Árértesítés hozzáadása
Új ÁrRobot létrehozása
+ -
Új ÁrRobot létrehozása
Tavex ÁrRobot összefoglaló

Az ÁrRobot kikapcsolására akármikor lehetősége van, továbbá automatikus megrendeléskor nincs fizetési kötelezettsége sem.

1/10 uncia Amerikai Sas aranyérme

Nincs raktáron
A Tavex örömmel mutatja be az Amerikai Sas aranyérmét, az Egyesült Államok által kibocsátott legnépszerűbb aranyérmét, és ... bővebben
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Bevezetés

A Tavex örömmel mutatja be az Amerikai Sas aranyérmét, az Egyesült Államok által kibocsátott legnépszerűbb aranyérmét, és a világ egyik legelső befektetési aranyérméjét. Ennek a lenyűgöző aranyérme népszerűségén a gyönyörű formatervezése, a kiváló minőség és a rangos törvényes fizetőeszköz státuszából származik. Az Amerikai Egyesült Államok által, először 1986-ban kiadott, Amerikai Sas aranyérmék sok befektető preferált tárgyi eszközévé váltak, akik mind a mai napig több mint 30 millió darabot vásároltak.

Az amerikai kormány által garantált tisztaságukkal az Amerikai Sas aranyérméket világszerte elismerik és egy mélyen likvid piac támogatja őket. Így a legtöbb befektető számára megfelelőek, különösen azok számára, akik diverzifikálni és fedezni szeretnék portfólióikat a kedvezőtlen piaci eseményekkel szemben.

Miért ezt válassza?

 • Az Amerikai Sas aranyérmék nyomon követik az arany árát. Az American Eagle aranyérmék értékét elsősorban azok finom aranytartalma határozza meg, amely az arany uralkodó árához kapcsolódik.
 • Az Amerikai Sas aranyérme valódi pénz. Az Egyesült Államok Kongresszusa által 1985-ben törvényes fizetőeszköz-státuszt kapott, az Amerikai Sas érme az 1930-as évek óta a leghosszabb ideig folyamatosan előállított amerikai érem, amely visszaszerezte ezt az értékes monetáris státuszt.
 • Az Amerikai Sas aranyérmék likvidek és elismertek. A mai napig mintegy 30 millió érmét vert és bocsátott ki az Egyesült Államok pénzverdéje, ami ezzel alátámasztja az Amerikai Sas aranyérmék globális elismerését és elfogadását.
 • Az Amerikai Sas aranyérmék tartósak. 91,67% -os tisztaságú aranyötvözetből (22 karát) verik. Az ötvözet többi része ezüstöt és rézt tartalmaz, ami erősíti az érmék felületét és növeli az érme tartósságát, alkalmassá téve kezelésre.
 • Az Amerikai Sas aranyérmék valódi megtakarításnak felelnek meg. Az Amerikai Sas érmék ideális választások minden olyan hosszú távú befektető számára, aki értékeli a törvényes fizetőeszközzel rendelkező aranyérmék birtoklásának biztonságát és stabilitását.
 • Az Amerikai Sas aranyérmék kiválóan alkalmasak portfóliójuk diverzifikálására. Az arany alacsony korrelációja a többi pénzügyi eszközzel azt eredményezi, hogy portfólió fedezetként szolgáljanak a piaci kockázatokkal szemben.

Az arany termékek vásárlása kockázatcsökkentő és értékmegőrző befektetés.

Az arany ára jelentős mértékben növekedett az elmúlt évek során, így meglehetősen biztonságos értékmegőrző befektetésnek bizonyult.

 • Termékérték (1pc)
  -
 • Visszavásárlási ár
  87 120 ft
 • Az Ön kockázata a következő
  -87 120 ft

Tény: Az arany ára HUF értékkel emelkedett 138.5% pénznemben az elmúlt 8 év leforgása alatt. A legalacsonyabb ár 307 634 HUF/oz volt, míg a legmagasabb 902 354 HUF/oz. A jelenlegi piaci ár 871 203 HUF/oz.

Történelem

Az Egyesült Államok harmincas éveinek pénzügyi pánikja és az arany története

Az 1930-as évek súlyos depressziója közepette az arany természetes választott fizetőeszközzé vált az Egyesült Államokban. Mivel a papír minden formáját, beleértve a bankjegyeket is, aranyra szerették volna cserélni, a pénzügyi szektor és maga a kormány is kifutott az aranytartalékaikból. Ennek megakadályozása érdekében 1933-ban Franklin D. Roosevelt elnök kiadta a hírhedt végrehajtási parancsot (6102), amely bűncselekménnyé nyilvánította az arany tulajdonjogát, és az összes kormány által kibocsátott papír eszközt továbbá nem lehetett aranyban visszaválthatóvá tenni. 1933-tól kezdődően új pénzügyi korszak kezdődött az Egyesült Államokban, ahol a zöld könyv darabjai az ország monetáris rendszerének alapköveivé váltak.

Az American Sas érmék értékesítése megugrott


41 évig volt érvényben Roosevelt végrehajtási rendelkezése, amely szankcionálta az arany tulajdonjogát, mire Gerald Ford elnök 1974-ben hatályon kívül helyezte a törvényt. Még tizenegy évbe telik, mire az Egyesült Államok Kongresszusa elfogadja az 1985-ös aranybevonatról szóló törvényt, amely engedélyezte az arany és ezüst pénzverést. Ezt követően, 1986-ban, az Egyesült Államok pénzverde kiadta az első aranyérmét: az American Sas érmét. Figyelembe véve, hogy ez volt az első törvényes fizetőeszközű aranyérme, amelyet az Egyesült Államok bocsátott ki több mint öt évtized alatt, sok vevő várakozott a pálya szélén. Valójában a kibocsátás első évében az Egyesült Államok pénzverdéjének 3,6 millió darabot, vagyis 62 tonna Amerikai Sas arany érmét kellett vernie, hogy kielégítse a befektetők és érmekereskedők keresletét!

