Árértesítés hozzáadása

Fizetési lehetőségek

Közzétéve Sten Senkel által 3 évek ezelőtt
Aranyár (XAU-HUF)
742 221 HUF/oz
  
+ 3 558 HUF
Ezüstár (XAG-HUF)
8 231 HUF/oz
  
+ 89 HUF

A fizetési lehetőségek a vásárlási és a szállítási módok függvényében változnak.

A Tavex ügyfeleinek két lehetősége nyílik arra, hogyan szeretnének befektetési aranyat és/vagy ezüstöt vásárolni. Először is a termékeket megrendelheti a webáruházunkban, illetve meglátogathatja a budapesti irodánkat, ahol személyesen kifizetheti és átveheti a termékeket. Az irodánkban való átvételhez mindenképpen időpont egyeztetés szükséges. Az általános szerződési feltételeink szerint a fizetőnek és a kedvezményezettnek mindig ugyanannak a személynek kell lennie. Ez vonatkozik mind a webáráházunkban, mind az irodánkban történő vásárlásra.

Fizetési lehetőségek online rendelés esetén

A webáruházunkban banki átutalást valamint készpénzes fizetést fogadunk el.

A. Banki átutalással történő fizetés.

Miután a webáruházunkban leadta a rendelését, kapni fog tőlünk egy automatikus e-mailt. Ebben elküldjük Önnek a pontos fizetési részleteket tartalmazó árajánlatot. Az ajánlat egyebek mellett a banki átutaláshoz szükséges adatokat is tartalmazza. Kérjük, ne felejtse el a közleményben megadni az árajánlat számát (általában egy négyjegyű szám)!

Ha átutalással fizet, kérjük, a következőket mindenképpen figyelembe venni:

A belső szabályzatunk szerint, Revolut-ról érkező utalást nem áll módunkban elfogadni.

  • Az utalás átfutási idejeAz átfutási idő akár 1-3 munkanap is lehet banktól függően.
  • Az utalási limitek és díjak – A Tavexnél nincs maximum vagy minimum utalási összeg, és nem számítjuk fel semmilyen tranzakciós díjat.
  • Fizetés devizában. Ha más pénznemben kívánja átutalni a vásárlás végösszegét, pl. EUR, USD, GBP, PLN, RON, BGN, DKK, SEK vagy NOK, kérjük előtte vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 225 1515 telefonszámon vagy az e-mail címünkön.

B. Fizetés bankkártyával (jelenleg NEM elérhető)

Fizetési lehetőségek
Fizetés bankkártyával

Fizetési lehetőségek az irodánkban

Előzetes egyeztetés után az irodánkban is le lehet bonyolítani az üzletet. Fizetési lehetőségek az irodánkban a következők: készpénz, banki átutalás.

Készpénz:

Irodánkban fizethet készpénzben is, azonban ebben az esetben mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából! Továbbá tájékoztatjuk, hogy készpénzes fizetés esetén az árfolyam változása miatt, a webshopunkban leadott rendelés pontos összegét nem tudjuk garantálni. Elérhetőségeinket itt találja.

A készpénzes fizetés fokozott átvilágítás tárgyát képezheti. Érvényes személyigazolványt és a pénzeszközök eredetével kapcsolatos dokumentáció másolatát is elkérhetjük Öntől.

Banki átutalás:

Az irodánkban lebonyolított tranzakciókra, így a banki átutalással történő fizetésre is ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a webáruházunkon keresztül elküldött megrendelésekre.

Bankszámláink:

Gránit Bank: 12100011-10614415

IBAN: HU15121000111061441500000000

Magnet Bank: 16200010-10122194

IBAN: HU85162000101012219400000000

Pénzmosás elleni előírások

A bankokhoz hasonlóan nekünk is pénzmosás megelőzési rendszert kell működtetnünk és bizonyos belső szabályzatokat alkalmaznunk. A magyar törvények értelmében kérnünk kell vásárlóinktól az érvényes személyazonosság igazolásra alkalmas okmányt és egy bizonyos összeghatár felett a pénz eredetére vonatkozó dokumentáció másolatát. Ezzel kapcsolatos bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink egyikén.

Aranyár (XAU-HUF)
742 221 HUF/oz
  
+ 3 558 HUF
Ezüstár (XAG-HUF)
8 231 HUF/oz
  
+ 89 HUF

Ez is érdekelheti