Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1 uncia PAMP Fortuna ezüstrúd

Nincs raktáron
A Tavex örömmel kínálja a PAMP Fortuna 1 unciás (31,1 g) ezüstrudat. A római szerencse istennő híres ... bővebben
Eladás Vétel
1-4
-
10 688,61 ft
5-9
-
10 688,61 ft
10+
-
10 688,61 ft
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex örömmel kínálja a PAMP Fortuna 1 unciás (31,1 g) ezüstrudat. A római szerencse istennő híres és nemzetközileg elismert motívumát ábrázolva a világ legkiválóbb 99,9% -ban tiszta ezüstrúdjaként tartják számon. A PAMP, a világszerte elismert svájci nemesfémgyártó által gyártott, a Svájci Központi Bank és az LBMA által akkreditált egy unciás ezüstrúd tökéletes választás azok számára, akik egy gyönyörű ezüsttermékre vágynak. A PAMP Fortuna ezüstrúd minősége páratlan. A fényes felület az elegáns motívuma párosul, kiemelve az ezüst különböző árnyalatait, így tökéletes választás ajándéknak is.

Ennek az elegáns aranyrúdnak a birtokába vételével nemcsak egy értékes nemesfémet szerez, amelyet svájci mérnöki szakértelem állított elő, hanem egy alternatív kemény valutát is, amely hallgatólagosan garantálja, hogy úgy a nemesfém-kereskedők, mint a befektetők is egyaránt nemzetközileg elfogadják.

Az ár 27% -os ÁFÁt tartalmaz

Miért ezt válassza?

 • A PAMP Fortuna .999 tisztaságú ezüst rúd megfizethető árú, elegáns ajándékokat kínál.
 • A PAMP Fortuna ezüstrudak tisztasága garantált. A PAMP gyártási és finomítási folyamatait a Svájci Nemesfémek Ellenőrzési Szövetségi Irodája és az LBMA (London Bullion Market Association) által akkreditált tesztelők felügyelik, garantálva a PAMP ezüstrudjainak szigorú minőségi és tisztasági követelményeit.
 • A PAMP Fortuna .999 tisztaságú ezüst rúd mesteri termék. Az egy unciás ezüstrudat a legmagasabb svájci mérnöki készségek felhasználásával gyártják. A fényes felületet egy ló díszítő motívumával ötvözik, így mindenki számára figyelemfelkeltő, aki rajong az értékes kézművességért.
 • A PAMP Fortuna .999 tisztaságú ezüstrudja megéri a súlyát ezüstben. A PAMP Fortuna ezüstrudainak értéke kifejezetten a finom ezüsttartalomon alapul, amely az ezüst piaci árához igazodik.
 • A PAMP Fortuna .999 tisztaságú ezüst rúd valódi pénz. A PAMP ezüstrúdjat a Svájci Központi Bank, az LBMA és az összes világszerte működő legfontosabb árutőzsde elfogadja "Good Delivery" rudakként, garantálva a PAMP egy unciás ezüstrudainak világméretű likviditását a nemesfém-kereskedők, a bankok és befektetők számára egyaránt.

Az ezüst vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az ezüst értéke jelentős mértékben nőtt az elmúlt évek során, ezért rendkívül biztonságos befektetésnek bizonyult a vagyon megtartása vagy annak növelése szempontjából.

 • Termékérték (1pc)
  26 202,91 ft
 • Visszavásárlási ár
  10 688,61 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  15 514,30 ft

Tény: Az ezüst ára HUF értékkel emelkedett 90.62% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 3 610,13 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 11 770,50 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 10 853,30 HUF/oz.

Történelem

PAMP Fortuna ezüstrúd

A rudak létrehozásuk során alkalmazott gyártási folyamata azzal kezdődik, hogy az ezüstöt kemencében melegítik, amíg megolvadt zagygá nem válik. A melegítési folyamat során az iszapban lévő összes nem kívánt szennyeződést addig tisztítják, amíg csak nagy tisztaságú olvadt ezüst marad, leggyakrabban 99,9% körül. Ezután az olvadt ezüstöt formákba öntik, általában nagy rudak alakjában, ahol lehűl és megszilárdul. A szilárd ezüstöt ezután egy malomba helyezik, amely az ezüstöt egységes méretű panelekké tekeri. Ezután az ezüst paneleket egy vakprésbe helyezik, amely az ezüst panelekből az űrlapokat lyukasztja ki. A következő lépés az egyes ezüst lemérését jelenti annak biztosítására, hogy azok ne legyenek túlsúlyosak. Azon rudak, melyek átesnek a teszten, fényes felülethez csiszolják. Az utolsó szakasz egy pénzverő présbe helyezés, amely hatalmas erővel nyom le egy mintát. Az újonnan gyártott ezüstrudat ezután megvizsgálják, és végül átlátszó, szabotázsbiztos védőcsomagolásba zárják.

