Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1 uncia Ausztrál Lunar A Bivaly Éve 2021 ezüstérme

Nincs raktáron
A Tavex büszkén mutatja be a második emlékérmét a Perth Mint pénzverde 12 éves Ausztrál Lnuar III. ... bővebben
Eladás Vétel
-
10 386,31 ft

Bevezetés

A Tavex büszkén mutatja be a második emlékérmét a Perth Mint pénzverde 12 éves Ausztrál Lnuar III. Sorozatából - az 1 uncia Bivaly éve ezüst érmét. A sorozat legnépszerűbb egy unciás változata 300 000 darabos korlátozott éves pénzveréssel rendelkezik, ami az éremnek jelentős gyűjtői prémiumot biztosít a piacon. Az aprólékos kivitelezés és a kiemelkedő művésziesség hírében álló Lunar-kollekciót a kínai horoszkóp ihlette.

Az ausztrál Lunar III sorozat második kiadásának megünneplésére ezek a kiemelkedő ezüstérmék egyedülálló szerzemények azok számára, akik szeretnék megjelölni rokonságukat ezzel a leleményes állattal. Tökéletes emlék és tisztelgés azok számára, akik 2021-ben, 2009-ben, 1997-ben, 1985-ben, 1973-ban és az azt megelőző minden 12. évben születtek. Ez az érme valóban lélegzetelállító ezüst-művészet.

Miért ezt válassza?

 • Az ausztrál Bivaly Éve ezüstérméi a kincses kínai horoszkóp ihlette. A Bivaly évében születettek megbízhatóak és szelídek, ugyanakkor presszió alatt is nyugodtak, és képesek nagyszerű vezetők lenni. Kedves, intelligens, szorgalmas, őszinte, erős és határozott - a Bivaly számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik.
 • Az ausztrál Bivaly Éve ezüstérméi nagyszerű ajándék lehet szeretteinek. Adjon tisztelgést azok számára, akiket nagyra értékel, 9999 ezrelék színezüsttel jelölve erényeiket és születési évüket - ez az ajándék örökre velük marad.
 • Az ausztrál Bivaly Éve ezüstérméi ezüst érme formatervezése hibátlanul alakult a Perth Mint híres, bizonyítékszerű szabványával, amely egyesíti a tükörszerű csiszolt hátteret a finoman matt és 99,99% színezüsttel.
 • Az ausztrál Bivaly Éve ezüstérem valódi pénz. Az Lunar sorozat először 1999-ben került bevezetésre, és az ausztrál kormány törvényes fizetőeszköznek tekinti a sorozat minden ezüst érméjét, beleértve a Bivaly Évét is.
 • Az ausztrál Bivaly Éve ezüstérméi népszerűek a gyűjtők körében. A minden 12. évben változó bivaly motívuma, maximális minősége, tisztasága és törvényes fizetőeszköz-státusza azt jelenti, hogy az érme jelentős prémiummal rendelkezik a piacon
 • Az ausztrál Bivaly Éve ezüstérméi nemzetközileg elismerték. Azáltal, hogy része volt az ausztrál Ezüst Lunar sorozatnak, amelyet évek óta folyamatosan gyártanak, és a híres kínai állatöv motívumait, valamint a 20. század legerősebb és leghosszabb szolgálatot teljesítő királynőjének, II. Erzsébet királynőnek a képét ábrázolja. Az ausztrál Lunar Évének ezüst érméjét az egész világon elismerik a nemesfém-kereskedők és a gyűjtők egyaránt.

Az ezüst vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az ezüst értéke jelentős mértékben nőtt az elmúlt évek során, ezért rendkívül biztonságos befektetésnek bizonyult a vagyon megtartása vagy annak növelése szempontjából.

 • Termékérték (1pc)
  21 087,11 ft
 • Visszavásárlási ár
  10 386,31 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  10 700,80 ft

Tény: Az ezüst ára HUF értékkel emelkedett 124.28% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 3 610,13 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 11 145,10 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 10 710,40 HUF/oz.

