Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

5 grammos Lunar a Sárkány Éve 2024 arany rúd

Raktáron
A Tavex örömmel mutatja be a 2024-es PAMP Lunar sorozat a Sárkány Éve 5 grammos 999.9-es finom ... bővebben
Eladás Vétel Különbözet
1-4
159 955 ft
137 849 ft 13.82%
5+
159 472 ft
137 849 ft 13.56%
A FedEx szállítás: 8 890,00 ft
See less
Delivery costs start from 8 890,00 ft
See more
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex örömmel mutatja be a 2024-es PAMP Lunar sorozat a Sárkány Éve 5 grammos 999.9-es finom aranyrudat. A PAMP, a Svájci Központi Bank és az LBMA által akkreditált világhírű svájci nemesfém-finomító által gyártott 5 grammos Sárkány aranyrúd nem csak a Holdújévet ünnepel, hanem legendás történeket is mesél a kínai horoszkóp mind a 12 állatáról.  

Kelet őréként a Sárkány közelgő tavasz előhírnöke, állítólag ő rendelkezik az eső felett is, ami elengedhetetlen a bőséges terméshez.

Az előlapon a holdciklus tizenkét állatának mindegyikét nagy csillagként ábrázolja, amely körülveszi az újholdat. A nap folyamán egy-egy kétórás erőablakot osztanak ki minden egyes állatnak, és az óramutató járásával megegyező irányban ötödik helyen álló sárkány a legerősebb reggel 7 és 9 óra között.
 
A ragyogó piros CertiPAMP™ kártya és a hozzá tartozó elegáns boríték ideális ajándéka lehet a szeretteinek. Ennek az aranyrúdnak a minősége páratlan. A csillogó felületek fagyosan elegáns motívumokkal párosulva valóban különlegessé teszik ezt a terméket.

Ennek az elegáns aranyrúdnak a megvásárlásával nemcsak egy értékes, svájci mérnöki szakértelemmel előállított nemesfémterméket kap, hanem egy olyan alternatív valutát is, amely implicit garanciát jelent arra, hogy nemzetközileg elfogadják a kereskedők, pénzintézetek és befektetők körében egyaránt.

Miért ezt válassza?

 • A PAMP Lunar 5 grammos aranyrudak a becses kínai holdnaptáron alapulnak. A sárkány évében születtek jellemzően ambiciózusak, sikeresek és karizmatikusak.
 • A PAMP Lunar 5 grammos aranyrudak nagyszerű és páratlan ajándékok szeretteinek. Lepje meg azokat, akiket nagyra értékel és ajándékozza meg őket 0,9999-es tisztaságú arannyal, amely örökre velük marad!
 • Az aranyrudak 999.9 finom tisztasága garantált. A PAMP gyártási és finomítási folyamatait a Svájci Szövetségi Nemesfémek Ellenőrzési Iroda és az LBMA (London Bullion Market Association) által akkreditált hiteles vizsgálók felügyelik, garantálva a PAMP aranyrudak szigorú minőségi és tisztasági szabványát.
 • A PAMP Lunar aranyrudak tiszta mesterségbeli aranyból készültek. Az öt grammos aranyrúd a legmagasabb svájci mérnöki ismeretek felhasználásával készül. A fényes felületeket a sárkány motívumával ötvözi, így mindenki számára szemet gyönyörködtető, aki csodálja az értékes kézművességet.
 • A PAMP Lunar aranyrúd aranyat ér. Értéke kifejezetten a finom aranytartalomon alapul, amely az arany mindenkori árához kapcsolódik.
 • A PAMP aranyrudait Good Delivery rúdként fogadja el a Svájci Központi Bank, az LBMA és a világ összes jelentősebb árutőzsdéje, garantálva a PAMP öt aranyrudajának világszerte történő cserélhetőségét a veretlen kereskedők, a bankok és a befektetők számára egyaránt

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  159 955 ft
 • Visszavásárlási ár
  137 849 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  22 106 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 126.24% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 307 634 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 901 430 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 857 466 HUF/oz.

Az öntött aranyrudak előállítása az arany kemencében történő melegítésével kezdődik, amíg az iszappá nem olvad. A hevítési folyamat során a zagyban lévő összes nemkívánatos szennyeződést eltávolítják, amíg csak a magas finomságú, megolvadt arany marad meg, jellemzően 99,99% tisztaság körül. Az olvadt aranyat ezután öntőformákba öntik, általában nagy rudak alakjában, ahol az lehűl és megszilárdul. A szilárd aranyat ezután egy malomba helyezik, amely az aranyot egyenletes méretű panelekbe gördíti. Ezután az arany paneleket egy ürítőprésbe helyezik, amely az üvegeket kiüríti az arany táblákból. A következő lépés az egyes aranydarabok mérlegelése annak biztosítása érdekében, hogy az ne legyen alsó vagy túlsúlyos, és azokat, akik ezt a tesztet teljesítik, ezt követően csiszolják, hogy fényes felületet kapjanak. Az utolsó szakasz a verés folyamatát foglalja magába, amelyben az aranyat egy verőprésbe helyezik, amely hatalmas erővel nyomja meg az öntvényt, hogy a szerszámmintázatot az aranyszerszámra továbbítsa. Az eredmény egy aprított rúd. Ezután megvizsgálják az újonnan felszedött aranyrudat, mielőtt átlátszó és hamisításgátló védőcsomagolásba zárják.