A „svájci gyártmányú” PAMP Fortuna ezüst rúd

Svájc jó hírneve a kiváló minőségű luxus termékek gyártásakor sem korlátozódik csak az órákra, hanem a befektetési ezüstre is vonatkozik. Franciaországnak a bor, Svájcnak az ezüst. Ezt a mondatot azon tények támasztják alá, amelyek szerint a világ legtöbb ezüstjét ebben a virágzó alpesi országban finomítják. A londoni nemesfém-szállítási listáról származó információk azt mutatják, hogy hat finomító gyár birtokolja az ezüstpiac 90% -át, és ezek közül négy, a PAMP-ot is beleértve, Svájcban található. Svájc, átlagosan, a világ éves ezüstszükségletének 65–75% -át finomítja, és ezáltal a világ első számú országa az ezüst finomítása és az ezüsttömbök gyártása terén. Ezt a pozíciót az ország magas szintű biztonsága, hatékony logisztikája és egy erős pénzügyi rendszer biztosítja, és ami a legfontosabb: azon szigorú törvények, amelyek a magas minőségi és tisztasági követelményeket írják elő a kész veretlen termékeknél. Például, minden PAMP ezüsttömb tartalmaz egy hitelesítési bélyeget, előlapján az „ESSAYEUR FONDEUR” szerepel, amely garantálja a tömb tisztaságát. Annak érdekében, hogy ezt a jelölést rá lehessen helyezni, a PAMP-nak meg kell felelnie a szigorú svájci szövetségi törvényeknek (Nemesfémek Ellenőrzési Törvény). A próba-üzemeltetőknek szigorú nyilvántartást kell vezetniük az elvégzett arany-tisztaság meghatározásáról, és nyilvántartásaikat bármikor rendelkezésre kell bocsátaniuk a hatóságok számára, ellenőrzés céljából. Más szavakkal: minden PAMP ezüstrúd tisztaságát a kormány és az ipar testületei is akkreditálják, minősége így megfelel a legmagasabb ipari szabványoknak. Emellett, a legjobb svájci mérnökök tökéletesítik, hogy egy kiváló termék álljon a vásárlók rendelkezésére - egy olyan termék amely meghaladja az összes kiválósági szabványt. Végül is ez az a bizonyos svájci pontosság.

A PAMP-ot 1977-ben alapították Svájcban, és azóta felnőtte magát a világ legjelentősebb veretlen rúd-gyártójává, amelyek 1-100 gramm tömegűek. A PAMP fő létesítménye a festői svájci faluban, Castel San Pietro-ban található, ahol fejlett finomítói és gyártóüzemet működtet, amely a legmagasabb svájci mérnöki ismereteket és a legmodernebb technológiákat alkalmazza híres veretlen rúdjainak finomítása és gyártása során. Piaci vezetőként az innováció és a kiskereskedelmi nemesfém rudak gyártása terén ez a cég volt az első nemesfém gyártó, amely különböző esztétikai motívumokkal díszítette aranyrudainak hátoldalát. Az egyik, a Fortuna Lady, a szerencse római istennőjének gyönyörű motívumával vált világhírűvé. Nem csoda, hogy a PAMP márkanév (Produits Artistiques Métaux Précieux) rövidítése művészi nemesfémtermékeket jelent. A PAMP magas tisztaságú és minőségi veretlen rúdjait a Svájci Nemzeti Bank és az LBMA (London Veretlen Piaci Szövetség) akkreditálta, így ezen arany rudakkal világszerte vezető pénzügyi intézmények, központi bankok, befektetők és gyűjtők részesülnek előnyben.

A PAMP tagja a London Veretlen Piaci Szövetségnek

Az LBMA-t, vagyis a London Bullion Market Association-t független felügyeleti testületként alapította a Nagy-Britannia Központi Bank 1987-ben. Az LBMA gyökerei több évszázadra nyúlnak vissza az 1700-as évekre, amikor London a világ vezető nemesfém értékesítési csomópontjává vált. A „londoni aranypiacnak” nevezték, és a londoni legfontosabb veretlen aranykereskedők és gyártók önszabályozták - mindazok akik a nemesfém finomítók akkreditálásával a londoni szállítási listával felügyelték a piacot. Csak azoknak a finomítóknak engedélyezték a belépést a londoni veretlen piacra, amelyek megfeleltek az „LGD” listában meghatározott minőségi és tisztasági kritériumoknak. Manapság több mint 135 vállalat, köztük a legnagyobb nemesfém-finomítók, tárolószolgáltatók, gyártók és veretlen-kereskedők tagjai a londoni veretlen piacok szövetségének. Mindannyian az LBMA részét képezik a világ legismertebb és legmegbízhatóbb nemzetközi hatóságának, amely figyelemmel kíséri az arany és ezüst veretlen termelés és finomítás folyamatát. Az LBMA elsődleges szerepe a helyes szállítási lista kezelése, amely manapság a nemzetközi szabvány az arany- és ezüstrudak minőségére és meghatározására. 

A PAMP 1987 óta tagja az LBMA-nak.

Termék tömege grammban
31.13461
Ezüst tömeg grammban
31.1034768
Tisztaság
999
Ezüst tömeg troy unciában
1
Hosszúság
47
Szélesség
27
Vastagság
2.66
Gyártó:
PAMP, Svájc

Előlap

Az egy unciás ezüst rúd tetején a PAMP hivatalos bélyegzője és a „SUISSE” felirat található. A rúd közepén „1 oz”, „SILVER” és „999.0” felirat olvasható, ami 99,9% -os tiszta ezüstöt jelent. A rúd alján az egyedi sorozatszám található és a vizsgáló bélyegzője, amely garantálja az ezüst rúd tisztaságát.

Hátlap

Az egy uncia ezüst rúd hátlapja a római szerencse istennő gyönyörű csiszolt motívumát ábrázolja. A motívum körüli felületek nagyon fényesek és tükörszerűek.

Csomagolás

Az egy unciás ezüstrúd zárt, átlátszó, szabotázsbiztos védőcsomagolásban kerül forgalomba. Nagyobb megrendelések esetén a 25 darab ezüstrudak többszöröse kapható kemény műanyag dobozban. A csomagolás elülső színe sötétkék, míg a hátsó része fehér.

Hitelességi igazolás

A megfelelő súly, ezüst finomság, egyedi sorozatszám és a vizsgáló aláírása, amely az egy uncia ezüst rúd hátoldalán látható, szintén a csomagolás hátoldalára van nyomtatva. Így a csomag aláírt eredetiségigazolásként is funkcionál.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.