Árértesítés hozzáadása

Új ÁrRobot létrehozása

+ -

Új ÁrRobot létrehozása

Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

5 grammos PAMP Lunar Bivaly 2021 arany rúd

Nincs raktáron
A Tavex büszkén mutatja be a 2021 PAMP Lunar sorozat Bivaly Éve 5 grammos .9999 tisztaságú aranyrudat. ... bővebben
Eladás Vétel
-
112 635 ft

Bevezetés

A Tavex büszkén mutatja be a 2021 PAMP Lunar sorozat Bivaly Éve 5 grammos .9999 tisztaságú aranyrudat. A világszerte elismert svájci nemesfémgyártó PAMP által gyártott, a Svájci Központi Bank és az LMBA által akkreditált 5 grammos Lunar aranyrúd kiváló aranytermék. Az aranyrúdon a bivaly gyönyörű motívuma látható, amely az ősi kínai holdnaptárt alkotó tizenkét szimóluma egyike. Páratlan minőségű aranyrúd csillogó felületei fagyosan elegáns motívumokkal kombinálva az arany különböző árnyalatait mutatják be, így akár egy tökéletes ajándék is lehet.

Ennek az elegáns aranyrúdnak a megszerzésével nemcsak egy értékes nemesfémet szerez, amelyet svájci mérnöki szakértelemmel állították elő, hanem egyben egy alternatív valutát is, amely garanciát jelent arra, hogy ezt nemzetközileg a nemesfém-kereskedők, pénzügyi intézmények és befektetők egyaránt elfogadják.

Miért ezt válassza?

A Lunar sorozat Bivaly Éve aranyrudat a kínai horoszkóp ihlette. A Bivaly évében születettek megbízhatóak és szelídek, ugyanakkor presszió alatt is nyugodtak, és képesek nagyszerű vezetők lenni. Kedves, intelligens, szorgalmas, őszinte, erős és határozott - a Bivaly számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik.

A Lunar Bivaly Éve aranyrúd nagyszerű ajándék lehet szeretteinek. Adjon tisztelgést azok számára, akiket nagyra értékel, tiszta 24 karátos arannyal jelölve erényeiket és születési évüket - ez az ajándék örökre velük marad.

Az aranyrudak .9999 tisztasága garantált. A PAMP gyártási és finomítási folyamatait a Svájci Nemesfémek Ellenőrzési Szövetségi Irodája és az LBMA (London Bullion Market Association) által akkreditált tesztelők felügyelik, garantálva a PAMP aranyrudainak szigorú minőségi és tisztasági követelményeit.

A PAMP Fortuna aranyrudak a legmagasabb minőségű készművés aranytermékek. Az 5 grammos aranyrudat a legmagasabb svájci mérnöki szakértelemmel gyártják. A fényes felületeket ötvözi a fagyos bivaly motívumával, így mindenki számára figyelemfelkeltő, aki rajong az értékes kézművességért.

A PAMP Bivaly éve 5 grammmos aranyrúd szó szerint aranyat ér. A PAMP 5 grammos rúdja értékét kifejezetten a finom aranytartalom határozza meg, amely az arany világpiaci árához kapcsolódik.

A PAMP Fortuna aranyrúd gyakorlatilag valódi pénz. A PAMP aranyrudait a Svájci Központi Bank, az LBMA és az összes világszerte fontosabb árutőzsde elfogadja Good Delivery-ként, garantálva a PAMP 5 grammos aranyrudainak globális cserélhetőségét nemesfém-kereskedők, bankok és befektetők számára egyaránt.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

  • Termékérték (1pc)
    135 223 ft
  • Visszavásárlási ár
    112 635 ft
  • Az Ön kockázata a következő
    22 588 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 110.54% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 302 451 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 758 293 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 701 051 HUF/oz.

Történelem

A Bivaly Éve aranyrúd sorozat

 A Bivaly éve aranyrúd sorozat a PAMP nagysikerű Lunar Calendar Bullion Collection legújabb gyűjthető kiadása. A rudak hátoldalán és előlapján is jellegzetes tervezési illúziókat felvonultató sorozat 999,9-es finom aranyból, 0,999-es tiszta ezüstből, valamint különféle méretekben és súlyokban kaphatók. A jellegzetes piros CertiPAMP biztonsági csomagolás ideálissá teszi a Bivaly Éve aranyrudakat ajándékozáshoz vagy gyűjtéshez egyaránt

 