A PAMP-ot 1977-ben alapították Svájcban, és azóta felnőtte magát a világ legjelentősebb veretlen rúd-gyártójává, amelyek 1-100 gramm tömegűek. A PAMP fő létesítménye a festői svájci faluban, Castel San Pietro-ban található, ahol fejlett finomítói és gyártóüzemet működtet, amely a legmagasabb svájci mérnöki ismereteket és a legmodernebb technológiákat alkalmazza híres veretlen rúdjainak finomítása és gyártása során. Piaci vezetőként az innováció és a kiskereskedelmi nemesfém rudak gyártása terén ez a cég volt az első nemesfém gyártó, amely különböző esztétikai motívumokkal díszítette aranyrudainak hátoldalát. Az egyik, a Fortuna Lady, a szerencse római istennőjének gyönyörű motívumával vált világhírűvé. Nem csoda, hogy a PAMP márkanév (Produits Artistiques Métaux Précieux) rövidítése művészi nemesfémtermékeket jelent. A PAMP magas tisztaságú és minőségi veretlen rúdjait a Svájci Nemzeti Bank és az LBMA (London Veretlen Piaci Szövetség) akkreditálta, így ezen arany rudakkal világszerte vezető pénzügyi intézmények, központi bankok, befektetők és gyűjtők részesülnek előnyben.

A PAMP tagja a London Veretlen Piaci Szövetségnek

Az LBMA-t, vagyis a London Bullion Market Association-t független felügyeleti testületként alapította a Nagy-Britannia Központi Bank 1987-ben. Az LBMA gyökerei több évszázadra nyúlnak vissza az 1700-as évekre, amikor London a világ vezető nemesfém értékesítési csomópontjává vált. A „londoni aranypiacnak” nevezték, és a londoni legfontosabb veretlen aranykereskedők és gyártók önszabályozták - mindazok akik a nemesfém finomítók akkreditálásával a londoni szállítási listával felügyelték a piacot. Csak azoknak a finomítóknak engedélyezték a belépést a londoni veretlen piacra, amelyek megfeleltek az „LGD” listában meghatározott minőségi és tisztasági kritériumoknak. Manapság több mint 135 vállalat, köztük a legnagyobb nemesfém-finomítók, tárolószolgáltatók, gyártók és veretlen-kereskedők tagjai a londoni veretlen piacok szövetségének. Mindannyian az LBMA részét képezik a világ legismertebb és legmegbízhatóbb nemzetközi hatóságának, amely figyelemmel kíséri az arany és ezüst veretlen termelés és finomítás folyamatát. Az LBMA elsődleges szerepe a helyes szállítási lista kezelése, amely manapság a nemzetközi szabvány az arany- és ezüstrudak minőségére és meghatározására. 

A PAMP 1987 óta tagja az LBMA-nak.

Termék tömege grammban
5
Arany tömeg grammban
5
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
0.16075
Hosszúság
23.3
Szélesség
14
Vastagság
0.83
Gyártó:
PAMP, Svájc

ElőlapA Holdújév az újhold első meglátásával kezdődik, annak legsötétebb szakaszában,
amely hamarosan felfedi a kedvező kezdetek fényét.
Ebben az elrendezésben a holdciklus tizenkét állatának mindegyike nagy
csillagként van ábrázolva, amely körülveszi a Holdat.
A nap folyamán egy-egy kétórás erőablakot osztanak ki minden egyes állatnak
és az óramutató járásával megegyező irányban ötödik helyen álló sárkány a
legerősebb reggel 7 és 9 óra között van.
Feliratok: A PAMP Suisse logó, a súly, "GOLD 999.9" és egyedi sorozatszám.

Hátlap

A kékeszöld színű pikkelyekkel a Kelet Sárkánya az egyik leghíresebb sárkány 
Kínában és egyike a kínai csillagképek négy szimbólumának.
Kelet őreként a tavaszi szezont hirdeti, amelyre a holdújév vagyis a tavaszi
fesztivál már számít. A Sárkány állítólag szabályozza a víz és a levegő elemeit
és tengerek vagy folyók hullámait.

 

Csomagolás

A sorozat minden aranytermékhez hasonlóan a Sárkány Éve aranyrúd is ragyogó 
piros CertiPAMP csomagolásba van zárva, így biztosítva, hogy készen áll az
ajándékozásra és ideális vásárlás a nemesfém-rajongók számára.

Hitelességi igazolás

Az aranyrudacskára gravírozott sorozatszám a csomagoláson is szerepel

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

 

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ legelismertebb gyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 munkanapon napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

 

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.