Árértesítés hozzáadása

Hogyan képes a Tavex ilyen alacsony árakat kínálni?

Közzétéve Sten Senkel által 3 évek ezelőtt
Aranyár (XAU-HUF)
859 740 HUF/oz
  
- 7 897 HUF
Ezüstár (XAG-HUF)
10 897 HUF/oz
  
- 103 HUF

A versenyképes árak a Tavex számára rendkívül fontosak. Folyamatosan törekszünk rá, hogy alacsony árrést biztosítsunk. Így még szélesebb közönség számára tudjuk elérhetővé  tenni a termékeinket. Célunk, hogy az ügyfeleink a lehető legkedvezőbb áron tudjanak befektetési arany és ezüst termékeket vásárolni és eladni rajtunk keresztül.

Észak-Európa meghatározó kereskedő

A Tavex Magyarország a Tavex Csoport része. A Tavex ma 11 országban van jelen. A Baltikum és Skandinávia mellett Finnországban, Lengyelországban, Romániában és most már Magyarországon is. A csoport Észak-Európa meghatározó nemesfém-kereskedője. Ezáltal évente hatalmas mennyiségű befektetési arany- és ezüst terméket kezel. Tavex évente mintegy 1,9 millió ügyfelet szolgál ki Európa szerte. Elsősorban a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő gyártók és pénzverdék által készített befektetési arany és ezüst termékeket forgalmazunk.

Közvetlen partnerkapcsolatok

Több ismert befektetési arany és ezüst termékeket gyártó vállalattal és pénzverdével vagyunk közvetlen kapcsolatban. Pl. a Valcambi, aki az egyik legnépszerűbb termékünk a Valcambi 100-grammos aranyrúd gyártója. Szintén a partnerünk a PAMP, aki a 100-grammos PAMP aranyrúd gyártója.

versenyképes árak
Bécsi Filharmónikusok 1-unciás aranyérme

Az Osztrák Pénzverde az egész Európa szerte rendkívül népszerű befektetési termék az 1-unciás Bécsi Filharmónikusok aranyérme gyártója. A Bécsi Filharmonikusok érme 99,99% -os aranytisztaságú befektetési arany termék. Ez a termék Európában az egyetlen törvényes fizetőeszközként alkalmazható aranyérme. Névértéke 100 euró. Skandináviában a Tavex a Bécsi Filharmonikus érmék legnagyobb forgalmazója. Ezáltál piacvezető áron tudjuk kínálni ezt a kiváló terméket.

 

Ausztrál Kenguru 1-unciás aranyérme

A Perth Mint az Ausztrál Kenguru 1-unciás aranyérme gyártója. Ezt az érmet páratlanul kedvező áron tudunk kínálni. Szintén kiemelt partnerünk a China Great Wall Coins Investments is. Tőlünk vásároljuk a szintén nagy népszerűségnek örvendő Panda érmeket. A versenyképes árak tartása főleg az említett közvetlen partnerkapcsolatoknak köszönhetően is lehetséges.

Ez is érdekelheti