Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

ÚJRA ELÉRHETŐ

250 g Valcambi Suisse befektetési arany rúd

Raktáron
A Tavex örömmel mutatja be a 250 grammos öntött Valcambi Suisse aranyrudat. A Valcambi öntöde, Svájc legnagyobb ... bővebben
Eladás Vétel Különbözet
1-4
7 023 685 ft
6 723 611 ft 4.27%
5-9
7 020 242 ft
6 723 611 ft 4.23%
10+
7 016 799 ft
6 723 611 ft 4.18%
A FedEx szállítás: INGYENES
See less
Free delivery available
See more
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex örömmel mutatja be a 250 grammos öntött Valcambi Suisse aranyrudat. A Valcambi öntöde, Svájc legnagyobb nemesfém öntödéje, által gyártott termékek kiemelkedő minőségűek, garantált 999.9 tisztaságúak és nagy likviditással bírnak. Grammonként az egyik legjobb aranyárat kínálják, és így tökéletes termékeket kínál azok számára, akik az ömlesztett arany vásárlással szeretnének pénzt takarítani. A Valcambi Suisse 250 grammos öntött aranyrúd hihetetlen tökéletes választás azok számára, akik szeretnék kézbe venni aranyrúdjaikat, mivel az újraértékesítés értékét nem befolyásolják enyhe karcolások vagy horpadások.

Ha ezt az aranyrudat választja, nemcsak értékes svájci mérnöki szakértelemmel készített nemesfémet szerez, hanem egy alternatív kemény valutát is, amelynek hallgatólagos garanciája az, hogy a kereskedők, a pénzügyi intézmények és a befektetők is nemzetközileg elfogadják.

Miért ezt válassza?

 • Az aranyrudak garantáltan színaranyból készülnek, tisztaságuk .9999. A Valcambi gyártási és finomítási folyamatait a svájci nemesfém-ellenőrzési szövetségi hivatal és az LBMA (London Bullion Market Association) által akkreditált megerősített vizsgálói felügyelik, ezzel garantálva a Valcambi aranyrudak szigorú minőségi és tisztasági előírásait.
 • A Valcambi Suisse 250 gramm aranyrúd igazi megtakarítást jelent. A Valcambi 250 gramm aranyrúd ideális választás minden olyan hosszú távú megtakarító számára, aki értékeli a fizikai arany biztonságát és stabilitását.
 • A Valcambi Suisse aranyrudak kiváló módszer a befektetési portfólió diverzifikálására. Az arany alacsony korrelációja miatt más pénzügyi eszközökkel, a Valcambi 250 grammos aranyrudat portfólió-fedezeti eszközként szolgál a piaci kockázatok ellen.
 • A Valcambi Suisse aranyrúd valódi pénz. A Valcambi aranyrúdjait a Svájci Központi Bank, az LBMA és a világ minden fontosabb árutőzsdéje is elfogadja, garantálva ezzel a Valcambi 250 gramm aranyrúdjainak világméretű likviditását az arany kereskedők, a bankok és a befektetők számára egyaránt.
 • A Valcambi Suisse 250 gramm aranytömb tiszta kivitelezése "aranyat ér." A 250 grammos aranyrúd modern, tiszta kivitelezésű. Az egyszerű, ám elegáns, korlátozott mennyiségű felirattal több hely marad a gyönyörű tükörszerű felületnek, hogy a tömb igazán kifejezhesse értékét.
 • A Valcambi Suisse 250 gramm aranyrúd megéri saját színarany súlyát. A Valcambi 250 grammos aranyrúd a világ legelterjedtebben forgalmazott aranytömbjei közé tartozik. Értékét kifejezetten a színarany tartalom határozza meg, amely az arany világszintű árához kapcsolódik.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  7 023 685 ft
 • Visszavásárlási ár
  6 723 611 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  300 074 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 126.01% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 307 634 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 901 430 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 856 610 HUF/oz.

