Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1 uncia Kanadai Juharlevél ezüstérme

Nincs raktáron
A Tavex örömmel mutatja be a kanadai Silver Maple Leaf érmét, amely a világ első legális fizetőeszközű ... bővebben
Eladás Vétel
1-99
-
9 760,14 ft
100-499
-
9 760,14 ft
500+
-
9 760,14 ft

Bevezetés

A Tavex örömmel mutatja be a kanadai Silver Maple Leaf érmét, amely a világ első legális fizetőeszközű ezüstérme, amely kizárólag .9999 finom ezüstből készül. A kanadai királyi pénzverde által 1988-ban a piacon bevezetett kanadai ezüst juharlevél érme majdnem azonos, mégis megfizethetőbb mása arany párjának, a kanadai juharlevél aranyérmének. A rendkívüli tisztaságának köszönhető Ezüst juharlevél érme az egyetlen befektetési minőségű ezüstérme, amely négy kilenc tisztaságot tartalmaz. A nemesfém érme magas ezüsttartalma és alacsony feláras prémiuma mind a mai napig mintegy 126 millió egy unciás ezüstdarab megvásárlására késztette a befektetőket, megerősítve ezzel a 21. század második legtöbbet eladott legális fizetőeszköz-ezüstérméjét. 2014-től kezdődően ezek az elegáns ezüstérmék mikrogravírozott jelet tartalmaznak, amely egy új biztonsági elem, amely tovább fokozza azok elfogadását és cserélhetőségét. Minden befektetőnek, aki szívesen ad hozzá fizikai ezüstöt portfóliójához, komolyan meg kell fontolnia ezt a gyönyörű kanadai érmét.

Miért ezt válassza?

 • Ezüst juharlevelek követik az ezüst árát. A kanadai ezüst juharlevelek értékét elsősorban finom ezüsttartalmuk határozza meg, amely az ezüst uralkodó árához kapcsolódik.
 • Az ezüst juharlevél érmék ára az infláció hatására emelkedni fog. Az ezüst a történelem során a nagy infláció idején nagy értéknek bizonyult, gyorsabban és magasabbra értékel, mint a legtöbb más befektetés!
 • Az ezüst juharlevél érméket alacsony felárral adják el. A kanadai királyi pénzverde hatékonyságának köszönhetően minimalizálták az előállítási költségeket, vagyis befektetőként pénzt takaríthat meg, ha alacsonyabb prémiumot fizet a kanadai ezüst juharlevél érmék vásárlásakor.
 • A kanadai ezüst juharlevél érmék pénz. Az ezüst juharleves érmék törvényes fizetőeszközök Kanadában, és a világ nagy részein ilyen formában elfogadják és kicserélik őket.
 • Az Ezüst juharlevél érme folyékony és nemzetközileg elismert. 33 éven át tartó folyamatos gyártásban és a 20. század legerősebb és leghosszabb szolgálatot teljesítő királynőjének, II. Erzsébet királynő képének ábrázolásával a kanadai Ezüst Juharlevelű érme a világ összes ezüstpiacán használt név.
 • Ez az érme .9999 tiszta ezüst. Az ezüst juharlevél érmék nagyszerű módja annak, hogy a kezedbe vegyék ezt az értékes fehér fémet.
 • A kanadai ezüst juharlevél érmék megtakarításoknak felelnek meg. Az ezüstnek az aranához viszonyított történelmi alacsony ára teszi ideális befektetéssé azoknak a befektetőknek, akik kisebb összegeket kívánnak befektetni, vagy azoknak, akik úgy gondolják, hogy nemesfémet kapnak „bakjukért”, azzal a várakozással, hogy az árfolyam meredekebb felértékelődését várják. ezüst az aranyhoz képest.
 • Az ezüst juharlevelek fokozták a biztonságot. Ezek a világon az első ezüstpénzek, amelyek egyedi hamisítás elleni biztonsági elemeket tartalmaznak, amelyek garantálják az érmék hitelességét.

Az ezüst vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az ezüst értéke jelentős mértékben nőtt az elmúlt évek során, ezért rendkívül biztonságos befektetésnek bizonyult a vagyon megtartása vagy annak növelése szempontjából.

 • Termékérték (1pc)
  14 445,28 ft
 • Visszavásárlási ár
  9 760,14 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  4 685,14 ft

Tény: Az ezüst ára HUF értékkel emelkedett 116.94% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 3 610,13 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 11 145,10 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 10 064,70 HUF/oz.

