömb tisztaságát. Annak érdekében, hogy ezt a jelölést rá lehessen helyezni, a Valcambi-nak meg kell felelnie a szigorú svájci szövetségi törvényeknek (Nemesfémek Ellenőrzési Törvény). A próba-üzemeltetőknek szigorú nyilvántartást kell vezetniük az elvégzett arany-tisztaság meghatározásáról, és nyilvántartásaikat bármikor rendelkezésre kell bocsátaniuk a hatóságok számára, ellenőrzés céljából. Más szavakkal: minden Valcambi aranyrúd tisztaságát a kormány és az ipar testületei is akkreditálják, minősége így megfelel a legmagasabb ipari szabványoknak. Emellett, a legjobb svájci mérnökök tökéletesítik, hogy egy arany-integritású termék álljon a vásárlók rendelkezésére - egy olyan termék amely meghaladja az összes kiválósági szabványt. Végül is ez az a bizonyos svájci pontosság.

Az öntött aranyrudak előállítása az arany kemencében történő melegítésével kezdődik, amíg az iszappá nem olvad. A hevítési folyamat során a zagyban lévő összes nemkívánatos szennyeződést eltávolítják, amíg csak a magas finomságú, megolvadt arany marad meg, jellemzően 99,99% tisztaság körül. Az olvadt aranyat ezután öntőformákba öntik, általában nagy rudak alakjában, ahol az lehűl és megszilárdul. A szilárd aranyat ezután egy malomba helyezik, amely az aranyot egyenletes méretű panelekbe gördíti. Ezután az arany paneleket egy ürítőprésbe helyezik, amely az üvegeket kiüríti az arany táblákból. A következő lépés az egyes aranydarabok mérlegelése annak biztosítása érdekében, hogy az ne legyen alsó vagy túlsúlyos, és azokat, akik ezt a tesztet teljesítik, ezt követően csiszolják, hogy fényes felületet kapjanak. Az utolsó szakasz a verés folyamatát foglalja magába, amelyben az aranyat egy verőprésbe helyezik, amely hatalmas erővel nyomja meg az öntvényt, hogy a szerszámmintázatot az aranyszerszámra továbbítsa. Az eredmény egy aprított rúd. Ezután megvizsgálják az újonnan felszedött aranyrudat, mielőtt átlátszó és hamisításgátló védőcsomagolásba zárják.

A Valcambi egy svájci székhelyű nemesfém-finomító gyár, amelyet 1961-ben alapítottak, és világszerte elismert - az öntött és az aprított aranyrudak egyik legnagyobb gyártó- és szállítójaként. A Valcambi veretlen rúdjait az egész világon elismerik a nemesfém-kedvelők kiemelkedő svájci minőségükért. Termékeit a svájci Balernában gyártják, ahol a világ egyik legnagyobb nemesfém-üzeme dübörög - évente szinte hihetetlen számú - 2000 tonna nemesfémet finomít. Ahhoz, hogy ezt a számot kilátásba lehessen hozni, elmondható, hogy az aranybánya-ellátás 2013-ban elérte a 3000 tonnát. A gyárban évente feldolgozott teljes érték igazán lenyűgöző, plusz az a tény, hogy a Newmont Mining, a világ egyik legnagyobb aranybányászati társasága, többségi részesedéssel bír a gyárban, azt is jelzi, hogy Valcambi a világ egyik legfontosabb nemesfém-öntödéke. Az összes jelentős nemesfém-tőzsde, a svájci központi bank és az LBMA (London Bullion Market Association) akkreditálta a Valcambi arany- és ezüstvas-rúdjait. Világszerte elismert, az ügyfelek és befektetőktől kezdve a legnagyobb nemzetközi pénzügyi intézményekig, kormányokig és a központi bankokig.

Valcambi a London Veretlen Piaci Szövetségének tagja

Az LBMA-t, vagyis a London Bullion Market Association-t független felügyeleti testületként alapította a Nagy-Britannia Központi Bank 1987-ben. Az LBMA gyökerei több évszázadra nyúlnak vissza az 1700-as évekre, amikor London a világ vezető nemesfém értékesítési csomópontjává vált. A „londoni aranypiacnak” nevezték, és a londoni legfontosabb veretlen aranykereskedők és gyártók önszabályozták - mindazok akik a nemesfém finomítók akkreditálásával a londoni szállítási listával felügyelték a piacot. Csak azoknak a finomítóknak engedélyezték a belépést a londoni veretlen piacra, amelyek megfeleltek az „LGD” listában meghatározott minőségi és tisztasági kritériumoknak. Manapság több mint 135 vállalat, köztük a legnagyobb nemesfém-finomítók, tárolószolgáltatók, gyártók és veretlen-kereskedők tagjai a londoni veretlen piacok szövetségének. Mindannyian az LBMA részét képezik a világ legismertebb és legmegbízhatóbb nemzetközi hatóságának, amely figyelemmel kíséri az arany és ezüst veretlen termelés és finomítás folyamatát. Az LBMA elsődleges szerepe a helyes szállítási lista kezelése, amely manapság a nemzetközi szabvány az arany- és ezüstrudak minőségére és meghatározására.

Termék tömege grammban
50
Arany tömeg grammban
50
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
1.60754
Hosszúság
74
Szélesség
52.5
Vastagság
0.85
Gyártó:
Valcambi Suisse, Svájc

Előlap

A CombiBar 50 db 1 grammos aranylapból áll, mindegyiken a Valcambi hivatalos bélyege, a súlya "1 g" és a következő szöveg olvasható: „finom arany” és „999,9”, ami 99,99% tiszta aranyat jelent. Rajta van még a vizsgáló bélyege, amely garantálja az aranyrúd tisztaságát.

Hátlap

A CombiBar csomagoláson fent a Valcambi hivatalos bélyege és a „VALCAMBI SUISSE” felirat. A középen a súlya "50 gramm" és a következő szöveg „finom arany” és „999,9”, ami 99,99% tiszta aranyat jelent. A tömb alján a vizsgáló bélyege, amely garantálja az aranyrúd tisztaságát és egy egyedi sorszám található.

Csomagolás

CombiBar-t átlátszó védőcsomagolásban forgalmazzák.

Hitelességi igazolás

A CombiBar csomagolás tartalmazza a hitelességi igazolást. Az igazoláson fel van tüntetve a termék súlya, az arany finomsága, az egyedi sorozatszám és a hitelesítő aláírása.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

 

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ legelismertebb gyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 munkanapon napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

 

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.