Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1 unciás PAMP Lunar A Bivaly Éve 2021 ezüst rúd

Nincs raktáron
A Tavex büszkén mutatja be a 2021-es PAMP Lunar 1 unciás a Bivaly éve ezüsttömbjét. Az aprólékos ... bővebben
Eladás Vétel
-
10 529,67 ft
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex büszkén mutatja be a 2021-es PAMP Lunar 1 unciás a Bivaly éve ezüsttömbjét. Az aprólékos kivitelezés és a kiemelkedő művésziesség hírében álló Lunar-kollekciót a kínai horoszkóp ihlette
A kínai állatövi horoszkóp egy ősi rendszer, amely minden évben egy állatot szimoblizál és annak ismert tulajdonságait. A PAMP rendkívül népszerű, tiszta ezüstből készült Lunar-tömb sorozata a kínai újévi ajándékozás vagy gyűjtés hagyományait olyan váratlan mintákkal ünnepli, amelyek teljesen magával ragadóak.

Az ár 27% -os áfát tartalmaz.

Miért ezt válassza?

 • A PAMP Lunar 1 oz ezüstrudak megfizethető áron, mégis elegáns ajándékokat készítenek. Adjon tisztelgést azok számára, akiket értékel, tisztességes999 ezüst színnel jelölve erényeiket és születési évüket, ez az ajándék örökre velük marad.
 • A PAMP Lunar ezüstrudas .999 finom tisztasága garantált. A PAMP gyártási és finomítási folyamatait a Svájci Nemesfémek Ellenőrzési Szövetségi Irodája és az LBMA (London Bullion Market Association) által akkreditált megerősített tesztelők felügyelik, garantálva a PAMP ezüstrudjainak szigorú minőségi és tisztasági követelményeit.
 • A PAMP Lunar ezüstrudak tiszta ezüst kivitel. Az egy uncia ezüst veretlen rudat a legmagasabb svájci mérnöki készségek felhasználásával gyártják. A fényes felületeket fagyos dekoratív motívummal ötvözi, így mindenki számára figyelemfelkeltő, aki csodálja a drága kivitelezést.
 • A PAMP Lunar ezüst rúd megéri meg a súlyát. A PAMP egy unciás Lunar ezüstrudainak értéke a finom ezüsttartalomon alapul, amely az ezüst uralkodó árához kapcsolódik.
 • A PAMP Lunar ezüstrúd valódi pénz. A PAMP ezüstrudjait a Svájci Központi Bank, az LBMA és az összes világszerte működő legfontosabb árutőzsde elfogadja Good Delivery rudakként, garantálva a PAMP egy unciás ezüstrudainak globális likviditását a nemesfém-kereskedők, bankok és befektetők számára egyaránt.

Az ezüst vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az ezüst értéke jelentős mértékben nőtt az elmúlt évek során, ezért rendkívül biztonságos befektetésnek bizonyult a vagyon megtartása vagy annak növelése szempontjából.

 • Termékérték (1pc)
  26 214,29 ft
 • Visszavásárlási ár
  10 529,67 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  15 684,62 ft

Tény: Az ezüst ára HUF értékkel emelkedett 86.82% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 3 610,13 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 11 770,50 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 10 877,20 HUF/oz.

Történelem

A Bivaly Éve

Az Bivaly minden második évben, a 12 évi holdnaptárban uralkodik, amely 2020-ban újra alaphelyzetbe áll az egér irányításával. A kínai mitológia szerint az állatok sorrendjét az ősi állatöv-naptárban egy folyón átívelő nagy versenyen döntötték el. A hagyományos mesemondók szerint a nagylelkű bivaly felajánlotta, hogy az egeret átviszi a vízen - és így történt, hogy a szemközti parton a kicsiny állat áttudott ugrani a bivaly fejéről, és megszerezte az első helyet! A Bivaly visszatérését hivatalosan is örömmel fogadják a február 12-i 2021-es kínai újévi ünnepségen.

A hold állatöv hívei számára, ha a Bivaly Évében születünk az igen kedvező ami a mezőgazdaság és az élelmiszertermelésben betöltött értékes szerepeknek. Kedves, intelligens, szorgalmas, őszinte, erős és határozott, a Bivalt számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik.

A kínai asztrológia szerint a Bivaly 1949-ben, 1961-ben, 1973-ban, 1985-ben, 1997-ben, 2009-ben és 2021-ben születettek állatöve. Ezek az emberek igen egbízhatóak és szelídek, ugyanakkor presszió alatt is képesek nyugodtak maradni. Azt is mondják, hogy a Bivaly leginkább az egér, a kígyó és a kakas állatöv jelei alatt születettekkel kompatibilis.

