Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

5 g PAMP Lunar Tigris 2022 aranyrúd

Nincs raktáron
A Tavex örömmel kínálja a 2022-es PAMP Lunar Tigris éve 5 grammos, 0,9999-es finom aranyrudat. A PAMP, ... bővebben
Eladás Vétel
-
135 535 ft
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex örömmel kínálja a 2022-es PAMP Lunar Tigris éve 5 grammos, 0,9999-es finom aranyrudat. A PAMP, a Svájci Központi Bank és az LBMA által akkreditált világhírű svájci nemesfém-finomító által gyártott öt grammos, Lunar aranyrúd a gyönyörű tigris motívumát ábrázolja, amely az ősi kínai horoszkópot alkotó tizenkét év egyikének szimbóluma. Ennek az aranyrúdnak a minősége páratlan. A csillogó felületek fagyosan elegáns motívumokkal párosulva az aranyrudat az arany különböző árnyalataiban diffraktálják, így tökéletesen emlékezetes ajándék.

 

Ennek az elegáns aranyrúdnak a megvásárlásával nemcsak egy értékes, svájci mérnöki szakértelemmel előállított nemesfémterméket kap, hanem egy olyan alternatív kemény valutát is, amely implicit garanciát jelent arra, hogy nemzetközileg elfogadják a veretlen kereskedők, pénzintézetek és befektetők körében egyaránt.

Miért ezt válassza?

A PAMP Lunar 5 grammos aranyrudak a becses kínai holdnaptáron alapulnak. A tigris évében születetteket általában vezetőnek, ambiciózusnak, tekintélyelvűnek tartják, és szeretnek irányítani, ezért tigris közelében egy kis óvatosság javasolt!

A PAMP Lunar 5 grammos aranyrudak nagyszerű és páratlan ajándékok szeretteinek. Adjon tiszteletet azoknak, akiket nagyra értékel, és jelölje meg erényeiket és születési évüket tiszta, 0,9999-es finom arannyal, amely örökre velük marad!

Az aranyrudak .9999 finom tisztasága garantált. A PAMP gyártási és finomítási folyamatait a Svájci Szövetségi Nemesfémek Ellenőrzési Iroda és az LBMA (London Bullion Market Association) által akkreditált hiteles vizsgálók felügyelik, garantálva a PAMP aranyrudak szigorú minőségi és tisztasági szabványát.

A PAMP Lunar aranyrudak tiszta mesterségbeli aranyból készültek. Az öt grammos aranyrúd a legmagasabb svájci mérnöki ismeretek felhasználásával készül. A fényes felületeket a tigris fagyos díszítő motívumával ötvözi, így mindenki szemet gyönyörködtetővé teszi, aki csodálja az értékes kézművességet.

A PAMP Lunar aranyrúd aranyat ér. A PAMP öt grammos Lunar aranyrudainak értéke kifejezetten a finom aranytartalomon alapul, amely az arany mindenkori árához kapcsolódik.

A PAMP Hold-aranyrudak pénz. A PAMP aranyrudait Good Delivery rúdként fogadja el a Svájci Központi Bank, az LBMA és a világ összes jelentősebb árutőzsdéje, garantálva a PAMP öt aranyrudajának világszerte történő cserélhetőségét a veretlen kereskedők, a bankok és a befektetők számára egyaránt.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

  • Termékérték (1pc)
    160 024 ft
  • Visszavásárlási ár
    135 535 ft
  • Az Ön kockázata a következő
    24 489 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 141.26% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 307 634 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 902 354 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 843 648 HUF/oz.

Történelem

A kínai holdnaptárt ma sokan használják a taoista kozmológiában. Úgy gondolják, hogy attól függően, hogy egy személy melyik állatöv évében születik, különleges kapcsolat áll fenn a személy személyisége és a kínai állatöv részét képező állat között. Az állatövben szereplő állatok állítólag szimbolikus természetűek, ahol minden állat a jellemzők és tulajdonságok egy meghatározott csoportját képviseli, amely minden emberben megtalálható. A kínai állatövben tizenkét állat található, és mindegyiket tizenkét évente egyszer ünneplik. A tigris évét legközelebb 2022-ben ünnepeljük.

