Árértesítés hozzáadása

Vásárolhatok aranyat vagy ezüstöt a Tavex-tól utánvéttel?

Közzétéve Sten Senkel által 3 évek ezelőtt
Aranyár (XAU-HUF)
843 620 HUF/oz
  
- 18 749 HUF
Ezüstár (XAG-HUF)
10 956 HUF/oz
  
- 419 HUF

Jelenleg sajnos a vásárlás utánvéttel nem lehetséges. Ez azt jelenti, hogy előre ki kell fizetnie a termékek vételárát átutalással, és csak ezután tudjuk a csomagot elküldeni Önnek. A készpénzes vásárlást úgy tudjuk lebonyolítani, ha befárad az irodánkba és ott kifizeti a megrendelt termékeket. Ezután a termékeket személyesen átveheti az irodánkban. Vagy futárral biztonságosan akár el is szállíthatjuk a termékeket az Ön által megadott címre. Így Önnek nem kell az értékes csomagot magával vinni.  

Minden tőlünk érkező szállítás biztosított és nyomon követhető. Csomagja összekészítése után azt átadjuk a szerződött futárszolgálati partnerünknek. Erről Önt egy külön e-mailben értesítjük, valamint a csomagját nyomon követheti a partnerünk online rendszerében a tőlünk kapott csomagszám beírása után. Így akárhonnan akármikor ellenőrizheti, merre jár éppen a küldeménye.

A szállítópartnerünk futárai személyesen Önnek kézbesítik a csomagot. A futárcég felveszi Önnel a kapcsolatot a csomag átvételi időpont egyesztetése céljából. Így akár módosítani is tudja az időpontot, ha ez esetleg nem felelne meg Önnek. A csomagot általában egy munkanapon belül megkapja, miután megérkezett hozzánk az átutalás. A szállítmány átvételekor a futárnak be kell mutatni érvényes személyi okmányt. Az lehet személyi igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély.

A csomag szállításakor a felelősség csak akkor ruházódik át akkor Önre, miután aláírta a futárnál a küldemény átvételről szóló dokumentumot és megkapja a csomagot. 

Annak ellenére, hogy a vásárlás utánvéttel egyelőre még nem lehetséges, mindent megteszünk, hogy minél kényelmesebben és biztonságosabban tudjuk lebonyolítani a tranzakciót. Szállítási és biztosítási feltételekről ITT olvashat bővebben. Hívjon minket vagy írjon nekünk, ha bármilyen kérdése akad a fizetéssel vagy szállítással kapcsolatban.

 

Ez is érdekelheti