A PAMP-ot 1977-ben alapították Svájcban, és azóta felnőtte magát a világ legjelentősebb veretlen rúd-gyártójává, amelyek 1-100 gramm tömegűek. A PAMP fő létesítménye a festői svájci faluban, Castel San Pietro-ban található, ahol fejlett finomítói és gyártóüzemet működtet, amely a legmagasabb svájci mérnöki ismereteket és a legmodernebb technológiákat alkalmazza híres veretlen rúdjainak finomítása és gyártása során. Piaci vezetőként az innováció és a kiskereskedelmi nemesfém rudak gyártása terén ez a cég volt az első nemesfém gyártó, amely különböző esztétikai motívumokkal díszítette aranyrudainak hátoldalát. Az egyik, a Fortuna Lady, a szerencse római istennőjének gyönyörű motívumával vált világhírűvé. Nem csoda, hogy a PAMP márkanév (Produits Artistiques Métaux Précieux) rövidítése művészi nemesfémtermékeket jelent. A PAMP magas tisztaságú és minőségi veretlen rúdjait a Svájci Nemzeti Bank és az LBMA (London Veretlen Piaci Szövetség) akkreditálta, így ezen arany rudakkal világszerte vezető pénzügyi intézmények, központi bankok, befektetők és gyűjtők részesülnek előnyben.

A PAMP tagja a London Veretlen Piaci Szövetségnek

Az LBMA-t, vagyis a London Bullion Market Association-t független felügyeleti testületként alapította a Nagy-Britannia Központi Bank 1987-ben. Az LBMA gyökerei több évszázadra nyúlnak vissza az 1700-as évekre, amikor London a világ vezető nemesfém értékesítési csomópontjává vált. A „londoni aranypiacnak” nevezték, és a londoni legfontosabb veretlen aranykereskedők és gyártók önszabályozták - mindazok akik a nemesfém finomítók akkreditálásával a londoni szállítási listával felügyelték a piacot. Csak azoknak a finomítóknak engedélyezték a belépést a londoni veretlen piacra, amelyek megfeleltek az „LGD” listában meghatározott minőségi és tisztasági kritériumoknak. Manapság több mint 135 vállalat, köztük a legnagyobb nemesfém-finomítók, tárolószolgáltatók, gyártók és veretlen-kereskedők tagjai a londoni veretlen piacok szövetségének. Mindannyian az LBMA részét képezik a világ legismertebb és legmegbízhatóbb nemzetközi hatóságának, amely figyelemmel kíséri az arany és ezüst veretlen termelés és finomítás folyamatát. Az LBMA elsődleges szerepe a helyes szállítási lista kezelése, amely manapság a nemzetközi szabvány az arany- és ezüstrudak minőségére és meghatározására. 

A PAMP 1987 óta tagja az LBMA-nak.

Termék tömege grammban
31.135
Ezüst tömeg grammban
31.1035
Tisztaság
999
Ezüst tömeg troy unciában
1
Hosszúság
47
Szélesség
27
Vastagság
2.45
Gyártó:
PAMP, Svájc

Előlap

Az előlapon egy bivaly látható, mintha hátulról néznék, az ábrázolt dombon túl „nagy dolgok” várnak egy fából készült kocsi talicskával, amely szinte tele van ezüstérmékkel. Az olyan fémek, mint az ezüst, szorosan kapcsolódnak a 2021-es holdévhez. Egy levált kerék javításra vár, de itt is a Bivaly tudja, hogy a megfelelő időben minden elintéződik. Számos kultúrában a kerék az idő ciklusait reprezentálja, és a Bivaly igencsak hisz magas munkamoráljában, erejében és kitartásában. Az 1 unciás ezüstrúd tetején a PAMP hivatalos bélyegzője és a „SUISSE” felirat található. A rúd közepén „1 oz”, „SILVER” és „999” felirat olvasható, ami 99,9% -os tiszta ezüstöt jelent. A rúd alján található az egyedi sorozatszám és a vizsgáló bélyegzője, amely garantálja az aranyrúd tisztaságát.

Hátlap

A PAMP Lunar sorozatának egyedi, az elejétől a hátáig tartó illúziója egy erőteljes Bivaly hátoldalának renderelését mutatja be, amikor az munkája közben megáll, hogy friss forrásból igyon, tükörképével jelezve ezzel a Bivaly megfontolt, önreflexív természetét. Két erőteljes szarvát egy barackfa ágai visszhangozzák, úgy mint az 1-es és 4-es szám, hiszen ezek bármilyen kombinációja szerencsét jelent a Bivaly számára. Az őszibarack virágai bimbózni kezdenek, jelezve ezzel a Bivaly megértését, miszerint a fa biztosan a megfelelő pillanatban, és a megfelelő időben virágozhat. Az Bivaly délkelet felé néz, a szerencse irányába.

Csomagolás

A Bivaly Éve érméket egy 1 unciás lezárt, átlátszó, szabotázsbiztos CertiPAMP védőcsomagolásban szállítják. A csomagolás színe ragyogó piros. Nagyobb megrendelések esetén 25 darab kapható, kemény műanyag dobozokban.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.