 

A tigris évében születettekről azt tartják, hogy megtestesítik az életszellemet, állandóan vágynak a megvalósításra, és mindig követik ambícióikat. Magabiztos, természetes születésű vezetők, tekintélyes ranggal, és arra késztet másokat, hogy gyorsan egyetértsenek velük. A bátor és merész, a tigris évében született embereket komolyan kell venni, hiszen nem hátrálnak meg, és ha nézeteltérésbe vagy verekedésbe keverednek, leggyakrabban az élre kerülnek, és ez pontosan így tetszik nekik. . Kegyelmes és nyers vonzerejük rendkívül csábítóvá és mágnesessé teszi őket, de vad természetük és alacsony stressztűrő képességük gyakran ingadozó hangulati ingadozásokban és időnkénti érzelmi kitörésekben nyilvánul meg. Természetüknél fogva érzékenyek, könnyen izgulhatnak, de kedves szívük, nyitott elméjük és optimista életfelfogásuk sokak kedvencévé teszi őket. Látható tehát, hogy az ausztrál Hold-arany tigrisév érme ideális ajándék annak, akit szeretsz vagy tisztelsz, mivel egy Hold-arany érme ajándékozása azt jelenti, hogy szeretetet tanúsítasz azáltal, hogy tisztán örökíti meg a személy születési évét és különleges erényeit. és értékes arany műalkotások.

A PAMP-ot 1977-ben alapították Svájcban, és azóta felnőtte magát a világ legjelentősebb veretlen rúd-gyártójává, amelyek 1-100 gramm tömegűek. A PAMP fő létesítménye a festői svájci faluban, Castel San Pietro-ban található, ahol fejlett finomítói és gyártóüzemet működtet, amely a legmagasabb svájci mérnöki ismereteket és a legmodernebb technológiákat alkalmazza híres veretlen rúdjainak finomítása és gyártása során. Piaci vezetőként az innováció és a kiskereskedelmi nemesfém rudak gyártása terén ez a cég volt az első nemesfém gyártó, amely különböző esztétikai motívumokkal díszítette aranyrudainak hátoldalát. Az egyik, a Fortuna Lady, a szerencse római istennőjének gyönyörű motívumával vált világhírűvé. Nem csoda, hogy a PAMP márkanév (Produits Artistiques Métaux Précieux) rövidítése művészi nemesfémtermékeket jelent. A PAMP magas tisztaságú és minőségi veretlen rúdjait a Svájci Nemzeti Bank és az LBMA (London Veretlen Piaci Szövetség) akkreditálta, így ezen arany rudakkal világszerte vezető pénzügyi intézmények, központi bankok, befektetők és gyűjtők részesülnek előnyben.

A PAMP tagja a London Veretlen Piaci Szövetségnek

Az LBMA-t, vagyis a London Bullion Market Association-t független felügyeleti testületként alapította a Nagy-Britannia Központi Bank 1987-ben. Az LBMA gyökerei több évszázadra nyúlnak vissza az 1700-as évekre, amikor London a világ vezető nemesfém értékesítési csomópontjává vált. A „londoni aranypiacnak” nevezték, és a londoni legfontosabb veretlen aranykereskedők és gyártók önszabályozták - mindazok akik a nemesfém finomítók akkreditálásával a londoni szállítási listával felügyelték a piacot. Csak azoknak a finomítóknak engedélyezték a belépést a londoni veretlen piacra, amelyek megfeleltek az „LGD” listában meghatározott minőségi és tisztasági kritériumoknak. Manapság több mint 135 vállalat, köztük a legnagyobb nemesfém-finomítók, tárolószolgáltatók, gyártók és veretlen-kereskedők tagjai a londoni veretlen piacok szövetségének. Mindannyian az LBMA részét képezik a világ legismertebb és legmegbízhatóbb nemzetközi hatóságának, amely figyelemmel kíséri az arany és ezüst veretlen termelés és finomítás folyamatát. Az LBMA elsődleges szerepe a helyes szállítási lista kezelése, amely manapság a nemzetközi szabvány az arany- és ezüstrudak minőségére és meghatározására. 

A PAMP 1987 óta tagja az LBMA-nak.

Termék tömege grammban
5
Arany tömeg grammban
5
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
0.16075
Hosszúság
23.3
Szélesség
14
Vastagság
0.83
Gyártó:
PAMP, Svájc

Előlap

Az 5 grammos aranyrúd tetején a PAMP hivatalos bélyegzője és a „SUISSE” felirat látható. A rúd közepén az „5 g”, „GOLD” és „999,9” felirat olvasható, ami 99,99%-os tisztaságú aranyat jelent. A rúd alján található az egyedi sorozatszám és a vizsgáló pecsétje, amely garantálja az aranyrúd tisztaságát. A sáv előlapján egy tigris látható, amint kecsesen kúszik le a fáról.

Hátlap

Az egyedülálló elöl-hátul tervezési illúzió, amely a PAMP Holdnaptár-sorozatának jellegzetessége, egy tigris hátoldali megjelenítését tartalmazza a fa másik oldaláról.

Csomagolás

A sorozat minden kiadásához hasonlóan a Tigris Éve rudat is ragyogó piros CertiPAMP csomagolásba zárják, így biztosítva, hogy készen áll az ajándékozásra, és ideális vásárlás a nemesfém-rajongók számára. Nagyobb rendelés esetén eredeti finomítói kemény műanyag dobozokban is megvásárolható.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.