A Bivaly Éve – dizájnrészletek és szimbolika

 A PAMP örömmel mutatja be népszerű Holdnaptár Sorozatnak a legújabb kiadást, amely egy évente kibocsátott kínai holdkalendáriumhoz kapcsolódó jelképes állatokat ünnepli. Úgy tartják, hogy a bivalyhoz kapcsolódó jellemzők hatással vannak erre az évre, ami a kínai naptár szerint 2022. január 31-ig tart. A bivaly a  második szimbolikus állat a 12 éves kínai holdnaptár ciklusában. Az bivalyok hatalmas erejüknek és kitartó, de óvatos természetüknek köszönhetően nélkülözhetetlenek voltak a mezőgazdasági társadalmakban. A bivaly évében született emberek lassúnak tűnhetnek a cselekvésben, de ez csak illúzió. Valóban szorgalmas állat, aki megérti, hogy a fizikai kitartás mellett óvatosság, önreflexió és türelem is szükséges a sikerhez. A bivaly tudja, hogy minden egyes magból, megfelelően elültetve és szorgalommal és türelemmel termesztve, bőséges termés lesz.

Ez a szimbolika, más hagyományos attribútumok mellett, megnyilvánul a PAMP  Bivaly Éve aranyrúd dizájnjában is. Az aranyrúd hátoldalán egy erős bivaly látható, aki a munka közben megáll, hogy igyon a tóból. A sima vizen látható a bivaly tükörképe a megfontolt, önreflektív természetét szimbolizálva. Az erős szarvái és a háttérben lévő barackfa ágai között erős párhuzam érezhető. A barackfa virágai szerencset hoznak a bivalynak és itt a rügyező virágok jelzik a bivaly megértést, hogy a fa biztosan a megfelelő időben fog majd virágozni. A bivaly délkelet iranyába néz, ami a szerencsés iránya.

A rúd előlapján hátulról nézve ábrázolják a bivalyt és látszik, hogy a dombon túl „igazi nagy dolgok” várnak az aranyérmékkel tele talicska formájában. Fémek, mint az arany, szorosan kapcsolódnak a 2021-es évhez. Az előlapon látható még egy kerék, ami javításra vár, de a Bivaly tudja, hogy a megfelelő időben minden helyreáll. Sok kultúrában a kerék az idő körforgását képviseli, és a türelmes Bivaly hisz a magas munkamoráljában, erejében és kitartásában. Mint mindig, a Lunar sorozat termékei CertiPAMP biztonsági védőcsomagolásban kerülnek forgalomba, aminek a tűzpiros színe a kínai hagyományokhoz hűen az ajándékok, az ajándékozás színe.

 

Az öntött aranyrudak előállítása az arany kemencében történő melegítésével kezdődik, amíg az iszappá nem olvad. A hevítési folyamat során a zagyban lévő összes nemkívánatos szennyeződést eltávolítják, amíg csak a magas finomságú, megolvadt arany marad meg, jellemzően 99,99% tisztaság körül. Az olvadt aranyat ezután öntőformákba öntik, általában nagy rudak alakjában, ahol az lehűl és megszilárdul. A szilárd aranyat ezután egy malomba helyezik, amely az aranyot egyenletes méretű panelekbe gördíti. Ezután az arany paneleket egy ürítőprésbe helyezik, amely az üvegeket kiüríti az arany táblákból. A következő lépés az egyes aranydarabok mérlegelése annak biztosítása érdekében, hogy az ne legyen alsó vagy túlsúlyos, és azokat, akik ezt a tesztet teljesítik, ezt követően csiszolják, hogy fényes felületet kapjanak. Az utolsó szakasz a verés folyamatát foglalja magába, amelyben az aranyat egy verőprésbe helyezik, amely hatalmas erővel nyomja meg az öntvényt, hogy a szerszámmintázatot az aranyszerszámra továbbítsa. Az eredmény egy aprított rúd. Ezután megvizsgálják az újonnan felszedött aranyrudat, mielőtt átlátszó és hamisításgátló védőcsomagolásba zárják.

A PAMP-ot 1977-ben alapították Svájcban, és azóta felnőtte magát a világ legjelentősebb veretlen rúd-gyártójává, amelyek 1-100 gramm tömegűek. A PAMP fő létesítménye a festői svájci faluban, Castel San Pietro-ban található, ahol fejlett finomítói és gyártóüzemet működtet, amely a legmagasabb svájci mérnöki ismereteket és a legmodernebb technológiákat alkalmazza híres veretlen rúdjainak finomítása és gyártása során. Piaci vezetőként az innováció és a kiskereskedelmi nemesfém rudak gyártása terén ez a cég volt az első nemesfém gyártó, amely különböző esztétikai motívumokkal díszítette aranyrudainak hátoldalát. Az egyik, a Fortuna Lady, a szerencse római istennőjének gyönyörű motívumával vált világhírűvé. Nem csoda, hogy a PAMP márkanév (Produits Artistiques Métaux Précieux) rövidítése művészi nemesfémtermékeket jelent. A PAMP magas tisztaságú és minőségi veretlen rúdjait a Svájci Nemzeti Bank és az LBMA (London Veretlen Piaci Szövetség) akkreditálta, így ezen arany rudakkal világszerte vezető pénzügyi intézmények, központi bankok, befektetők és gyűjtők részesülnek előnyben.

