Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

Limitált kiadás

1 uncia Ausztrál Lunar a Sárkány Éve 2024 aranyérme

Raktáron
Ezek a csodálatos aranyérmék a Sárkány évét ünneplik, aki az ötödik a tizenkét állat közül, amelyek az ... bővebben
Eladás Vétel Különbözet
1-4
991 776 ft
869 721 ft 12.31%
5-9
987 426 ft
869 721 ft 11.92%
10+
983 076 ft
869 721 ft 11.53%
A FedEx szállítás: 12 065,00 ft
See less
Delivery costs start from 12 065,00 ft
See more
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

Ezek a csodálatos aranyérmék a Sárkány évét ünneplik, aki az ötödik a tizenkét állat közül, amelyek az ősi kínai holdnaptárhoz kapcsolódnak.

A kínai holdnaptár sárkány jegyében születettek azok, akik 2024-ben, 2012-ben, 2000-ben, 1988-ban, 1976-ban és minden 12. évben azt megelőzően. A sárkány évében születtek jellemzően ambiciózusak, sikeresek és karizmatikusak.

A sorozat legnépszerűbb egy unciás változata korlátozott számban kapható, összesen 30 000 darab kerül forgalomba az egész világon. Ez az éremnek jelentős gyűjtői prémiumot biztosít az utópiacon.

A Lunar sorozat érméit törvényes fizetőeszközként bocsátják ki (az 1965-ös ausztrál valutatörvény szerint), és a befektetők 1996 óta bíznak ezekben a ritka érmékben.

Miért ezt válassza?

 • Az ausztrál Sárkány Éve érme valódi pénz. A Lunar sorozat először 1996-ban került bevezetésre, és az ausztrál kormány törvényes fizetőeszköznek tekinti a sorozat minden arany érmét, beleértve a Sárkány Évét is.
 • Az ausztrál Sárkány Éve aranyérmei a kínai holdnaptár alapján készülnek. A kínai holdnaptár sárkány jegyében születettek azok, akik 2024-ben, 2012-ben, 2000-ben, 1988-ban, 1976-ban és minden 12. évben azt megelőzően. A sárkány éve születtei jellemzően ambiciózusak, sikeresek és karizmatikusak.
 • Az ausztrál Sárkány Éve aranyérméi nagyszerű ajándék lehet szeretteinek. Adjon tisztelgést azok számára, akiket nagyra értékel, tiszta 24 karátos arannyal jelölve erényeiket és születési évüket - ez az ajándék örökre velük marad.
 • Az ausztrál Sárkány Éve arany érmék megszokott magas minőségben készülnek. A kíváló minőségű ragyogó és gazdag részletekkel megmunkált érmet nehéz lesz nem az ’aranyom’-nak nevezni.
 • Az ausztrál Sárkány Éve aranyérméi népszerűek a gyűjtők körében. A minden 12. évben változó sárkány motívuma, maximális minősége, tisztasága és törvényes fizetőeszköz-státusza azt jelenti, hogy az érme jelentős prémiummal rendelkezik az utópiacon.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  991 776 ft
 • Visszavásárlási ár
  869 721 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  122 055 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 138.08% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 307 634 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 902 354 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 869 648 HUF/oz.

A Perth-i Pénzverde (Perth Mint) egy világszerte elismert pénzverde és nemesfémek finomítója, mely Perth városában található, Nyugat-Ausztráliában. A Perth Mint-et 1896-ban alapította a Brit Királyi Pénzverde, válaszként a Nyugat-Ausztrália újonnan felfedezett arany betéteire. A Perth Mint feladata az volt, hogy finomítsa az aranyércet a bányákból, és szuverén aranyérmeket verjen ki a finomított veretlen aranyból. 1899 és 1931 között a Perth-i Pénzverde jelentős mennyiségű arany szuveréneket állított elő, amelyeket Ausztráliában és a Brit Birodalom egészében is forgalmaztak. A Perth Mint feletti brit irányítást 1971-ben átadták a Nyugat-Ausztrália kormányának, amely akkor átvette a pénzverde tulajdonjogát. Ma a Perth Mint-et a világszínvonalú befektetési érmék kivételes minőségéért ismerik el - például a Kookaburra és a Koala ezüst érmékért, valamint a Holdnaptáras (Lunar) sorozatért. A Perth Mint 1934 óta tagja a londoni aranypiacnak (az LBMA elődje). A hattyú-formatervezés, amely a pénzverde hivatalos vizsgálati pecsétje, amelyet az LBMA-ban nyilvántartásba vettek, nemzetközileg elismert. A hattyú motívumot a Perth városán átszelő a Hattyú (Swan) nevű folyó ihlette.

Termék tömege grammban
31.107
Arany tömeg grammban
31.1035
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
1
Átmérő
32.6
Vastagság
2.95
Névérték leírás
100 dollár
Gyártó:
A Perth-i Pénzverde, Ausztrália

Előlap

Előlapján az Őfelsége II. Erzsébet királynő Jody Clark által alkotott arcképe látható az uralkodási éveivel ellátva (1952-2022) A kép alatt az érme névértéke, a pénzverés éve, súlya és tisztasága szerepel.

Hátlap

Az ausztrál Lunar 2024 Sárkány Éve aranyérmén a sárkányt ábrázolják, háttérben hullámok és köd, ezek az elemek a kínai legendák szerint a sárkány elemei.  A „DRAGON 2024” felirat és a sárkány kínai szimbóluma mellett a dizájn a The Perth Mint „P125” pénzverdének a 125. évfordulóját is jelöli.

Csomagolás

Minden érmét a perthi pénzverdében külön-külön csomagolnak eredeti kemény műanyag kapszulába.

 

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

 

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ legelismertebb gyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 munkanapon napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

 

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.