Történelem

A „svájci gyártmányú” Valcambi 250 grammos aranyrúd

Svájc jó hírneve a kiváló minőségű luxus termékek gyártásakor sem korlátozódik csak az órákra, hanem a befektetési aranyra is vonatkozik. Franciaországnak a bor, Svájcnak az arany. Ezt a mondatot azon tények támasztják alá, amelyek szerint a világ legtöbb aranyát ebben a virágzó alpesi országban finomítják. A londoni nemesfém-szállítási listáról származó információk azt mutatják, hogy hat finomító gyár birtokolja az aranypiac 90% -át, és ezek közül négy, beleértve a Valcambi-t, Svájcban található. Svájc, átlagosan, a világ éves aranyszükségletének 65–75% -át finomítja, és ezáltal a világ első számú országa az arany finomítása és az aranytömbök gyártása terén. Ezt a pozíciót az ország magas szintű biztonsága, hatékony logisztikája és egy erős pénzügyi rendszer biztosítja, és ami a legfontosabb: azon szigorú törvények, amelyek a magas minőségi és tisztasági követelményeket írják elő a kész veretlen termékeknél. Például, minden Valcambi aranytömb tartalmaz egy hitelesítési bélyeget, előlapján az „ESSAYEUR FONDEUR” szerepel, amely garantálja a tömb tisztaságát. Annak érdekében, hogy ezt a jelölést rá lehessen helyezni, a Valcambi-nak meg kell felelnie a szigorú svájci szövetségi törvényeknek (Nemesfémek Ellenőrzési Törvény). A próba-üzemeltetőknek szigorú nyilvántartást kell vezetniük az elvégzett arany-tisztaság meghatározásáról, és nyilvántartásaikat bármikor rendelkezésre kell bocsátaniuk a hatóságok számára, ellenőrzés céljából. Más szavakkal: minden Valcambi aranyrúd tisztaságát a kormány és az ipar testületei is akkreditálják, minősége így megfelel a legmagasabb ipari szabványoknak. Emellett, a legjobb svájci mérnökök tökéletesítik, hogy egy arany-integritású termék álljon a vásárlók rendelkezésére - egy olyan termék amely meghaladja az összes kiválósági szabványt. Végül is ez az a bizonyos svájci pontosság.

Az öntött aranyrudak előállítása az arany kemencében történő melegítésével kezdődik, amíg az iszappá nem olvad. A hevítési folyamat során a zagyban lévő összes nemkívánatos szennyeződést eltávolítják, amíg csak a magas finomságú, megolvadt arany marad meg, jellemzően 99,99% tisztaság körül. A finomított aranyat lehűtik, majd vagy arany granulátummá, vagy apró aranydarabokká alakítják. Ezen formák valamelyikét megmérik és beállítják az öntött aranyrudak kívánt tömege szerint, majd egy vasöntvénybe töltik. A formát kemencébe helyezik, amely a kis aranydarabokat megolvasztja egy vasöntvény formájában. Miután az arany megolvadt, a formákat lehűtik, így az arany megszilárdul. Íly módon készül egy öntött aranyrúd. Az újonnan öntött aranyrudakat megvizsgálják és lemérik. A teszten áteső rudakat megtisztítják, és egy hidraulikus présbe helyezik, amely a szükséges ismertetőjeleket rápréseli az öntött aranyrúd felső oldalára.

A befektetőknek azt is figyelembe kell venniük, hogy ellentétben az egyenletes arany panelekből és egyenletes felületű, aprított rudakból készült tömbök, az öntött rudak felülete néha lehet durva és egyenetlen. Ez tökéletes választást jelent azok számára, akik szeretnék - például - átvizsgálni vagy „kitapintani” az aranyrudakat, hiszen az újraértékesítés árát nem befolyásolják az enyhe karcolások vagy horpadások.

