Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1 uncia Ausztrál Lunar a Tigris Éve 2022 aranyérme

Nincs raktáron
A Tavex büszkén mutatja be a következő érmét a Perth Mint pénzverde 12 éves Ausztrál Lunar sorozatából ... bővebben
Eladás Vétel
-
886 306 ft
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex büszkén mutatja be a következő érmét a Perth Mint pénzverde 12 éves Ausztrál Lunar sorozatából - az 1 unciás Tigris éve 2022 arany érmét.

A holdnaptár következő állatképviselőként a 2022 -es aranyérmén a rettenthetetlen tigris kapott helyet, akit a sziklás hazájában ábrázolnak. A Lunar sorozat érméit törvényes fizetőeszközként bocsátják ki (az 1965-ös ausztrál valutatörvény szerint), és a befektetők 1996 óta bíznak ezekben az érmékben a súlyuknak és a tisztaságuknak köszönhetően.

A sorozat legnépszerűbb egy unciás változata korlátozott számban kapható, ami az éremnek jelentős gyűjtői prémiumot biztosít az utópiacon.

Miért ezt válassza?

 • Az ausztrál Tigris Éve érme valódi pénz. A Lunar sorozat először 1996-ban került bevezetésre, és az ausztrál kormány törvényes fizetőeszköznek tekinti a sorozat minden arany érmét, beleértve a Tigris Évét is.
 • Az ausztrál Tigris Éve érméi nagyon ritkák. Mindössze kétszer - 1998-ban és 2010-ben adták ki az egy unciás Tigris Éve érmét a Lunar sorozat bemutatása elött, így a 21. század egyik legritkább legális fizetőeszköze, amiből összesen 30 000 darabot gyártottak.
 • Az ausztrál Tigris Éve aranyérmei a kínai holdnaptár alapján készülnek. A tigris évében születettek általában ambiciózus, tekintélyes vezetők, akik szeretnek uralkodni. Ezért ajánlott egy kis óvatosság, ha tigris közelében tartózkodik!
 • Az ausztrál Tigris Éve aranyérméi nagyszerű ajándék lehet szeretteinek. Adjon tisztelgést azok számára, akiket nagyra értékel, tiszta 24 karátos arannyal jelölve erényeiket és születési évüket - ez az ajándék örökre velük marad.
 • Az ausztrál Tigris Éve arany érmék megszokott magas minőségben készülnek. A kíváló minőségű ragyogó és gazdag részletekkel megmunkált érmet nehéz lesz nem az ’aranyom’-nak nevezni.
 • Az ausztrál Tigris Éve aranyérméi népszerűek a gyűjtők körében. A minden 12. évben változó tigris motívuma, maximális minősége, tisztasága és törvényes fizetőeszköz-státusza azt jelenti, hogy az érme jelentős prémiummal rendelkezik az utópiacon.
 • Az ausztrál Tigris Éve érméi nemzetközileg elismertek. Azáltal, hogy része az ausztrál Arany Lunar sorozatnak, amelyet évek óta folyamatosan gyártanak, és a híres kínai állatöv motívumait, valamint a 20. század legerősebb és leghosszabb szolgálatot teljesítő királynőjének, II. Erzsébet királynőnek a képét ábrázolja, az ausztrál Lunar arany érméit az egész világon elismerik a nemesfém-kereskedők és a gyűjtők egyaránt.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  947 715 ft
 • Visszavásárlási ár
  886 306 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  61 409 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 141.56% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 307 634 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 902 354 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 844 686 HUF/oz.

Történelem

Az Ausztrál Lunar arany érme – a Tigris Éve 2022

A kínai holdnaptárt sokan követik. Úgy tartják, hogy amikor egy személy születik, különleges kapcsolat áll fenn az illető személyisége és a kínai állatöv jelen hatalmon lévő állata között. Az állatöv állatainak feltételezhetően szimbolikus természetük van, ahol minden állat az emberek tipikus jellemzői és vonásai egy meghatározott csoportját reprezentálja. A kínai állatövben tizenkét állat van, mindegyiket tizenkét évente egyszer ünneplik. A tigris évét 2022 -ben ünneplik.

