Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1 kg Valcambi ezüstrúd

Nincs raktáron
A Tavex örömmel mutatja be az 1 kg-os Valcambi Suisse ezüstrudat. A Svájc legnagyobb nemesfémöntödéje, a Valcambi ... bővebben
Eladás Vétel
1-4
-
340 605,83 ft
5-9
-
340 605,83 ft
10+
-
340 605,83 ft
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex örömmel mutatja be az 1 kg-os Valcambi Suisse ezüstrudat. A Svájc legnagyobb nemesfémöntödéje, a Valcambi Suisse gyártja, és kiemelkedő minőségű, garantáltan .999 ezrelék tisztaságú és magas likviditású. A Valcambi Suisse 1 kg öntött ezüst rúd hihetetlen erővel rendelkezik, tökéletes választás azok számára, akik szeretik kézbe venni „érezni” ezüstrúdjaikat, mivel az újraértékesítési értéket nem befolyásolják az enyhe karcolások vagy horpadások.

Ennek az ezüst nemesfémrúdnak a birtokába vételével nemcsak egy értékes nemesfémet szerez, amelyet svájci mérnöki szakértelem állított elő, hanem egy alternatív kemény valutát is, amely hallgatólagosan garantálja, hogy a nemesfém-kereskedők, a pénzügyi intézmények és a befektetők egyaránt nemzetközileg elfogadják.

Az ár 27% -os áfát tartalmaz

Miért ezt válassza?

 • A Valcambi 1 kg .999 ezrelék tisztaságú ezüstrúd értéke követi az ezüst árát. A Valcambi ezüstrudak értékét elsősorban finom ezüsttartalmuk határozza meg, amely összefügg az uralkodó ezüstárral.
 • Ennek az 1 kg-os ezüstrúdnak az ára inflációval emelkedni fog. Az ezüst a történelem során infláció idején nagy értéknek bizonyult, gyorsabban és magasabbra lett értékelve, mint a legtöbb más befektetés!
 • A Valcambi 1 kg .999 ezrelék tisztaságú ezüstrúd garantálja a tisztaságot. A Valcambi gyártási és finomítási folyamatait az LBMA (London Bullion Market Association) felügyeli, garantálva a Valcambi ezüstrudak szigorú minőségi és tisztasági követelményeit.
 • A Valcambi 1 kg ezüstrúd 0,999 tiszta ezüst. A Valcambi ezüst befektetés nagyszerű módja annak, hogy kézbe vegye ezt az értékes fehér fémet.
 • A Valcambi 1 kg .999 ezrelék tisztaságú ezüstrúdnak hihetetlen súlya van. Az öntött egy kilogrammos ezüstrúd kezelésének bárkinek mosolyt csalhat az arcára.
 • A Valcambi 1 kg .999 ezrelék tisztaságú ezüstrúd rendkívül népszerű a befektetők körében. A Valcambi 1 kilogrammos ezüstrudak Svájc leghíresebb veretlen rudai ebben a formátumban.

Az ezüst vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az ezüst értéke jelentős mértékben nőtt az elmúlt évek során, ezért rendkívül biztonságos befektetésnek bizonyult a vagyon megtartása vagy annak növelése szempontjából.

 • Termékérték (1pc)
  557 821,99 ft
 • Visszavásárlási ár
  340 605,83 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  217 216,16 ft

Tény: Az ezüst ára HUF értékkel emelkedett 127.84% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 3 610,13 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 11 762,50 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 10 927,90 HUF/oz.

A Valcambi egy svájci székhelyű nemesfém-finomító gyár, amelyet 1961-ben alapítottak, és világszerte elismert - az öntött és az aprított aranyrudak egyik legnagyobb gyártó- és szállítójaként. A Valcambi veretlen rúdjait az egész világon elismerik a nemesfém-kedvelők kiemelkedő svájci minőségükért. Termékeit a svájci Balernában gyártják, ahol a világ egyik legnagyobb nemesfém-üzeme dübörög - évente szinte hihetetlen számú - 2000 tonna nemesfémet finomít. Ahhoz, hogy ezt a számot kilátásba lehessen hozni, elmondható, hogy az aranybánya-ellátás 2013-ban elérte a 3000 tonnát. A gyárban évente feldolgozott teljes érték igazán lenyűgöző, plusz az a tény, hogy a Newmont Mining, a világ egyik legnagyobb aranybányászati társasága, többségi részesedéssel bír a gyárban, azt is jelzi, hogy Valcambi a világ egyik legfontosabb nemesfém-öntödéke. Az összes jelentős nemesfém-tőzsde, a svájci központi bank és az LBMA (London Bullion Market Association) akkreditálta a Valcambi arany- és ezüstvas-rúdjait. Világszerte elismert, az ügyfelek és befektetőktől kezdve a legnagyobb nemzetközi pénzügyi intézményekig, kormányokig és a központi bankokig.

Valcambi a London Veretlen Piaci Szövetségének tagja

Az LBMA-t, vagyis a London Bullion Market Association-t független felügyeleti testületként alapította a Nagy-Britannia Központi Bank 1987-ben. Az LBMA gyökerei több évszázadra nyúlnak vissza az 1700-as évekre, amikor London a világ vezető nemesfém értékesítési csomópontjává vált. A „londoni aranypiacnak” nevezték, és a londoni legfontosabb veretlen aranykereskedők és gyártók önszabályozták - mindazok akik a nemesfém finomítók akkreditálásával a londoni szállítási listával felügyelték a piacot. Csak azoknak a finomítóknak engedélyezték a belépést a londoni veretlen piacra, amelyek megfeleltek az „LGD” listában meghatározott minőségi és tisztasági kritériumoknak. Manapság több mint 135 vállalat, köztük a legnagyobb nemesfém-finomítók, tárolószolgáltatók, gyártók és veretlen-kereskedők tagjai a londoni veretlen piacok szövetségének. Mindannyian az LBMA részét képezik a világ legismertebb és legmegbízhatóbb nemzetközi hatóságának, amely figyelemmel kíséri az arany és ezüst veretlen termelés és finomítás folyamatát. Az LBMA elsődleges szerepe a helyes szállítási lista kezelése, amely manapság a nemzetközi szabvány az arany- és ezüstrudak minőségére és meghatározására.

Termék tömege grammban
1001.001
Ezüst tömeg grammban
1000
Tisztaság
999
Ezüst tömeg troy unciában
32.15075
Hosszúság
118.34
Szélesség
54.74
Vastagság
12
Gyártó:
Valcambi Suisse, Svájc

Előlap

Az 1 kg-os ezüstrúd tetején a „VALCAMBI SUISSE” szöveg és a Valcambi hivatalos bélyegzője található. A rúd közepén az „1 kg”, az „ezüst” és a „999,9” felirat látható, ami 99,99% tiszta ezüstöt jelent. A rúd alján a vizsgáló bélyegzője található, amely garantálja az ezüst rúd tisztaságát, és az egyedi sorozatszámot.

Hátlap

A Valcambi 1 kg-os ezüstrúd hátulja csiszolt és fényes.

Csomagolás

Az 1 kg-os ezüstrúd gyárilag lezárt műanyag csomagolásban kerül forgalomba.

Hitelességi igazolás

Az 1 kg-os ezüstrúdhoz külön eredetiségigazolás jár. A megfelelő súlyt, ezüst finomságot, egyedi sorozatszámot és a vizsgáló aláírását, amelyek az 1000 grammos ezüst rúd előlapján láthatók, szintén az eredetiségigazolásra nyomtatják.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.