A Valcambi egy svájci székhelyű nemesfém-finomító gyár, amelyet 1961-ben alapítottak, és világszerte elismert - az öntött és az aprított aranyrudak egyik legnagyobb gyártó- és szállítójaként. A Valcambi veretlen rúdjait az egész világon elismerik a nemesfém-kedvelők kiemelkedő svájci minőségükért. Termékeit a svájci Balernában gyártják, ahol a világ egyik legnagyobb nemesfém-üzeme dübörög - évente szinte hihetetlen számú - 2000 tonna nemesfémet finomít. Ahhoz, hogy ezt a számot kilátásba lehessen hozni, elmondható, hogy az aranybánya-ellátás 2013-ban elérte a 3000 tonnát. A gyárban évente feldolgozott teljes érték igazán lenyűgöző, plusz az a tény, hogy a Newmont Mining, a világ egyik legnagyobb aranybányászati társasága, többségi részesedéssel bír a gyárban, azt is jelzi, hogy Valcambi a világ egyik legfontosabb nemesfém-öntödéke. Az összes jelentős nemesfém-tőzsde, a svájci központi bank és az LBMA (London Bullion Market Association) akkreditálta a Valcambi arany- és ezüstvas-rúdjait. Világszerte elismert, az ügyfelek és befektetőktől kezdve a legnagyobb nemzetközi pénzügyi intézményekig, kormányokig és a központi bankokig.

Valcambi a London Veretlen Piaci Szövetségének tagja

Az LBMA-t, vagyis a London Bullion Market Association-t független felügyeleti testületként alapította a Nagy-Britannia Központi Bank 1987-ben. Az LBMA gyökerei több évszázadra nyúlnak vissza az 1700-as évekre, amikor London a világ vezető nemesfém értékesítési csomópontjává vált. A „londoni aranypiacnak” nevezték, és a londoni legfontosabb veretlen aranykereskedők és gyártók önszabályozták - mindazok akik a nemesfém finomítók akkreditálásával a londoni szállítási listával felügyelték a piacot. Csak azoknak a finomítóknak engedélyezték a belépést a londoni veretlen piacra, amelyek megfeleltek az „LGD” listában meghatározott minőségi és tisztasági kritériumoknak. Manapság több mint 135 vállalat, köztük a legnagyobb nemesfém-finomítók, tárolószolgáltatók, gyártók és veretlen-kereskedők tagjai a londoni veretlen piacok szövetségének. Mindannyian az LBMA részét képezik a világ legismertebb és legmegbízhatóbb nemzetközi hatóságának, amely figyelemmel kíséri az arany és ezüst veretlen termelés és finomítás folyamatát. Az LBMA elsődleges szerepe a helyes szállítási lista kezelése, amely manapság a nemzetközi szabvány az arany- és ezüstrudak minőségére és meghatározására.

Termék tömege grammban
250
Arany tömeg grammban
250
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
8.03769
Hosszúság
60
Szélesség
33
Vastagság
7
Gyártó:
Valcambi Suisse, Svájc

Előlap

Előlap: A 250 grammos aranyrúd előlapján a Valcambi hivatalos bélyege látható. A tömb közepén a következő szöveg olvasható: „250 g”, „finom arany” és „999,9”, ami 99,99% tiszta aranyat jelent. A tömb alján a vizsgáló bélyege és egy egyedi sorszám található, amely garantálja az aranyrúd tisztaságát.

Hátlap

Hátlap: A 250 grammos aranytömb hátulja fényes, üres felülettel rendelkezik.

Csomagolás

Hitelességi igazolás

A 250 grammos aranytömböt külön-külön egy hitelességi igazolvánnyal szállítják. A megfelelő súlyt, az arany finomságát, az egyedi sorozatszámot és a vizsgáló aláírását - amelyek a 250 grammos aranytömb előlapján is látható - rányomtatják az eredetiségi igazolásra is.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

 

Itt olvashatja el a Tavex új Általános Szerződési Feltételeit.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ legelismertebb gyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 munkanapon napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

 

A termékek valószínűleg raktáron vannak

Ez a termék nagy valószínűséggel raktáron van, és azonnal kiszállításra kerül, amint a fizetés megérkezik.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.