Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

UTOLSÓ DARABOK

5 g PAMP Lunar Nyúl 2023 aranyrúd

Nincs raktáron
A Tavex örömmel mutatja be a 2023-as PAMP Lunar Year of the Rabbit 5 grammos 0,9999-es finom ... bővebben
Eladás Vétel
1-4
-
138 293 ft
5-9
-
138 293 ft
10+
-
138 293 ft
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex örömmel mutatja be a 2023-as PAMP Lunar Year of the Rabbit 5 grammos 0,9999-es finom aranyrudat. A PAMP, a Svájci Központi Bank és az LBMA által akkreditált világhírű svájci nemesfém-finomító által gyártott öt grammos Lunar aranyrúd gyönyörű nyúl motívumát ábrázolja, amely az ősi kínai hold naptár szerinti horoszkópot ábrázolja. Ennek az aranyrúdnak a minősége páratlan. A fényes felületek fagyosan elegáns motívumokkal párosulva az aranyrudat az arany különböző árnyalataiban diffraktálják, így tökéletesen emlékezetes ajándék.

 

Ennek az elegáns aranyrúdnak a megvásárlásával nemcsak egy értékes, svájci mérnöki szakértelemmel előállított nemesfémterméket kap, hanem egy olyan alternatív valutát is, amely implicit garanciát jelent arra, hogy nemzetközileg elfogadják a veretlen kereskedők, pénzintézetek és befektetők körében egyaránt.

Miért ezt válassza?

 • A PAMP Lunar 5 grammos aranyrudak a becses kínai holdnaptáron alapulnak. A nyúl évében születetteket általában stílusosnak, jó megjelenésűnek, együttérzőnek és érzékenynek tartják, és szükségük van egy támogató családi és baráti körre.
 • A PAMP Lunar 5 grammos aranyrudak nagyszerű és páratlan ajándékok szeretteinek. Lepje meg azokat, akiket nagyra értékel és ajándékozza meg őket 0,9999-es tisztaságú arannyal, amely örökre velük marad!
 • Az aranyrudak .9999 finom tisztasága garantált. A PAMP gyártási és finomítási folyamatait a Svájci Szövetségi Nemesfémek Ellenőrzési Iroda és az LBMA (London Bullion Market Association) által akkreditált hiteles vizsgálók felügyelik, garantálva a PAMP aranyrudak szigorú minőségi és tisztasági szabványát.
 • A PAMP Lunar aranyrudak tiszta mesterségbeli aranyból készültek. Az öt grammos aranyrúd a legmagasabb svájci mérnöki ismeretek felhasználásával készül. A fényes felületeket a nyúl motívumával ötvözi, így mindenki számára szemet gyönyörködtető, aki csodálja az értékes kézművességet.
 • A PAMP Lunar aranyrúd aranyat ér. Értéke kifejezetten a finom aranytartalomon alapul, amely az arany mindenkori árához kapcsolódik.
 • A PAMP aranyrudait Good Delivery rúdként fogadja el a Svájci Központi Bank, az LBMA és a világ összes jelentősebb árutőzsdéje, garantálva a PAMP öt aranyrudajának világszerte történő cserélhetőségét a veretlen kereskedők, a bankok és a befektetők számára egyaránt.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  163 974 ft
 • Visszavásárlási ár
  138 293 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  25 681 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 125% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 307 634 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 901 430 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 860 510 HUF/oz.

Történelem

A kínai holdnaptárt ma sokan használják a taoista kozmológiában. Úgy gondolják, hogy attól függően, hogy egy személy melyik állatöv évében születik, különleges kapcsolat áll fenn a személy személyisége és a kínai állatöv részét képező állat között. Az állatövben szereplő állatok állítólag szimbolikus természetűek, ahol minden állat a jellemzők és tulajdonságok egy meghatározott csoportját képviseli, amely minden emberben megtalálható. A kínai állatövben tizenkét állat található, és mindegyiket tizenkét évente egyszer ünneplik. 2023-ban a nyúl évét ünnepeljük.

