Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1 uncia Amerikai Sas ezüstérme

Nincs raktáron
Szeretné birtokolni a világ leghíresebb fizikai ezüst érméjét? Ha igen, a Tavex örömmel mutatja be az ezüst ... bővebben
Eladás Vétel
1-99
-
10 550,10 ft
100-499
-
10 550,10 ft
500+
-
10 550,10 ft
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

Szeretné birtokolni a világ leghíresebb fizikai ezüst érméjét? Ha igen, a Tavex örömmel mutatja be az ezüst Amerikai Sas érmét. Az érmét 1985-ben engedélyezték Az Egyesült Államok Kongresszusa által, majd a következő évben vert ezüst Amerikai Sas a 21. század vezető ezüstérméjévé vált, valamint 1986 óta több mint 375 millió darabot vertek. Az Amerikai Sas ezüstérmék puszta mennyisége a piacon, páratlan piaci likviditást és világméretű elismerést garantál.

Az amerikai West Point pénzverde által gyártott Amerikai Sas ezüst érme egy uncia 0,999 finom ezüstöt tartalmaz, és ez az egyetlen befektetési minőségű ezüst érme, amelynek tisztaságát és minőségét az Egyesült Államok kormánya garantálja. Eme rangos és törvényes fizetőeszköz a híres „Walking Liberty” gyönyörű modelljét ábrázolja, így az ezüst Amerikai Sas érme megfizethető befektetés, amely bármilyen típusú befektető számára is alkalmas.

Miért ezt válassza?

 • Az Amerikai Sas ezüstérmék nyomon követik az ezüst árát. Az Amerikai Sas ezüstérmék értékét elsősorban azok finom ezüsttartalma határozza meg, amely az ezüst piaci árához kötött.
 • Az ezüst Amerikai Sas ára az inflációval is emelkedni fog. Az ezüst a történelem során, főleg infláció idején nagy értéknek bizonyult, gyorsabban és magasabbra lett értékelve, mint a legtöbb más befektetés!
 • Az ezüst Amerikai Sas rendkívül népszerű a befektetők körében. Az éves kereslet az 1986-os 5,4 millióról 2013-ban hatalmas, 42,7 millió érmére nőtt. Az Egyesült Államok pénzverdéje a világ éves ezüstbánya-készletének több mint 5% -át csak az ezüst Amerikai Sasok termelésére fordítja.
 • Az ezüst Amerikai Sas likvid és elismert. A mai napig több mint 375 millió egy unciás darabot vertek fel és bocsátottak ki a különböző amerikai pénzverdék, így az amerikai Ezüst Sas a 21. század legeladottabb ezüstérméje.
 • Az ezüst Amerikai Sas érme valódi pénz. Az Egyesült Államok Kongresszusa által, 1985-ben törvényes fizetőeszköz-státuszt kapott, az ezüst Amerikai Sas az 1970-es évek óta az egyetlen folyamatosan előállított amerikai ezüst érme, amely visszaszerezte a régi értékes monetáris státuszát.
 • Az ezüst Amerikai Sas .999 tiszta ezüst. Az Amerikai Sas ezüstérmék nagyszerű befektetésnek felelnek meg.
 • Az ezüst Amerikai Sas valódo megtakarítás. Az ezüst, főleg az aranyhoz viszonyított, történelmileg bizonyítható alacsony ára miatt ideális befektetés azok számára, akik kisebb összegeket szeretnének befektetni, vagy azok számára, akik úgy gondolják, hogy értékes nemesfémet kapnak az ezüst árának meredekebb felértékelődéséhez képest.

Az ezüst vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az ezüst értéke jelentős mértékben nőtt az elmúlt évek során, ezért rendkívül biztonságos befektetésnek bizonyult a vagyon megtartása vagy annak növelése szempontjából.

 • Termékérték (1pc)
  18 230,70 ft
 • Visszavásárlási ár
  10 550,10 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  7 680,60 ft

Tény: Az ezüst ára HUF értékkel emelkedett 90.77% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 3 610,13 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 11 770,50 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 10 861,80 HUF/oz.

Történelem

Az ezüst ára emelkedik az inflációval

Az 1960-as évek elejétől az Egyesült Államok kormányának nagy költségvetési hiányai voltak, mivel az adókból származó bevételek nem voltak elegendőek a vietnami háborúval kapcsolatos kiadások és a különböző elnökök által elindított különféle gazdasági programok költségeinek fedezésére. Mivel a hiánykiadások inflációhoz vezettek, az ezüstre, mint inflációra érzékeny eszközre, áremelkedés reagált. Ezt az amerikai törvényes fizetőeszközök ezüst pénzveremét forgalmazó közvéleményt tette, mivel az érmék ezüsttartalma most többet ért, mint a rajtuk ábrázolt névérték. Az ezüst áremelkedésének és ezáltal az érmék későbbi felhalmozásának megállítása érdekében az Egyesült Államok Pénzügyminisztériuma aktívan részt vett az ezüst árának kezelésében azáltal, hogy stratégiai tartalékaiból nagy mennyiségű fémet értékesített a piacon. Ez a gyakorlat több éven át volt érvényben, de a magas inflációs ráta és ennek következtében a magas ezüst iránti kereslet mindvégig fennmaradt. Attól tartva, hogy az összes ezüst veret elvész a boltozatából, az Egyesült Államok kormánya 1968-ban megszüntette az ezüstöt mint törvényes fizetőeszköz, és a következő három évben abbahagyta az ezüst kiadását a piacra. Az ezüst árát szabadon kereskedni hagyták, így a következő kilenc évben az ezüst ára unciánként átlagosan 1,55 dollárról 48,7 dollárra emelkedett, ami szinte hihetetlen, 3000% feletti növekedést jelent!

