Árértesítés hozzáadása

Új ÁrRobot létrehozása

+ -

Új ÁrRobot létrehozása

Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1 uncia Ausztrál Lunar a Nyúl Éve 2023 aranyérme

Raktáron
  Az 1 unciás Ausztrál Lunar a Nyúl Éve arany érmét a Hold-sorozat indulása óta csak egyszer bocsátották ki. ... bővebben
Eladás Vétel Különbözet
1-4
776 017 ft
691 071 ft 10.95%
5-9
773 900 ft
691 071 ft 10.70%
10+
771 784 ft
691 071 ft 10.46%
Minden fotó csak illusztrációként szolgál, és nem feltétlenül az adott termék pontos ábrázolása.

Miért ezt válassza?

 • Az ausztrál Nyúl Éve érme valódi pénz. A Lunar sorozat először 1996-ban került bevezetésre, és az ausztrál kormány törvényes fizetőeszköznek tekinti a sorozat minden arany érmét, beleértve a Nyúl Évét is.
 • Az ausztrál Nyúl Éve érméi nagyon ritkák. Az ausztrál Hold-év aranyérméit a Hold-sorozat indulása óta csak egyszer bocsátották ki.
 • Az ausztrál Nyúl Éve aranyérmei a kínai holdnaptár alapján készülnek.A nyúl évében születetteket általában stílusosnak, jó megjelenésűnek, együttérzőnek és érzékenynek tartják, és szükségük van egy támogató családi és baráti körre. 
 • Az ausztrál Nyúl Éve aranyérméi nagyszerű ajándék lehet szeretteinek. Adjon tisztelgést azok számára, akiket nagyra értékel, tiszta 24 karátos arannyal jelölve erényeiket és születési évüket - ez az ajándék örökre velük marad.
 • Az ausztrál Nyúl Éve arany érmék megszokott magas minőségben készülnek. A kíváló minőségű ragyogó és gazdag részletekkel megmunkált érmet nehéz lesz nem az ’aranyom’-nak nevezni.
 • Az ausztrál Nyúl Éve aranyérméi népszerűek a gyűjtők körében. A 12. évente változó nyúl motívuma, maximális pénzverési határa, minősége, tisztasága és törvényes fizetőeszköz státusza azt jelenti, hogy az érme a másodlagos piacon olvadt értékéhez képest jelentős prémiummal rendelkezik.
 • Az ausztrál Nyúl Éve érméi nemzetközileg elismertek. Azáltal, hogy része az ausztrál Arany Lunar sorozatnak, amelyet évek óta folyamatosan gyártanak, és a híres kínai állatöv motívumait, valamint a 20. század legerősebb és leghosszabb szolgálatot teljesítő királynőjének, II. Erzsébet királynőnek a képét ábrázolja, az ausztrál Lunar arany érméit az egész világon elismerik a nemesfém-kereskedők és a gyűjtők egyaránt.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  776 017 ft
 • Visszavásárlási ár
  691 071 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  84 946 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 119.82% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 303 571 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 758 529 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 705 286 HUF/oz.

A Perth-i Pénzverde (Perth Mint) egy világszerte elismert pénzverde és nemesfémek finomítója, mely Perth városában található, Nyugat-Ausztráliában. A Perth Mint-et 1896-ban alapította a Brit Királyi Pénzverde, válaszként a Nyugat-Ausztrália újonnan felfedezett arany betéteire. A Perth Mint feladata az volt, hogy finomítsa az aranyércet a bányákból, és szuverén aranyérmeket verjen ki a finomított veretlen aranyból. 1899 és 1931 között a Perth-i Pénzverde jelentős mennyiségű arany szuveréneket állított elő, amelyeket Ausztráliában és a Brit Birodalom egészében is forgalmaztak. A Perth Mint feletti brit irányítást 1971-ben átadták a Nyugat-Ausztrália kormányának, amely akkor átvette a pénzverde tulajdonjogát. Ma a Perth Mint-et a világszínvonalú befektetési érmék kivételes minőségéért ismerik el - például a Kookaburra és a Koala ezüst érmékért, valamint a Holdnaptáras (Lunar) sorozatért. A Perth Mint 1934 óta tagja a londoni aranypiacnak (az LBMA elődje). A hattyú-formatervezés, amely a pénzverde hivatalos vizsgálati pecsétje, amelyet az LBMA-ban nyilvántartásba vettek, nemzetközileg elismert. A hattyú motívumot a Perth városán átszelő a Hattyú (Swan) nevű folyó ihlette.

Termék tömege grammban
31.107
Arany tömeg grammban
31.10347
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
1
Átmérő
32.6
Vastagság
2.95
Névérték leírás
100 dollár
Gyártó:
A Perth-i Pénzverde, Ausztrália

Előlap

Előlapján a II. Erzsébet királynő képe látható. 

Hátlap

Hátlapján egy nyúl látható.

Csomagolás

Minden érmét külön-külön csomagolnak kemény műanyag kapszulába a perthi pénzverdében.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

 

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ legelismertebb gyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 munkanapon napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

 

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.