Történelem

A kanadai ezüst juharlevelek árát a .9999 finom ezüsttartalom határozza meg

A zászlóshajó érme, az Arany juharlevél sikerének tanújaként a kanadai pénzverde 1988-ban bevezette az Ezüst juharlevél érmét. Bár ez nem az első olyan törvényes fizetőeszköz érme, amely egy uncia ezüstöt tartalmaz, az American Silver Eagle és a Chinese Silver Panda érme címet viseli, ez volt az első, amely 99,99% -os tisztaságú ezüstöt tartalmazott. Az elmúlt években más elismert kormánypénzverdék adták ki saját törvényes fizetőeszközükben az egy uncia ezüstérméket, például az Osztrák Pénzverde az Ezüst Filharmóniával vagy a Perthi Pénzverde az Ezüst Kookaburrával, de ellentétben a juharlevél négy kilenc tisztaságával mindegyik tartalmaz egy kilenczel kevesebbet. A mai napig a kanadai ezüst juharlevél érme a világ egyetlen törvényes fizetőeszköz-érméje, amely ilyen páratlan tisztaságú.

Az 1908-ban alapított Kanadai Pénzverde az elmúlt néhány évtized óta piacvezető szerepet játszik az új technológiák alkalmazásában, ami az arany és ezüst érmék gyártását illeti. Nemcsak elkészítette az első legális fizetőeszközként szolgáló négyezer (99,99) tisztaságú ezüstérmét, hanem egy lépéssel tovább haladtak 1998-ban egy speciális kiadású arany érme bevezetésével, amely 1,02233 troy uncia 99,999% -os (öt kilenc) tiszta arany. A pénzverde nagy tisztaságú aranyérmék tökéletesítésére irányuló törekvése nem állt meg az egy uncia súlyjegynél. 2007-ben új magasságokat ért el azáltal, hogy egy 100 kilogramm súlyú, 0,99999 arany tisztaságú, egymillió kanadai dollár névértékű aranyszínű juharlevél érmét mutatott be.

2014-ben a Kanadai Királyi Pénzverde új szabványt állított fel az érmebiztonság területén, legújabb innovációjának bevezetésével, a „Veretlen DNS-hamisítás elleni technológia” elnevezésű bevezetéssel, amely magában foglal egy olyan folyamatot, amelynek során minden érmére egyedi mikroszkopikus biztonsági védjegyet vernek fel. A biztonsági jel közepén található a „14” szám (2014-re), és csak erős nagyító segítségével látható. Ez az új technológia újabb védelmi réteget ad a hamisítás ellen, és minden, a 2014-től kezdve vert Arany Juharlevél (Maple Leaf) érme hordozza ezt az új biztonsági funkciót.

Termék tömege grammban
31.1346
Ezüst tömeg grammban
31.10347
Tisztaság
999
Ezüst tömeg troy unciában
1
Átmérő
38
Vastagság
-
Névérték leírás
5 dollár
Gyártó:
A Kanadai Királyi Pénzverde, Kanada

Előlap

Az előlap II. Erzsébet királynő képét ábrázolja. Őfelsége, a királynő ábrázolásának oka Kanada tagságából fakad az Egyesült Királyság Nemzetközösségében. Azáltal, hogy tagja a Nemzetközösségnek, Kanada II. Erzsébet királynőt uralkodó alkotmányos uralkodójaként látja el. A királynő képe felett az „ELIZABETH II” neve látható, az érme aljára pedig 5 dollár névleges névérték és a pénzverés éve tartozik.

Hátlap

A hátlapon Kanada nemzeti szimbóluma, a Maple Leaf látható, fölötte pedig a „KANADA” felirat található. A juharlevél mindkét oldalán négy kilenc látható, és alá van vésve az apró biztonsági jel, valamint a „FINE SILVER 1 OZ ARGENT PUR” szöveg, ahol a mondat későbbi része „1 uncia tiszta ezüstöt” jelent.

Csomagolás

Minden érme külön-külön kemény műanyag kapszulába van csomagolva. A 25 darab többszöröse eredeti mentával lezárt csövekben kapható. Tömeges vásárláshoz eredeti kanadai pénzverde zárt dobozokat készítünk, amelyek 20 csövet tartalmaznak, huszonöt ezüst juharral egy csőbe (összesen 500 érme).

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.