A PAMP tagja a London Veretlen Piaci Szövetségnek

Az LBMA-t, vagyis a London Bullion Market Association-t független felügyeleti testületként alapította a Nagy-Britannia Központi Bank 1987-ben. Az LBMA gyökerei több évszázadra nyúlnak vissza az 1700-as évekre, amikor London a világ vezető nemesfém értékesítési csomópontjává vált. A „londoni aranypiacnak” nevezték, és a londoni legfontosabb veretlen aranykereskedők és gyártók önszabályozták - mindazok akik a nemesfém finomítók akkreditálásával a londoni szállítási listával felügyelték a piacot. Csak azoknak a finomítóknak engedélyezték a belépést a londoni veretlen piacra, amelyek megfeleltek az „LGD” listában meghatározott minőségi és tisztasági kritériumoknak. Manapság több mint 135 vállalat, köztük a legnagyobb nemesfém-finomítók, tárolószolgáltatók, gyártók és veretlen-kereskedők tagjai a londoni veretlen piacok szövetségének. Mindannyian az LBMA részét képezik a világ legismertebb és legmegbízhatóbb nemzetközi hatóságának, amely figyelemmel kíséri az arany és ezüst veretlen termelés és finomítás folyamatát. Az LBMA elsődleges szerepe a helyes szállítási lista kezelése, amely manapság a nemzetközi szabvány az arany- és ezüstrudak minőségére és meghatározására. 

A PAMP 1987 óta tagja az LBMA-nak.

Termék tömege grammban
5.0005
Arany tömeg grammban
5
Tisztaság
999.9
Arany tömeg troy unciában
0.16075
Hosszúság
23.3
Szélesség
14
Vastagság
0.83
Gyártó:
PAMP, Svájc

Előlap

Az 5 grammos aranyrúd tetején a PAMP hivatalos bélyegzője és a „SUISSE" felirat található. A rúd közepén a „5 g", a „GOLD" és a „999,9" felirat olvasható, ami 99,99% tiszta aranyra utal. A rúd alján található az egyedi sotrozatszám és a vizsgáló bélyegzője, amely garantálja az aranyrúd tisztaságát. Az előlapon hátulról nézve ábrázolják a bivalyt és látszik, hogy a dombon túl „igazi nagy dolgok” várnak az aranyérmékkel tele talicska formájában. Fémek, mint az arany, szorosan kapcsolódnak a 2021-es évhez. Az előlapon látható még egy kerék, ami javításra vár, de a Bivaly tudja, hogy a megfelelő időben minden helyreáll. Sok kultúrában a kerék az idő körforgását képviseli, és a türelmes Bivaly hisz a magas munkamoráljában, erejében és kitartásában.

Hátlap

Az egyedülálló illúziókeltő dizájn a PAMP Lunar sorozatának jellegzetessége. Az aranyrúd hátoldalán egy erős bivaly látható, aki a munka közben megáll, hogy igyon a tóból. A sima vizen látható a bivaly tükörképe a megfontolt, önreflektív természetét szimbolizálva. Az erős szarvái és a háttérben lévő barackfa ágai között erős párhuzam érezhető. A barackfa virágai szerencset hoznak a bivalynak és itt a rügyező virágok jelzik a bivaly megértést, hogy a fa biztosan a megfelelő időben fog majd virágozni. A bivaly délkelet iranyába néz, ami a szerencsés iránya.

Csomagolás

A Lunar sorozatnak jellemzően ez a 5 grammos aranyrúd szintén tűzpiros CertiPAMP biztonsági védőcsomagolásban kerül forgalomba, így tökéletes ajándéknak és a befektetési arany rajongói számára egyaránt. A nagyobb megrendelés esetén 25 darabos eredeti gyári kemény műanyag dobozokban kapható.

 

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Tavex ID létrehozása
Tavex ID

Hozzon létre egy ingyenes és biztonságos Tavex azonosítót a demo és a live portfólió kezeléséhez, a befektetési árak és egyebek eléréséhez.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.