Árértesítés hozzáadása

Fizetési lehetőségek

Közzétéve Sten Senkel által 8 hónapok ezelőtt
Aranyár (XAU-HUF)
564 108 HUF/oz
  
+ 1 633 HUF
Ezüstár (XAG-HUF)
7 556 HUF/oz
  
+ 16 HUF

A fizetési lehetőségek a vásárlási és a szállítási módoktól függenek.

A Tavex ügyfeleinek két lehetőség van arra, hogyan lehet befektetési aranyat és ezüstöt vásárolni. Először is a termékeket megrendelheti a webáruházunkban. A másik lehetőség, hogy meglátogatja a budapesti irodánkat, ahol személyesen kifizeti és átveheti a termékeket. Az irodánkban való átvételhez mindenképpen időpontot kell kérni. Az általános szerződési feltételeink szerint a fizetőnek és a kedvezményezettnek mindig ugyanannak a személynek kell lennie. Ez vonatkozik mind a webáráházunkban, mind az irodánkban történő vásárlásra.

Fizetési lehetőségek online rendeléskor

A webáruházunkban banki átutalást valamint kártyás és készpénzes fizetést fogadunk el.

A. Banki átutalással történő fizetés.

Miután a webáruházunkban leadta a rendelését, kapni fog tőlünk egy automatikus e-mailt. Ebben elküldjük Önnek a pontos fizetési részleteket tartalmazó árajánlatot. Az ajánlat egyebek mellett a banki átutaláshoz szükséges adatokat is tartalmazza. Kérjük, ne felejtse el a közleményben megadni az árajánlat számát!

Ha átutalással fizet, kérjük, a következőket mindenképpen figyelembe venni:

  • Az utalás átfutási idejeAz utalás átfutási ideje 1-3 munkanap is lehet banktól függően.
  • Az utalási limitek és díjak – A Tavexnál nincs maximum vagy minimum utalási összeg, és nem számítjuk fel semmilyen tranzakciós díjakat.
  • Fizetés devizában. Ha más pénznemben kívánja átutalni a vásárlás végösszegét, pl. EUR, USD, GBP, PLN, RON, BGN, DKK, SEK vagy NOK, kérjük elötte vegyen fel velünk a kapcsolatot a +36 20 255 1515 telefonszámon vagy az e-mail címünkön.

B. Fizetés bankkártyával.

Fizetési lehetőségek
Fizetés bankkártyával

Webáruházunkban szinte minden nemzetközileg elfogadott bankkártyával is fizethet (Visa, Mastercard), ha a rendszerünk ezt a lehetőséget Önnek felajánlja.

A kártyacsalás megelőzése érdekében szükség lehet személyi igazolványának és a vásárláshoz használt bankkártyájának másolatának továbbítására.

Fizetési lehetőségek az irodánkban

Előzetes egyeztetés után az irodánkban is lehet lebonyolítani az üzletet. Fizetési lehetőségek az irodánkban a következők: készpénz, banki átutalás vagy bankkártyás fizetés.

Készpénz:

Irodánkban fizethet készpénzben is. A készpénzes fizetés fokozott átvilágítás tárgyát képezheti. Érvényes személyigazolványt és a pénzeszközök eredetével kapcsolatos dokumentáció másolatát is elkérhetjük Öntől.

Banki átutalás:

Az irodánkban lebonyolított tranzakciókra a banki átutalással fizetésre ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a webáruházunkon keresztül elküldött megrendelésekre.

Hitelkártya:

Az irodánkban lebonyolított tranzakciókra a hitelkártyával történő fizetésre ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a webáruházunkon keresztül elküldött megrendelésekre.

Pénzmosás elleni előírások

A bankokhoz hasonlóan nekünk is pénzmosás megelőzési rendszert kell működtetnünk és bizonyos belső szabályzatokat alkalmaznunk. A magyar törvények értelmében a 4.500.000 Ft feletti vásárlások esetén kérnünk kell Öntől az érvényes személyazonosság igazolásra alkalmas okmányt és a pénz eredetére vonatkozó dokumentáció másolatát.

Aranyár (XAU-HUF)
564 108 HUF/oz
  
+ 1 633 HUF
Ezüstár (XAG-HUF)
7 556 HUF/oz
  
+ 16 HUF

Ez is érdekelheti