Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

új termék

1 uncia Ausztrál Koala ezüstérme

Raktáron
A Tavex örömmel mutatja be az ausztrál ezüst koala érmét, Ausztrália egyik ikonikus ezüst nemesfém darabját. A ... bővebben
Eladás Vétel Különbözet
17 978,84 ft
10 237,21 ft 43.06%
A FedEx szállítás: 8 890,00 ft
See less
Delivery costs start from 8 890,00 ft
See more
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex örömmel mutatja be az ausztrál ezüst koala érmét, Ausztrália egyik ikonikus ezüst nemesfém darabját. A neves perthi pénzverde által 2007-ben kibocsátott első alkalommal ez a világ első olyan ezüst nemesfém érméje, amelyhez folyamatos korlátlan pénzverése és fő motívumának változatos mintája párosul. Az ausztrál ezüst koala érme 99,9%-ban tiszta ezüstből készült, és népszerűsége annak köszönhető, hogy értékes felületére egy békés koala, Ausztrália leghíresebb erszényes állatának portréja van rányomva. Ez az Ausztráliában törvényes fizetőeszköznek számító érme 1 ausztrál dollár címletű, és rendkívül versenyképes áron kapható, ideális ezüst befektetés gyűjtők és befektetők számára egyaránt. A perthi pénzverde hosszú távú partnereként a Tavex piacvezető árajánlatot tud adni ennek a bájos ezüstérmének tetszőleges mennyiségére.

Miért ezt válassza?

Az ausztrál ezüst koala érmék nyomon követik az ezüst árát. A koala érmék értékét elsősorban finom ezüsttartalmuk határozza meg, amely az ezüst mindenkori árához kötődik.

Az inflációval emelkedni fog az ausztrál ezüstkoalák ára. Az ezüst a történelem során bebizonyította, hogy nagy érték a magas infláció idején, gyorsabban és magasabban értékelhető, mint a legtöbb más befektetés!

Az ausztrál ezüst koala érmék pénz. A koala ezüst nemesfém érmék törvényes fizetőeszköznek számítanak Ausztráliában, és a világ nagy részén elfogadják és cserélik.

Az ausztrál ezüst koala érmék alacsony prémiummal kaphatók. A perthi pénzverde partnereként a Tavex piacvezető árajánlatot tud kínálni ezüst koala érmékre.

Az ezüst koalák nemzetközileg elismertek. A világ egyetlen legális fizetőeszközeként egy Ausztráliában őshonos állatot, koalát ábrázoló ezüst nemesfém érmeként a befektetők elismerése világszerte biztosított.

Ez az érme 0,999 értékű tiszta ezüst. Az ausztrál ezüst koalák nagyszerű módja annak, hogy a kezedbe kerüljön ez az értékes fehér fém.

Az ausztrál ezüst koala érmék a megtakarítások egyenértékűek. Az ezüst aranyhoz viszonyított történelmi alacsony ára ideális befektetéssé teszi akár a befektetők számára, akik kisebb összegeket szeretnének befektetni, vagy azoknak, akik úgy vélik, hogy több nemesfémet kapnak „pénzükért”, az árfolyam meredekebb felértékelődésére számítva. ezüst az arannyal összehasonlítva.

Az ezüst vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az ezüst értéke jelentős mértékben nőtt az elmúlt évek során, ezért rendkívül biztonságos befektetésnek bizonyult a vagyon megtartása vagy annak növelése szempontjából.

  • Termékérték (1pc)
    17 978,84 ft
  • Visszavásárlási ár
    10 237,21 ft
  • Az Ön kockázata a következő
    7 741,63 ft

Tény: Az ezüst ára HUF értékkel emelkedett 106.19% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 3 610,13 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 11 762,50 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 10 556,70 HUF/oz.

Történelem

Az ezüst koala érme Ausztrália híres erszényes állatát ábrázolja

A koala Ausztrália keleti és déli részén őshonos erszényes állat. Bár semmilyen módon nem kapcsolódik a medvékhez, a nevükhöz hozzáadták a medve szót, mivel egy kis mackóhoz hasonlítanak. A „koala” név egy őshonos ausztrál nyelvből származik, ami azt jelenti, hogy „állat, amely nem iszik”. Valójában a koalák ritkán isznak vizet, mivel a szükséges víz nagy részét fő táplálékforrásukból, az eukaliptusz leveleiből kapják. 60-90 cm magasra nőnek, és fekete rövid orruk és nagy bolyhos fülük jellemzi őket. Ami lenyűgöző a koalában, az az a képessége, hogy étrendjét az eukaliptuszfa leveleire alapozza, amelyek általában nagyon mérgezőek a legtöbb emlős számára, és alacsony mennyiségű hasznos tápanyagot tartalmaznak. Ahhoz, hogy megbirkózzon ezzel a különleges, alacsony energiatartalmú étrenddel, a koala napi 17-20 óra alvással korlátozza energiafelhasználását.

A Perth-i Pénzverde (Perth Mint) egy világszerte elismert pénzverde és nemesfémek finomítója, mely Perth városában található, Nyugat-Ausztráliában. A Perth Mint-et 1896-ban alapította a Brit Királyi Pénzverde, válaszként a Nyugat-Ausztrália újonnan felfedezett arany betéteire. A Perth Mint feladata az volt, hogy finomítsa az aranyércet a bányákból, és szuverén aranyérmeket verjen ki a finomított veretlen aranyból. 1899 és 1931 között a Perth-i Pénzverde jelentős mennyiségű arany szuveréneket állított elő, amelyeket Ausztráliában és a Brit Birodalom egészében is forgalmaztak. A Perth Mint feletti brit irányítást 1971-ben átadták a Nyugat-Ausztrália kormányának, amely akkor átvette a pénzverde tulajdonjogát. Ma a Perth Mint-et a világszínvonalú befektetési érmék kivételes minőségéért ismerik el - például a Kookaburra és a Koala ezüst érmékért, valamint a Holdnaptáras (Lunar) sorozatért. A Perth Mint 1934 óta tagja a londoni aranypiacnak (az LBMA elődje). A hattyú-formatervezés, amely a pénzverde hivatalos vizsgálati pecsétje, amelyet az LBMA-ban nyilvántartásba vettek, nemzetközileg elismert. A hattyú motívumot a Perth városán átszelő a Hattyú (Swan) nevű folyó ihlette.

Termék tömege grammban
31.13461
Ezüst tömeg grammban
31.10347
Tisztaság
999
Ezüst tömeg troy unciában
1
Átmérő
40.6
Vastagság
-
Névérték leírás
1 dollár
Gyártó:
A Perth-i Pénzverde, Ausztrália

Előlap

Az előlapon II. Erzsébet királynő képmása látható. Őfelsége, a királynő ábrázolásának oka az, hogy Ausztrália az Egyesült Királyság Nemzetközösségéhez tartozik. Mivel a Nemzetközösség tagja, Ausztrália II. Erzsébet királynő az uralkodó alkotmányos uralkodója volt. A királynő képmása fölött „II. ELIZABETH” és „AUSZTRÁLIA” szöveg található. A kép alatt az 1 dollár névleges névértéke látható.

Hátlap

A hátoldalon Ausztrália egyik leghíresebb erszényes állata, a koala látható, felette pedig a „KOALA” felirat látható. A koala fölött a pénzverés, a súly és a tisztaság éve is látható. A koala jobb oldalán található a „P” betű, amely a Perth Mint-et jelöli.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

 

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ legelismertebb gyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 munkanapon napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

 

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.