A tigris évében születetteket az élet szellemének megtestesítőjeként tartják számon, folyamatosan törekednek a tökéletességre, rendkívül ambíciózusok. Magabiztosak, született vezetők, tekintélyes egyédek, ezért könnyen egyetértenek velük a tööbiek. Bátrak és  merészek, ezért a tigris évében született embereket komolyan kell venni - nem fognak meghátrálni. Ha nézeteltérésbe vagy verekedésbe keverednek, akkor leggyakrabban ők jönnek ki győztesként és pontosan ezt szeretik. Kegyes és nyers vonzerejük rendkívül csábítóvá teszi őket, de vad természetük és alacsony stressztűrő képességük gyakran hangulatingadoszásban és alkalmi érzelmi kitörésekben nyilvánul meg. Érzékeny természetük miatt könnyen izgatott állapotba kerülhetnek, de a jószívűség, nyitottságuk és örök optimista hozzáállásuk sokak kedvencévé teszi őket. Így az Ausztrál Tigris aranyérme ideális ajándék annak, akit szeret vagy tisztel. Az ajándékkal kimutahatja az érzelmeit az ajánddékozott felé azzal, hogy születési évét és különleges erényeit szimbolizáló értékes aranyérmével lepi meg.

A Perth-i Pénzverde (Perth Mint) egy világszerte elismert pénzverde és nemesfémek finomítója, mely Perth városában található, Nyugat-Ausztráliában. A Perth Mint-et 1896-ban alapította a Brit Királyi Pénzverde, válaszként a Nyugat-Ausztrália újonnan felfedezett arany betéteire. A Perth Mint feladata az volt, hogy finomítsa az aranyércet a bányákból, és szuverén aranyérmeket verjen ki a finomított veretlen aranyból. 1899 és 1931 között a Perth-i Pénzverde jelentős mennyiségű arany szuveréneket állított elő, amelyeket Ausztráliában és a Brit Birodalom egészében is forgalmaztak. A Perth Mint feletti brit irányítást 1971-ben átadták a Nyugat-Ausztrália kormányának, amely akkor átvette a pénzverde tulajdonjogát. Ma a Perth Mint-et a világszínvonalú befektetési érmék kivételes minőségéért ismerik el - például a Kookaburra és a Koala ezüst érmékért, valamint a Holdnaptáras (Lunar) sorozatért. A Perth Mint 1934 óta tagja a londoni aranypiacnak (az LBMA elődje). A hattyú-formatervezés, amely a pénzverde hivatalos vizsgálati pecsétje, amelyet az LBMA-ban nyilvántartásba vettek, nemzetközileg elismert. A hattyú motívumot a Perth városán átszelő a Hattyú (Swan) nevű folyó ihlette.

Termék tömege grammban
31.107
Arany tömeg grammban
31.10347
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
1
Átmérő
32.6
Vastagság
2.95
Névérték leírás
100 ausztrál dollár
Gyártó:
A Perth-i Pénzverde, Ausztrália

Előlap

Előlapján a II. Erzsébet királynő képe látható. Az őfelsége, a királynő ábrázolásának oka az Ausztrália tagsága az Egyesült Királyság Nemzetközösségében. A Nemzetközösség tagjaként Ausztrália alkotmányos uralkodója II. Erzsébet királynő. A királynő képe fölött az „ELIZABETH II” és az „AUSZTRaLIA” szöveg látható. A kép alatt az érme névértéke, a pénzverés éve, súlya és tisztasága, valamint a tervező „IRB” kezdőbetűi - Ian Rank-Broadley.

Hátlap

Az ausztrál Lunar 2022 Tigris Éve aranyérmén a rettenthetetlen tigrist ábrázolják a sziklás hazájában. Ezzel tükrözve a félelmetes teremtmény hírnevét a hegyek királyaként. A „TIGER” felirat és a tigris kínai szimbóluma mellett a dizájn a The Perth Mint „P” verdejelét is tartalmazza.

Csomagolás

Minden érmét külön-külön kemény műanyag kapszulába csomagolja a Perth Mint. Nagyobb rendelés esetén a 20-as tubust küldünk eredeti gyári csomagolásban.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.