Árértesítés hozzáadása

Hogyan adjunk el aranyat és ezüstöt a Tavex-nak?

Közzétéve Sten Senkel által 3 évek ezelőtt
Aranyár (XAU-HUF)
857 581 HUF/oz
  
- 6 655 HUF
Ezüstár (XAG-HUF)
10 879 HUF/oz
  
- 2 HUF
Törtarany

Arany és ezüst felvásárlás

Az arany vétel és felvásárlás is a Tavex tevékenységei közé tartozik. Ha el szeretne adni az arany vagy az ezüst termékeit, mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot! Előre megbeszélt időpontban elhozhatja a budapesti irodánkba az eladásra szánt tárgyakat.

Legyen szó befektetési termékekről vagy a törtaranyról/ezüstről. Helyben, a termékeket megvizsgálva meg tudjuk beszélni az eladás feltételeit.

A legtöbb esetben banki átutalással tudjuk kifizetni a vételárát. Ehhez el kell hoznia a lakcímkártyáját és egy érvényes fényképes igazolványt. Ez lehet útlevél, személyi igazolvány vagy jogosítvány is. Nagyobb mennyiség eladáskor külön egyeztetés szükséges lehet.

A befektetési aranyat postai úton is lehet küldeni. A csomag elküldése előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket! A termékeket gondosan csomagolja be, hogy ezek a szállítás közben ne sérüljenek meg.

A küldeményt értéknyilvánított csomagként kell elküldeni a címünkre. Mindenképpen csatolja hozzá az elérhetőségeit és a számlaszámát. Ezenkívül szükségünk van a lakcímkártyájára és egy érvényes fényképes igazolvány másolatára is.

Ez lehet személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány. Miután megkaptuk a csomagot, kapni fog tőlünk egy ajánlatot az aktuális aranyár alapján. Ha nem kívánja elfogadni az ajánlatunkat, a csomagot az Ön költségére visszaküldjük.

A Tavex fenntartja a jogot a végleges vásárlás előtt szükség esetén elvégzendő arany tesztelésére. Egy aranyrúd esetén ez lehet például ennek bevágása a tartalma ellenőrzése céljából. Az érmék esetében azok lemérésére vagy másmilyen vizsgálatra kerülhet sor.

Törtarany és -ezüst (ékszerek, evőeszközök, fogarany stb.)

Ha törtaranyat vagy/és -ezüstöt szeretne eladni, vegye fel a kapcsolatot budapesti irodánkkal! Érdemes tőlünk árajánlatot kérni, ha el szeretné adni a sérült vagy megunt ékszereit vagy más feleslegessé vált arany vagy ezüst tárgyait.

Az ékszereit viszont ne küldje el postán. Mindenképpen hozzon magával egy már fent említett érvényes igazolványt és lakcímkártyát. Nagyobb mennyiségű törtarany vagy -ezüst értékesítése esetén előzetes egyeztetés szükséges.

A törtarany -és ezüst értekesítés előtt szintén szükséges lehet a végleges vásárlás előtti tesztelés. Pl. a nagyobb aranyláncokat vagy más masszívabb ékszereket muszáj elvágni a tartalmuk tesztelése céljából.

Ezek a feltételek a befektetési 1999 tisztaságú ezüst rudak és érmék értékesítésére is vonatkoznak.

Reméljük, minden szükséges információt megtalált az arany és ezüst termékek felvásárlással kapcsolatosan. Ha mégis több információra lenne szüksége, hívjon minket bizalommal!

Ez is érdekelheti