Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

Utolsó lehetőség

1 uncia Ausztrál Lunar a Nyúl Éve 2023 aranyérme

Raktáron
  Az 1 unciás Ausztrál Lunar a Nyúl Éve arany érmét a Hold-sorozat indulása óta csak egyszer bocsátották ki. ... bővebben
Eladás Vétel Különbözet
1-4
904 308 ft
844 733 ft 6.59%
5-9
903 463 ft
844 733 ft 6.50%
10+
903 040 ft
844 733 ft 6.46%
A FedEx szállítás: 11 430,00 ft
See less
Delivery costs start from 11 430,00 ft
See more
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Miért ezt válassza?

 • Az ausztrál Nyúl Éve érme valódi pénz. A Lunar sorozat először 1996-ban került bevezetésre, és az ausztrál kormány törvényes fizetőeszköznek tekinti a sorozat minden arany érmét, beleértve a Nyúl Évét is.
 • Az ausztrál Nyúl Éve érméi nagyon ritkák. Az ausztrál Hold-év aranyérméit a Hold-sorozat indulása óta csak egyszer bocsátották ki.
 • Az ausztrál Nyúl Éve aranyérmei a kínai holdnaptár alapján készülnek.A nyúl évében születetteket általában stílusosnak, jó megjelenésűnek, együttérzőnek és érzékenynek tartják, és szükségük van egy támogató családi és baráti körre. 
 • Az ausztrál Nyúl Éve aranyérméi nagyszerű ajándék lehet szeretteinek. Adjon tisztelgést azok számára, akiket nagyra értékel, tiszta 24 karátos arannyal jelölve erényeiket és születési évüket - ez az ajándék örökre velük marad.
 • Az ausztrál Nyúl Éve arany érmék megszokott magas minőségben készülnek. A kíváló minőségű ragyogó és gazdag részletekkel megmunkált érmet nehéz lesz nem az ’aranyom’-nak nevezni.
 • Az ausztrál Nyúl Éve aranyérméi népszerűek a gyűjtők körében. A 12. évente változó nyúl motívuma, maximális pénzverési határa, minősége, tisztasága és törvényes fizetőeszköz státusza azt jelenti, hogy az érme a másodlagos piacon olvadt értékéhez képest jelentős prémiummal rendelkezik.
 • Az ausztrál Nyúl Éve érméi nemzetközileg elismertek. Azáltal, hogy része az ausztrál Arany Lunar sorozatnak, amelyet évek óta folyamatosan gyártanak, és a híres kínai állatöv motívumait, valamint a 20. század legerősebb és leghosszabb szolgálatot teljesítő királynőjének, II. Erzsébet királynőnek a képét ábrázolja, az ausztrál Lunar arany érméit az egész világon elismerik a nemesfém-kereskedők és a gyűjtők egyaránt.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  904 308 ft
 • Visszavásárlási ár
  844 733 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  59 575 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 141.68% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 307 634 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 902 354 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 845 125 HUF/oz.

A Perth-i Pénzverde (Perth Mint) egy világszerte elismert pénzverde és nemesfémek finomítója, mely Perth városában található, Nyugat-Ausztráliában. A Perth Mint-et 1896-ban alapította a Brit Királyi Pénzverde, válaszként a Nyugat-Ausztrália újonnan felfedezett arany betéteire. A Perth Mint feladata az volt, hogy finomítsa az aranyércet a bányákból, és szuverén aranyérmeket verjen ki a finomított veretlen aranyból. 1899 és 1931 között a Perth-i Pénzverde jelentős mennyiségű arany szuveréneket állított elő, amelyeket Ausztráliában és a Brit Birodalom egészében is forgalmaztak. A Perth Mint feletti brit irányítást 1971-ben átadták a Nyugat-Ausztrália kormányának, amely akkor átvette a pénzverde tulajdonjogát. Ma a Perth Mint-et a világszínvonalú befektetési érmék kivételes minőségéért ismerik el - például a Kookaburra és a Koala ezüst érmékért, valamint a Holdnaptáras (Lunar) sorozatért. A Perth Mint 1934 óta tagja a londoni aranypiacnak (az LBMA elődje). A hattyú-formatervezés, amely a pénzverde hivatalos vizsgálati pecsétje, amelyet az LBMA-ban nyilvántartásba vettek, nemzetközileg elismert. A hattyú motívumot a Perth városán átszelő a Hattyú (Swan) nevű folyó ihlette.

Termék tömege grammban
31.107
Arany tömeg grammban
31.10347
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
1
Átmérő
32.6
Vastagság
2.95
Névérték leírás
100 dollár
Gyártó:
A Perth-i Pénzverde, Ausztrália

Előlap

Előlapján a II. Erzsébet királynő képe látható. 

Hátlap

Hátlapján egy nyúl látható.

Csomagolás

Minden érmét külön-külön csomagolnak kemény műanyag kapszulába a perthi pénzverdében.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

 

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ legelismertebb gyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 munkanapon napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

 

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.