Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1 uncia Bécsi Filharmonikusok ezüstérme

Nincs raktáron
A Tavex örömmel mutatja be Európa leglikvidebb befektetési ezüstérméjét, a Bécsi Ezüst Filharmonikusok érmét. A kifogástalan művészi ... bővebben
Eladás Vétel
1-99
-
10 237,21 ft
100-499
-
10 237,21 ft
500+
-
10 237,21 ft
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex örömmel mutatja be Európa leglikvidebb befektetési ezüstérméjét, a Bécsi Ezüst Filharmonikusok érmét. A kifogástalan művészi megjelenése, a minősége és szépsége miatt is, ez volt az első törvényes fizetőeszközű ezüstérme, amelynek névértéke euróban volt megadva, így szélesítve elismertségét és elfogadhatóságát. Az 2008-ben a világ egyik legrégebbi és legismertebb pénzverde, a bécsi Osztrák Pénzverde által kibocsátott Bécsi Ezüst Filharmonikusok érme magába foglalja Ausztria gazdag kultúrájának lényegét, és remek választás azon befektetők számára, akik értékelik a stílust, a kifinomultságot és a 99,99% -os ezüsttisztaságot. A Tavex az Osztrák Pénzverde hosszú távú partnere, Európában a Bécsi Filharmonikus érmék legnagyobb kereskedője, így képes piacvezető árajánlatokat biztosítani e csodálatos ezüstérme bármilyen kívánt mennyiségéhez.

Miért ezt válassza?

 • Ez az 1 unciás érme követi az ezüst árát. A Bécsi Filharmonikus érmék értékét elsősorban a finom ezüsttartalom határozza meg, amely az ezüst globális árához igazodik.
 • Az ezüst Bécsi Filharmonikusok érme valódi pénz. Az Osztrák Köztársaságban törvényes fizetőeszköznek tekintik, Európában ez az egyetlen törvényes fizetőeszközű ezüstérme, amelynek névértéke euróban van megadva.
 • Az ezüst Bécsi Filharmonikus érme likvid és nemzetközileg elismert. Ez az egyetlen legális fizetőeszközű ezüstérme, amely az elmúlt 13 évben folyamatos gyártásban volt, és a világhírű Bécsi Filharmonikus Zenekar motívumait ábrázolja.
 • Az ezüst Bécsi Filharmonikus érméket igen kedvező áron kapható. Az Osztrák Pénzverde partnereként a Tavex remek felárral tudja kínálni ezen érméket.
 • A Bécsi Filharmonikusok érme 99,99% -ban tiszta ezüst. A magas ezüsttisztaság és a művészi tervezés ötvözete adja a Bécsi Filharmonikusok ezüstérme fényes színét, amely "veszélyes" lehet bárki számára, aki hajlamos az „ezüstláz” elkapására.
 • Az ezüst Bécsi Filharmonikusok érme valódi megtakarításnak felel meg. Az ezüst Bécsi Filharmonikus érmék ideális választás minden olyan hosszú távú megtakarító számára, aki értékeli a fizikai fizetőeszközzel rendelkező nemesfém tulajdonának biztonságát és stabilitását.
 • Az ezüst Bécsi Filharmonikus érmék kiválóak portfóliója diverzifikálására. Az ezüst alacsony korrelációja miatt a többi pénzügyi eszközzel, portfólió fedezetként szolgálhat a piaci kockázatok ellen.

Az ezüst vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az ezüst értéke jelentős mértékben nőtt az elmúlt évek során, ezért rendkívül biztonságos befektetésnek bizonyult a vagyon megtartása vagy annak növelése szempontjából.

 • Termékérték (1pc)
  15 212,07 ft
 • Visszavásárlási ár
  10 237,21 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  4 974,86 ft

Tény: Az ezüst ára HUF értékkel emelkedett 106.19% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 3 610,13 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 11 762,50 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 10 556,70 HUF/oz.

Történelem

Az osztrák Ezüst Filharmónia érméinek verése 2008-ban csaknem 8 millió darab volt