Az arany Amerikai Sas érme - a tökéletes befektetés


Az Egyesült Államok kormánya által elismert törvényes fizetőeszköz státusszal az Amerikai Sas érmék 1986 óta az egyik legkedveltebb befektetői aranyérmék, akik fedezeti portfóliójukat kívánják fedezni a zuhanó tőzsdék és a gazdasági zűrzavarok ellen. Az Egyesült Államok Pénzverdéjének az Amerikai Sas iránti kereslettel kapcsolatos adatai egyértelműen azt mutatják, hogy a befektetők az 1987-es tőzsdei összeomlás idején, közvetlenül a dot-com buborék (más néven internetes buborék) csúcspontja előtt jelentősen megnövelték ezen érmék vásárlását. 1999 - 2000, és nemrégiben 2008 - 2009, amikor az Egyesült Államok és más nagy gazdaságok súlyos recesszióba süllyedtek. Valójában éves alapon a kereslet ezekben az időszakokban átlagosan csaknem 100% -kal nőtt, ami azt bizonyítja, hogy a piaci viharos időkben az arany Amerikai Sas érme választott eszközzé válik.

Tanulmányozva a különböző országok által felvert 24 karátos aranyérmék növekvő népszerűségét - amelyeknek remek példái a kanadai juharlevél és az osztrák filharmonikus aranyérmék - az Egyesült Államok Pénzverde története során először adta ki saját, 9999-es finomságú verzióját. 2006-ig az egyetlen amerikai jogszerű fizetőeszközként megvásárolható aranyérme az amerikai Arany Sas volt, amely - az Arany Buffalóval ellentétben - 22 karátos érme - aranyból, valamint réz-ezüst ötvözetéből készül. Az amerikai Buffalo aranyérme bevezetése történelmi pillanat volt az Egyesült Államok Pénzverdéje számára is, amely két különböző arany-tisztaságú és törvényes fizetőeszközként is használható arany érmét is forgalmaz.

Termék tömege grammban
3.41
Arany tömeg grammban
3.11
Tisztaság
916.7
Arany tömeg troy unciában
0.1
Átmérő
16.5
Vastagság
-
Névérték leírás
5 dollár
Gyártó:
Egyesült Államok Pénzverde, Egyesült Államok

Előlap

Az előlap Lady Liberty alakját ábrázolja, jobb kezében fáklyát, baljában olajágat tart. A bal alsó háttérben látható a Capitolium épülete, jobb oldalán pedig a pénzverés éve, a „W” betű kíséretében, amely a West Point-i pénzverde jele.

Hátlap

A hátoldalon egy hím sas látható, amely olajbogyó ágat repít a fészek felett. A fészek egy női sasot és fiókáit is tartalmazza. A repülő sas felett az „AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK” szöveg, a női sas mellett pedig középen az „E PLURIBUS UNUM” szöveg található, amely latinul az „egy a sok közül” és az „ISTENBEN BIZALMAZUNK” kifejezéssel szerepel. A sasfészek alá be van írva az érme súlya, a névérték, mely 50 dollár, valamint a sas fészke megformálásáért felelős Miley Busiek mellett álló tervező „MB” kezdőbetűi.

Biztonságos és gyors szállítás Fedex-el

Megrendelését a Fedex szállítja, és teljes körűen biztosított. Fizetésének beérkezését követően a rendelését 24 órán belül feldolgozzuk. A szállítási idő 1 és 3 munkanap között van. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Igény szerint megrendelését személyesen is átveheti budapesti irodánkban aznap, amikor értesítjük a fizetés megérkezéséről. Abban az esetben, ha a csomagját nem tudjuk azonnal elküldeni, mindig értesítjük a késedelemről.

 

Biztosítás

A csomag teljes körűen biztosított, és abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha a csomag elveszik vagy megsérül, újra kiszállítjuk a termékeket, vagy visszatérítjük a pénzét. A csomag a kézbesítés során biztosított mindaddig, amíg a címzett átveszi azt.

 

Várható szállítási költségek

A Tavex egyszerű és biztonságos szállítást kínál minden online megrendeléshez.

Nagy mennyiség raktáron

A Tavex termékeinek többsége mindig raktáron van, ezért a Tavex ugyanazon a napon gyors szállítást kínál Önnek, piacvezető árakon. Üzletünkben személyesen is átveheti megrendelt termékeit. A Tavex a világ összes nagy érmegyártóinak hivatalos partnere.

Gyors átvétel

Nyugodtan látogasson el üzletünkbe a nyitvatartási időn belül ingyenes konzultáció céljából, vagy akár azért, hogy személyesen érdeklődjön egy adott termékről. Ha online vásárol, általában 1-2 napon belül személyesen is átveheti a termékeket.

Alacsony árak

Több mint 30 év tapasztalattal háta mögött, a Tavex képes a legjobb piaci árakat kínálni. A Tavex-nél maximalizálhatja befektetésének megtérülését az alacsony árréseknek és feláraknak köszönhetően.

A termék nincs raktáron

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így most előrendelheti.

Foglaljon időpontot privát konzultációra
Tudjon meg többet a biztonságos befektetésekről és nyerjen betekintést a befektetési piacra.