Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

50 g PAMP Fortuna befektetési aranyrúd

Raktáron
A Tavex büszkén mutatja be a PAMP Fortuna 50 grammos aranyrudat. A római szerencse istennő híres és ... bővebben
Eladás Vétel Különbözet
1-4
1 440 701 ft
1 375 705 ft 4.51%
5-9
1 439 303 ft
1 375 705 ft 4.42%
10+
1 437 904 ft
1 375 705 ft 4.33%
A FedEx szállítás: 12 065,00 ft
See less
Delivery costs start from 12 065,00 ft
See more
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex büszkén mutatja be a PAMP Fortuna 50 grammos aranyrudat. A római szerencse istennő híres és elismert motívumát ábrázolva a világ legkiválóbban vert 99,99% -os tisztaságú aranyrúdjai közé tartozik. 

A világszerte elismert svájci nemesfémgyártó PAMP által gyártott, a Svájci Központi Bank és az LMBA által akkreditált száz grammos aranyrúd kiváló aranytermék, amely a legjobb értéket kínálja, ha likviditást, szállíthatóságot és grammonkénti árat veszünk figyelembe.

Ennek az elegáns aranyrúdnak a megszerzésével nemcsak egy értékes nemesfémet szerez, amelyet svájci mérnöki szakértelemmel állították elő, hanem egyben egy alternatív valutát is, amely garanciát jelent arra, hogy ezt nemzetközileg a nemesfém-kereskedők, pénzügyi intézmények és befektetők egyaránt elfogadják.

Miért ezt válassza?

 

Az aranyrudak .9999 finom tisztasága garantált. A PAMP gyártási és finomítási folyamatait a Svájci Nemesfémek Ellenőrzési Szövetségi Irodája és az LBMA (London Bullion Market Association) által akkreditált tesztelők felügyelik, garantálva a PAMP aranyrudainak szigorú minőségi és tisztasági követelményeit.
 
A PAMP Fortuna 50 grammos aranyrudai megtakarítási eszközök. A PAMP 50 grammos aranyrúdja ideális választás minden olyan hosszú távú megtakarító számára, aki értékeli a fizikai arany birtoklásának biztonságát és stabilitását.
 
A PAMP Fortuna aranyrúd kiváló módja a portfólió diverzifikálásának. Az arany alacsony korrelációja más pénzügyi eszközökkel a PAMP 50 grammos aranyrudat tökéletessé teszi a portfólió fedezetként a piaci kockázat ellen.
 
A PAMP Fortuna aranyrúd gyakorlatilag pénzeszköz. A PAMP aranyrudait a Svájci Központi Bank, az LBMA és az összes világszerte fontosabb árutőzsde elfogadja Good Delivery-ként, garantálva a PAMP 50 grammos aranyrudainak globális cserélhetőségét nemesfém-kereskedők, bankok és befektetők számára egyaránt.
 
A PAMP Fortuna aranyrudak a legmagasabb minőségű készművés aranztermékek. Az 50 grammos aranyrudat a legmagasabb svájci mérnöki szakértelemmel gyártják. A fényes felületeket ötvözi a híres Lady Fortuna, a jólét római istennőjének csiszolt dekoratív motívumával, így mindenki számára figyelemfelkeltő, aki rajong az értékes kézművességért.
 
A PAMP Fortuna aranyrúd szó szerint aranyat ér. A PAMP 50 grammos rúdja ebben a formátumban a világ legelterjedtebb aranydarabja. Értékét kifejezetten a finom aranytartalom határozza meg, amely az arany uralkodó árához kapcsolódik.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

  • Termékérték (1pc)
    1 440 701 ft
  • Visszavásárlási ár
    1 375 705 ft
  • Az Ön kockázata a következő
    64 996 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 138.11% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 307 634 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 902 354 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 869 762 HUF/oz.