A PAMP-ot 1977-ben alapították Svájcban, és azóta felnőtte magát a világ legjelentősebb veretlen rúd-gyártójává, amelyek 1-100 gramm tömegűek. A PAMP fő létesítménye a festői svájci faluban, Castel San Pietro-ban található, ahol fejlett finomítói és gyártóüzemet működtet, amely a legmagasabb svájci mérnöki ismereteket és a legmodernebb technológiákat alkalmazza híres veretlen rúdjainak finomítása és gyártása során. Piaci vezetőként az innováció és a kiskereskedelmi nemesfém rudak gyártása terén ez a cég volt az első nemesfém gyártó, amely különböző esztétikai motívumokkal díszítette aranyrudainak hátoldalát. Az egyik, a Fortuna Lady, a szerencse római istennőjének gyönyörű motívumával vált világhírűvé. Nem csoda, hogy a PAMP márkanév (Produits Artistiques Métaux Précieux) rövidítése művészi nemesfémtermékeket jelent. A PAMP magas tisztaságú és minőségi veretlen rúdjait a Svájci Nemzeti Bank és az LBMA (London Veretlen Piaci Szövetség) akkreditálta, így ezen arany rudakkal világszerte vezető pénzügyi intézmények, központi bankok, befektetők és gyűjtők részesülnek előnyben.

A PAMP tagja a London Veretlen Piaci Szövetségnek

Az LBMA-t, vagyis a London Bullion Market Association-t független felügyeleti testületként alapította a Nagy-Britannia Központi Bank 1987-ben. Az LBMA gyökerei több évszázadra nyúlnak vissza az 1700-as évekre, amikor London a világ vezető nemesfém értékesítési csomópontjává vált. A „londoni aranypiacnak” nevezték, és a londoni legfontosabb veretlen aranykereskedők és gyártók önszabályozták - mindazok akik a nemesfém finomítók akkreditálásával a londoni szállítási listával felügyelték a piacot. Csak azoknak a finomítóknak engedélyezték a belépést a londoni veretlen piacra, amelyek megfeleltek az „LGD” listában meghatározott minőségi és tisztasági kritériumoknak. Manapság több mint 135 vállalat, köztük a legnagyobb nemesfém-finomítók, tárolószolgáltatók, gyártók és veretlen-kereskedők tagjai a londoni veretlen piacok szövetségének. Mindannyian az LBMA részét képezik a világ legismertebb és legmegbízhatóbb nemzetközi hatóságának, amely figyelemmel kíséri az arany és ezüst veretlen termelés és finomítás folyamatát. Az LBMA elsődleges szerepe a helyes szállítási lista kezelése, amely manapság a nemzetközi szabvány az arany- és ezüstrudak minőségére és meghatározására. 

A PAMP 1987 óta tagja az LBMA-nak.

Termék tömege grammban
5
Arany tömeg grammban
5
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
0.16075
Hosszúság
23.3
Szélesség
14
Vastagság
0.83
Gyártó:
PAMP, Svájc

Előlap

Egy nyúl képét jeleníti meg füves terepen, a hátsó lábain állva, hátrafelé néz, két pillangót néz. A nyúl bal oldalán egy felbillentett zöldségkosár hever. Feliratok: A PAMP Suisse logó, a súly, "GOLD 999.9" és egyedi sorozatszám.

Hátlap

A füves terepen egy nyúl található, a hátsó lábain áll, egy sárgarépát tart, és két pillangót néz. Egy felbillentett zöldségkosár hever a földön. A tetejére a „nyúl” kínai karaktere van felírva.

Csomagolás

A sorozat minden kiadásához hasonlóan ragyogó piros CertiPAMP csomagolással van ellátva, így biztosítva, hogy készen áll az ajándékozásra, és ideális vásárlás a nemesfém-rajongóknak.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.