Az osztrák ezüst filharmonikus érméket először a pénzügyi válság csúcspontja idején, 2008-ban vezették be. Mivel a befektetők kemény eszközök vásárlására törekedtek, a bizonytalan gazdasági környezet tökéletes lehetőségnek bizonyult az osztrák pénzverde számára új alkotásának bemutatására. . Az osztrák Ezüst Filharmonikus érmét rendkívül jól fogadta a befektetői közösség, amely csak az első évben 7 777 300 egy uncia darabot, vagyis hatalmas 242 tonnás ezüstöt vásárolt. Az osztrák Ezüst Filharmonikus érme lényegében az osztrák Arany Filharmonikus érme mása, csupán annyiban különbözik, hogy arany helyett ezüstöt tartalmaz, kisebb névleges névértéket ábrázol, vastagabb, és az a tény, hogy az érme éle inkább csiszolt, mint nádas. . Az Ezüst Filharmonikus érme az Osztrák Pénzverde első törvényes fizetőeszközű ezüstérme, amely .999 finom ezüstből készült, és olyan kulturális szimbólumokkal díszítették, amelyekre a legtöbb ember vonatkozhat: a zene. Számos világhírű zenész és zeneszerző, például Mozart, Strauss és Beethoven, hogy csak néhányat említsünk, hozzájárult ahhoz, hogy Ausztria, és különösen fővárosa, Bécs híres legyen operáiról és szimfóniáiról. A klasszikus és romantikus zenében végzett munkájukat az Ezüst Filharmonikus érme örökíti meg, és ez kötelezővé teszi azokat a befektetőket, akik affinitással bírnak a tiszta ezüst értékes hangzása iránt.

Az 1 oz ezüst filharmonikus érme klasszikus zenét testesít meg

Az osztrák Ezüst Filharmonikus érme a világhírű Bécsi Filharmonikus Zenekarról kapta a nevét. A zenekart 1842-ben alapította egy embercsoport, reagálva Bécs 19. század eleji szakmai zenekari szervezeteinek hiányára. A zenekart önálló testületként egy igazgatási bizottság irányította, amelyet zenész tagjai demokratikusan választottak meg. Az együttest alkotó hivatásos zenészeket kizárólag a Bécsi Állami Operaházból választották, ahol legalább három évig kellett játszaniuk, mielőtt potenciális tagnak számítottak volna. A mai napig a szigorú toborzási folyamat nem változott, ami biztosítja a legmagasabb szintű művészi teljesítményt a Bécsi Filharmonikus Zenekar minden tagjától. Ez a zenekar ma leginkább a hagyományos újévi koncertjeiről híres, ahol nagyszerű zeneszerzők nosztalgikus zenéjét adják elő. Ezek a koncertek annyira népszerűvé váltak, hogy több mint 90 országban közvetítik őket, és örömüzenetet küldenek az újévnek a zene kegyes és kellemes karakterén keresztül.

A világhírű Osztrák Pénzverde (Münze Österreich), az osztrák Központi Bank leányvállalata, a 12. századból származik. Az Osztrák Pénzverde története 1194-ben kezdődik, amikor Oroszlánszívű Richárd (I. Richárd angol király) 12 tonna ezüstöt fizetett ki, hogy V. Leopold osztrák herceg biztosítsa szabadság mentességét. A herceg később az ezüsttel érméketet készítetett, és ezáltal lerakta az Osztrák Pénzverde alapjait. Gazdag és hosszú története során az Osztrák Pénzverde Európa legismertebb és legszélesebb körben használt érméit állította elő, ideértve az aranykoronákat, guldenákat, dukatokat és ezüst érméket, például a “Mária Teréza thálert.” Az Osztrák Pénzverde által kibocsátott aranyat sokan széles körben használták a kereskedelemben az Osztrák-Magyar Birodalom idején, míg az ezüst-taller bizonyult a globális kereskedelemben a legkeresettebb és legszélesebb körben használt ezüst érméknek  - 1750 és 1950 között. Manapság a pénzverde a legelismertebb Európában és az Arany- meg Ezüst Filharmonikusok a legkívánatosabb befektetési érmék.

Termék tömege grammban
31.13461
Ezüst tömeg grammban
31.10347
Tisztaság
999
Ezüst tömeg troy unciában
1
Átmérő
37
Vastagság
-
Névérték leírás
1.5
Gyártó:
Osztrák Pénzverde, Ausztria

Előlap

Az előlap a bécsi Musikverein koncertterem orgonáját ábrázolja. A Musikverein a Bécsi Filharmonikus Zenekarnak ad otthont, és akusztikáját tekintve a világ egyik legfontosabb koncerttermének számít. Az érme orgonája felett a „REPUBLIK ÖSTERREICH” szöveg található. Az orgona alatt fel van tüntetve a súly, a tisztaság, a pénzverés éve és az érme 1.5 eurós névértéke.

Hátlap

A hátlapon különféle hangszerek láthatók, köztük vonós basszusgitár, négy gordonka, fagott, hárfa és bécsi kürt. A hangszerek felett található a „WIENER PHILHARMONIKER” szöveg.

Csomagolás

Minden érme külön-külön kemény műanyag kapszulába van csomagolva. A 25 darabos csomagolás eredeti, lezárt műanyag csövekben kapható.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.