Történelem

A svájci gyártmányú 50 grammos PAMP aranyrúd

Svájc hírneve a kiváló minőségű luxus termékek gyártásában nem korlátozódik az óraiparra, hanem ugyanúgy vonatkozik a befektetési aranyra is. Svájc azt jelenti az aranyban, amit Franciaország a borban. Ez egy tényekkel alátámasztott kijelentés, amely azt mutatja, hogy a világ aranyának legnagyobb része finomodik ebben a prosperáló alpesi országban. A londoni Good Delivery List információi azt mutatják, hogy hat finomító birtokolja az aranypiac 90% -át, és ezek közül négy, a PAMP-t is beleértve, Svájcban található. Átlagosan Svájc finomítja a világ éves aranykészletének 65-75% -át, így az arany finomításával és a nemesfém rúd gyártásával az első helyén áll a világban. Az oka annak, hogy Svájc ezt a pozíciót vezeti, az ország magas szintű biztonsága, hatékony logisztikája, erős pénzügyi rendszere, amely befogadja a világ vezető nemzetközi bankjainak egy részét, és ami a legfontosabb - szigorú törvények, amelyek magas követelményeket támasztanak a kész nemesfém termékek minőségével és tisztaságával kapcsolatban. Például minden PAMP aranyrúd tartalmaz egy tesztelő bélyegzőt, a hátlapon „ESSAYEUR FONDEUR” néven látható, ami garantálja a rúd tisztaságát. Ahhoz, hogy ezt a jelölést a rúdjaira helyezhesse, a PAMP-nak be kell tartania a szigorú svájci szövetségi törvényeket (nemesfém-ellenőrzési törvény), és egy megerősített minőségtesztelőt kell alkalmaznia, aki a szükséges szövetségi engedélyekkel rendelkezik. A tesztelőknek az általuk elvégzett finomság meghatározását megfelelően kell nyilvántartaniuk, és bármikor át kell adniuk a dokumentációt a hatóságok számára ellenőrzés céljából. Más szóval - minden PAMP aranyrud tisztaságát a kormányzati és az ipari szervek akkreditálták, minősége megfelel a a legmagasabb szintű ipari szabványoknak, a legjobb svájci mérnökök áltál van tökelesítve, így az eredményként olyan arany  termék jön létre, amely meghaladja a kiválóság minden normáját. Végül is svájci.

Az öntött aranyrudak előállítása az arany kemencében történő melegítésével kezdődik, amíg az iszappá nem olvad. A hevítési folyamat során a zagyban lévő összes nemkívánatos szennyeződést eltávolítják, amíg csak a magas finomságú, megolvadt arany marad meg, jellemzően 99,99% tisztaság körül. Az olvadt aranyat ezután öntőformákba öntik, általában nagy rudak alakjában, ahol az lehűl és megszilárdul. A szilárd aranyat ezután egy malomba helyezik, amely az aranyot egyenletes méretű panelekbe gördíti. Ezután az arany paneleket egy ürítőprésbe helyezik, amely az üvegeket kiüríti az arany táblákból. A következő lépés az egyes aranydarabok mérlegelése annak biztosítása érdekében, hogy az ne legyen alsó vagy túlsúlyos, és azokat, akik ezt a tesztet teljesítik, ezt követően csiszolják, hogy fényes felületet kapjanak. Az utolsó szakasz a verés folyamatát foglalja magába, amelyben az aranyat egy verőprésbe helyezik, amely hatalmas erővel nyomja meg az öntvényt, hogy a szerszámmintázatot az aranyszerszámra továbbítsa. Az eredmény egy aprított rúd. Ezután megvizsgálják az újonnan felszedött aranyrudat, mielőtt átlátszó és hamisításgátló védőcsomagolásba zárják.