Az ezüst Amerikai Sas ára tízszeresére emelkedik

Hol marad hát az ezüst Amerikan Sas? Nos, amikor az első Amerikai Sas ezüstérméket 1986-ban verték, az ezüst átlagos ára unciánként 5,47 dollár volt, és 2003-ig átlagosan az 5 dolláros jel körül mozgott. Sajnos, de bizonyos mértékben kiszámíthatóan a háborúk és az azokhoz kapcsolódó pénzügyi ismétlődő költségek miatt, valamint a 2008-as recesszió közepén végrehajtott különféle kiadási programok sok nyugati országban hatalmas költségvetési hiányhoz vezettek. Az 1960-as évekhez hasonlóan a háborúk és a hiánykiadások kombinációja inflációt váltott ki, amelynek eredményeként az ezüst Amerikai Sas 2000 és 2011 között csaknem 1000% -kal emelkedett.

Az American Sas ezüstérmék értéke az infláció növekedésével emelkedik

Noha a világgazdaság 2008 óta némileg stabilizálódott, az alapvető kérdéseket, amelyek az ezüst és következésképpen az Amerikai Sas árának emelkedését okozták, még nem kell megoldani. A költségvetési hiány továbbra is mélyen negatív sok fejlett gazdaságban, köztük az Egyesült Államokban, az államadósság szintje szintén növekszik, és a globális geopolitikai helyzet erősen feszült. Az a tény, hogy az ezüst Amerikai Sas éves értékesítése a „gazdasági fellendüléssel” szemben még mindig növekszik, egy másik jel arra utal, hogy a hosszú távon ügyes befektetők egyre nagyobb számban ismerik fel a világgazdaság valódi alapvető állapotát, és felhívják a figyelmet ugyanarra a logikus következtetésre: egyszerűen ésszerű az Amerikai Sas ezüstérmék felhalmozása.

Tanulmányozva a különböző országok által felvert 24 karátos aranyérmék növekvő népszerűségét - amelyeknek remek példái a kanadai juharlevél és az osztrák filharmonikus aranyérmék - az Egyesült Államok Pénzverde története során először adta ki saját, 9999-es finomságú verzióját. 2006-ig az egyetlen amerikai jogszerű fizetőeszközként megvásárolható aranyérme az amerikai Arany Sas volt, amely - az Arany Buffalóval ellentétben - 22 karátos érme - aranyból, valamint réz-ezüst ötvözetéből készül. Az amerikai Buffalo aranyérme bevezetése történelmi pillanat volt az Egyesült Államok Pénzverdéje számára is, amely két különböző arany-tisztaságú és törvényes fizetőeszközként is használható arany érmét is forgalmaz.

Termék tömege grammban
31.13461
Ezüst tömeg grammban
31.10347
Tisztaság
999
Ezüst tömeg troy unciában
1
Átmérő
40.6
Vastagság
-
Névérték leírás
$1
Gyártó:
Az Egyesült Államok West Point-i Pénzverde, Egyesült Államok

Előlap

Az előlap Lady Liberty alakját ábrázolja, jobb kezében fáklyát, bal kezében olajágat tart. A bal oldalon, a háttérben, látható a Capitolium épülete, a jobb oldalonn pedig a pénzverés éve, a „W” betű kíséretében, amely a West Point-i pénzverde jele.

Hátlap

A hátlapon egy sas látható egy pajzs mögött. A motívumot John Mercanti, az amerikai pénzverde tizenkettedik főmetszője tervezte. A sas egy olajágat szorít jobb karmában és egy pár nyilat a bal karmában. Csőrében szalagot tart az „E PLURIBUS UNUM” szöveggel, amely latinul annyit tesz: „egy a sok közül”. A sas felett tizenhárom csillag található, amelyek a gyarmatokat szimbolizálják, valamint az 1776-ban bekövetkezett Nagy-Britanniától való függetlenséget. A sas alatt egy „W” található, amely a West Point pénzverde jelölése, és az „m” betű, John Mercanti főmetsző jele. A sast az „UNITED STATES OF AMERICA” és az „1 OZ. FINE SILVER – ONE DOLLAR” veszi körül.

Csomagolás

Minden érme külön-külön kemény műanyag kapszulába van csomagolva. 20 darab kapható gyárilag lezárt csövekben. Az ömlesztett árukészletekhez eredeti zárt dobozban tartjuk, amelyek 25 csövet tubust: húsz érme egy csőben (összesen 500 érme).

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.