Történelem

A Bivaly Éve

Az Bivaly minden második évben, a 12 évi holdnaptárban uralkodik, amely 2020-ban újra alaphelyzetbe áll az egér irányításával. A kínai mitológia szerint az állatok sorrendjét az ősi állatöv-naptárban egy folyón átívelő nagy versenyen döntötték el. A hagyományos mesemondók szerint a nagylelkű bivaly felajánlotta, hogy az egeret átviszi a vízen - és így történt, hogy a szemközti parton a kicsiny állat áttudott ugrani a bivaly fejéről, és megszerezte az első helyet! A Bivaly visszatérését hivatalosan is örömmel fogadják a február 12-i 2021-es kínai újévi ünnepségen.

A hold állatöv hívei számára, ha a Bivaly Évében születünk az igen kedvező ami a mezőgazdaság és az élelmiszertermelésben betöltött értékes szerepeknek. Kedves, intelligens, szorgalmas, őszinte, erős és határozott, a Bivalt számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik.

A kínai asztrológia szerint a Bivaly 1949-ben, 1961-ben, 1973-ban, 1985-ben, 1997-ben, 2009-ben és 2021-ben születettek állatöve. Ezek az emberek igen egbízhatóak és szelídek, ugyanakkor presszió alatt is képesek nyugodtak maradni. Azt is mondják, hogy a Bivaly leginkább az egér, a kígyó és a kakas állatöv jelei alatt születettekkel kompatibilis.

A Perth-i Pénzverde (Perth Mint) egy világszerte elismert pénzverde és nemesfémek finomítója, mely Perth városában található, Nyugat-Ausztráliában. A Perth Mint-et 1896-ban alapította a Brit Királyi Pénzverde, válaszként a Nyugat-Ausztrália újonnan felfedezett arany betéteire. A Perth Mint feladata az volt, hogy finomítsa az aranyércet a bányákból, és szuverén aranyérmeket verjen ki a finomított veretlen aranyból. 1899 és 1931 között a Perth-i Pénzverde jelentős mennyiségű arany szuveréneket állított elő, amelyeket Ausztráliában és a Brit Birodalom egészében is forgalmaztak. A Perth Mint feletti brit irányítást 1971-ben átadták a Nyugat-Ausztrália kormányának, amely akkor átvette a pénzverde tulajdonjogát. Ma a Perth Mint-et a világszínvonalú befektetési érmék kivételes minőségéért ismerik el - például a Kookaburra és a Koala ezüst érmékért, valamint a Holdnaptáras (Lunar) sorozatért. A Perth Mint 1934 óta tagja a londoni aranypiacnak (az LBMA elődje). A hattyú-formatervezés, amely a pénzverde hivatalos vizsgálati pecsétje, amelyet az LBMA-ban nyilvántartásba vettek, nemzetközileg elismert. A hattyú motívumot a Perth városán átszelő a Hattyú (Swan) nevű folyó ihlette.

Termék tömege grammban
31.107
Ezüst tömeg grammban
31.103
Tisztaság
999.9
Ezüst tömeg troy unciában
1
Átmérő
40.9
Vastagság
3.5
Névérték leírás
1 dollár
Gyártó:
A Perth-i Pénzverde, Ausztrália

Előlap

Előlapján II. Erzsébet királynő képe látható. Őfelsége a Királyi Gyémánt Diademet viseli, amelyet a koronázásakor is viselt. A hagyományoknak megfelelően őfelsége továbbra is jobbra néz. „ELIZABETH II AUSTRALIA”, 1 dollár, valamint a súly és a tisztaság is egyes érmék előlapjára van vésve.

Hátlap

A hátoldalon egy bivaly és annak borja látható, cseresznyevirágfával körülvéve, ami a szeretet és a szépség szimbóluma. A tervezés tartalmazza az OX 2021 feliratot, az „bivaly” kínai karakterét és a Perth Mint „P” jelét.

Csomagolás

Minden érmét külön-külön kemény műanyag kapszulába csomagolja a Perth Mint. Nagyobb rendelés esetén a 20 tubust küldünk eredeti gyári csomagolásban.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.