Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1 uncia Ausztrál Lunar a Tigris Éve 2022 ezüstérme

Nincs raktáron
A Perth Mint hosszú távú partneréként a Tavex büszkén mutatja be a következő érmét a pénzverde Ausztrál ... bővebben
Eladás Vétel
-
10 953,83 ft
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Perth Mint hosszú távú partneréként a Tavex büszkén mutatja be a következő érmét a pénzverde Ausztrál Lunar sorozatából - az 1 unciás Tigris éve 2022 ezüst érmét. A kínai holdnaptárat követve minden állatszimbolumú érmét 12 évenként gyártanak. A sorozat legnépszerűbb egy unciás változatát 300 000 darabos korlátozott számban gyártják, ami az éremnek jelentős gyűjtői prémiumot biztosít az utópiacon. A Tigris éve 2022 ezüst érme 99,99% színezüstből áll és egy különleges pénzverési technológiával készül, ami biztosítja, hogy tökéletes állapotú érmék kerüljenek ki a pénzverdéből.  

Különleges fényes és matt felületek részletgazdaggá teszik az érmét. Egy lélegzetelállító ezüstművészeti tárggyal van dolgunk, amely a gyűjtők számára kifejezetten izgalmas a szépségével és különlegeségével. De azok számára is tökéletes, akik valami igazán emlékezeteset és unikálisat szeretnének adni szeretteiknek.

 

Miért ezt válassza?

 • Az ausztrál Tigris Éve ezüstérméit a kínai horoszkóp ihlette. A Tigris évében születettek általában ambiciózus, tekintélyes vezetők, akik szeretnek uralkodni. Ezért ajánlott egy kis óvatosság, ha tigris közelében tartózkodik!
 • Az ausztrál Tigris Éve ezüstérméi nagyszerű ajándék lehet szeretteinek. Adjon tisztelgést azok számára, akiket nagyra értékel, 9999 ezrelék színezüsttel jelölve erényeiket és születési évüket - ez egy örök ajándék.
 • Az ausztrál Tigris Éve ezüstérméi formatervezése hibátlan, ahogy ezt a Perth Mint termékeinél megszoktunk. A 99,99% színezüstből készült érme dizájnjában a tükörszerű csiszolt háttér találkozik a finoman matt felületekkel.
 • Az ausztrál Tigris Éve ezüstérem valódi pénz. A Lunar sorozat először 1999-ben került bevezetésre, és az ausztrál kormány törvényes fizetőeszköznek tekinti a sorozat minden ezüst érméjét, beleértve a Tigris Évét is.
 • Az ausztrál Tigris Éve aranyérméi népszerűek a gyűjtők körében. A minden 12. évben változó tigris motívuma, maximális minősége, tisztasága és törvényes fizetőeszköz-státusza azt jelenti, hogy az érme jelentős prémiummal rendelkezik az utópiacon.
 • Az ausztrál Tigris Éve érméi nemzetközileg elismertek. Azáltal, hogy része az ausztrál Arany Lunar sorozatnak, amelyet évek óta folyamatosan gyártanak, és a híres kínai állatöv motívumait, valamint a 20. század legerősebb és leghosszabb szolgálatot teljesítő királynőjének, II. Erzsébet királynőnek a képét ábrázolja, az ausztrál Lunar ezüst érméit az egész világon elismerik a nemesfém-kereskedők és a gyűjtők egyaránt.

Az ezüst vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az ezüst értéke jelentős mértékben nőtt az elmúlt évek során, ezért rendkívül biztonságos befektetésnek bizonyult a vagyon megtartása vagy annak növelése szempontjából.

 • Termékérték (1pc)
  22 273,60 ft
 • Visszavásárlási ár
  10 953,83 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  11 319,77 ft

Tény: Az ezüst ára HUF értékkel emelkedett 128.86% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 3 610,13 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 11 762,50 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 10 976,60 HUF/oz.