A PAMP-ot 1977-ben alapították Svájcban, és azóta felnőtte magát a világ legjelentősebb veretlen rúd-gyártójává, amelyek 1-100 gramm tömegűek. A PAMP fő létesítménye a festői svájci faluban, Castel San Pietro-ban található, ahol fejlett finomítói és gyártóüzemet működtet, amely a legmagasabb svájci mérnöki ismereteket és a legmodernebb technológiákat alkalmazza híres veretlen rúdjainak finomítása és gyártása során. Piaci vezetőként az innováció és a kiskereskedelmi nemesfém rudak gyártása terén ez a cég volt az első nemesfém gyártó, amely különböző esztétikai motívumokkal díszítette aranyrudainak hátoldalát. Az egyik, a Fortuna Lady, a szerencse római istennőjének gyönyörű motívumával vált világhírűvé. Nem csoda, hogy a PAMP márkanév (Produits Artistiques Métaux Précieux) rövidítése művészi nemesfémtermékeket jelent. A PAMP magas tisztaságú és minőségi veretlen rúdjait a Svájci Nemzeti Bank és az LBMA (London Veretlen Piaci Szövetség) akkreditálta, így ezen arany rudakkal világszerte vezető pénzügyi intézmények, központi bankok, befektetők és gyűjtők részesülnek előnyben.

A PAMP tagja a London Veretlen Piaci Szövetségnek

Az LBMA-t, vagyis a London Bullion Market Association-t független felügyeleti testületként alapította a Nagy-Britannia Központi Bank 1987-ben. Az LBMA gyökerei több évszázadra nyúlnak vissza az 1700-as évekre, amikor London a világ vezető nemesfém értékesítési csomópontjává vált. A „londoni aranypiacnak” nevezték, és a londoni legfontosabb veretlen aranykereskedők és gyártók önszabályozták - mindazok akik a nemesfém finomítók akkreditálásával a londoni szállítási listával felügyelték a piacot. Csak azoknak a finomítóknak engedélyezték a belépést a londoni veretlen piacra, amelyek megfeleltek az „LGD” listában meghatározott minőségi és tisztasági kritériumoknak. Manapság több mint 135 vállalat, köztük a legnagyobb nemesfém-finomítók, tárolószolgáltatók, gyártók és veretlen-kereskedők tagjai a londoni veretlen piacok szövetségének. Mindannyian az LBMA részét képezik a világ legismertebb és legmegbízhatóbb nemzetközi hatóságának, amely figyelemmel kíséri az arany és ezüst veretlen termelés és finomítás folyamatát. Az LBMA elsődleges szerepe a helyes szállítási lista kezelése, amely manapság a nemzetközi szabvány az arany- és ezüstrudak minőségére és meghatározására. 

A PAMP 1987 óta tagja az LBMA-nak.

Termék tömege grammban
50.005
Arany tömeg grammban
50
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
1.60754
Hosszúság
47
Szélesség
27
Vastagság
2.06
Gyártó:
PAMP, Svájc

Előlap

A 50-grammos aranyrúd előlapja a római szerencse istennő gyönyörű motívumát ábrázolja, amit tükörsima fényes felület veszi körül.

Hátlap

Az aranyrúd tetején a PAMP hivatalos bélyegzője és a „SUISSE" felirat található. A rúd közepén a „50 g", a „FINE GOLD" és a „999,9" felirat olvasható, ami 99,99% tiszta aranyra utal. A rúd alján található az egyedi sotrozatszám és a vizsgáló bélyegzője, amely garantálja az aranyrúd tisztaságát.

Csomagolás

A 50 grammos aranyrúd zárt, átlátszó biztonsági védőcsomagolásban kerül forgalomba. A nagyobb megrendelés esetén 25 darabos eredeti gyári kemény műanyag dobozokban kapható. A csomagolás sötétkék, a hátoldala fehér.

Hitelességi igazolás

A súly, arany finomsága, egyedi sorozatszám és a vizsgáló aláírása, amely a 50 grammos aranyrúd hátoldalán látható, szintén a csomagolás hátoldalára van nyomtatva. Így a csomag aláírt eredetiségigazolásként is funkcionál.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

 

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ legelismertebb gyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 munkanapon napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

 

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.