Történelem

Az Ausztrál Lunar ezüst érme – a Tigris Éve 2022

A kínai holdnaptárt sokan követik. Úgy tartják, hogy amikor egy személy születik, különleges kapcsolat áll fenn az illető személyisége és a kínai állatöv jelen hatalmon lévő állata között. Az állatöv állatainak feltételezhetően szimbolikus természetük van, ahol minden állat az emberek tipikus jellemzői és vonásai egy meghatározott csoportját reprezentálja. A kínai állatövben tizenkét állat van, mindegyiket tizenkét évente egyszer ünneplik. A tigris évét 2022 -ben ünneplik.

 A tigris évében születetteket az élet szellemének megtestesítőjeként tartják számon, folyamatosan törekednek a tökéletességre, rendkívül ambíciózusok. Magabiztosak, született vezetők, tekintélyes egyédek, ezért könnyen egyetértenek velük a tööbiek. Bátrak és  merészek, ezért a tigris évében született embereket komolyan kell venni - nem fognak meghátrálni. Ha nézeteltérésbe vagy verekedésbe keverednek, akkor leggyakrabban ők jönnek ki győztesként és pontosan ezt szeretik. Kegyes és nyers vonzerejük rendkívül csábítóvá teszi őket, de vad természetük és alacsony stressztűrő képességük gyakran hangulatingadoszásban és alkalmi érzelmi kitörésekben nyilvánul meg. Érzékeny természetük miatt könnyen izgatott állapotba kerülhetnek, de a jószívűség, nyitottságuk és örök optimista hozzáállásuk sokak kedvencévé teszi őket. Így az Ausztrál Tigris ezüstérme ideális ajándék annak, akit szeret vagy tisztel. Az ajándékkal kimutahatja az érzelmeit az ajánddékozott felé azzal, hogy születési évét és különleges erényeit szimbolizáló értékes ezüstérmével lepi meg.

A Perth-i Pénzverde (Perth Mint) egy világszerte elismert pénzverde és nemesfémek finomítója, mely Perth városában található, Nyugat-Ausztráliában. A Perth Mint-et 1896-ban alapította a Brit Királyi Pénzverde, válaszként a Nyugat-Ausztrália újonnan felfedezett arany betéteire. A Perth Mint feladata az volt, hogy finomítsa az aranyércet a bányákból, és szuverén aranyérmeket verjen ki a finomított veretlen aranyból. 1899 és 1931 között a Perth-i Pénzverde jelentős mennyiségű arany szuveréneket állított elő, amelyeket Ausztráliában és a Brit Birodalom egészében is forgalmaztak. A Perth Mint feletti brit irányítást 1971-ben átadták a Nyugat-Ausztrália kormányának, amely akkor átvette a pénzverde tulajdonjogát. Ma a Perth Mint-et a világszínvonalú befektetési érmék kivételes minőségéért ismerik el - például a Kookaburra és a Koala ezüst érmékért, valamint a Holdnaptáras (Lunar) sorozatért. A Perth Mint 1934 óta tagja a londoni aranypiacnak (az LBMA elődje). A hattyú-formatervezés, amely a pénzverde hivatalos vizsgálati pecsétje, amelyet az LBMA-ban nyilvántartásba vettek, nemzetközileg elismert. A hattyú motívumot a Perth városán átszelő a Hattyú (Swan) nevű folyó ihlette.

Termék tömege grammban
31.107
Ezüst tömeg grammban
31.103
Tisztaság
999.9
Ezüst tömeg troy unciában
1
Átmérő
40.9
Vastagság
3.5
Névérték leírás
100 ausztrál dollár
Gyártó:
A Perth-i Pénzverde, Ausztrália

Előlap

Az érme előlapján Őfelsége, II. Erzsébet királynőt a koronázáskor viselt Royal Diamond Diademet viselve ábrázolják. A hagyományoknak megfelelően őfelsége jobbra néz. A szöveg „ELIZABETH II AUSTRALIA”, 1 dollár, valamint a súly és a tisztaság is be van vésve minden érme előlapjára.

Hátlap

Az érme hátlapján egy tigris és a kölyke látható. Szintén a hátlapján van a TIGER 2022 felirat, a „tigris” kínai szimbóluma és a The Perth Mint „P” pénzverdejele.

Csomagolás

Minden érmét külön-külön kemény műanyag kapszulába csomagolja a Perth Mint.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.