Árértesítés hozzáadása

Aranyat érő ajándékötletek

Közzétéve Kirli Ausmees által Hírek kategóriában ekkor: 20.12.2021
Aranyár (XAU-HUF)
844 577 HUF/oz
  
- 18 656 HUF
Ezüstár (XAG-HUF)
10 943 HUF/oz
  
- 378 HUF

Decemberben tele vannak az üzletek és a bevásárlóközpontok emberekkel, akik kétségbeesetten keresik a karácsonyi ajándékokat a szeretteiknek. Mi lenne, ha idén elkerülné a nagy fogyasztási hisztériát és örök értékkel bíró, a szó szoros értelmében aranyat érő ajándékot adna annak, aki fontos Önnek?

A legjobb ajándék szívből jön

Bár az ajándék kiválasztása nagyban függ attól, hogy kinek szól, abban valószínűleg mindannyian egyetértünk, hogy a legjobb ajándék az, ami szívből jön. Tehát a nagy ajándék nem feltétlenül jobb a kicsinél vagy a drágább az olcsóbbnál – sokkal fontosabb az, hogy mit jelent az ajándékozottnak. Egy igazán jó ajándék értékes és a legjobb esetben az értéke idővel akár növekedhet is. Mi a TAVEX-nél tudjuk, melyik ajándék felel meg ezeknek a feltételeknek.

Egyszerűen magyarázva a befektetés a vagyonunk növeléséről szól és egy olyan ajándék, ami egyben befektetés is, felkeltheti az ajándékozott érdeklődését az egész befektetési világ iránt. A részvények és kötvények ajándékozása meglehetősen nehézkes lehet – az ajándékot a címzett kezébe adni gyakorlatilag lehetetlen, mert ez a fajta befektetés csak képernyőn létezik pixelek formájában. Így sajnos valószínűleg az olyan típusú ajándék érzelmi értéke sem lenne olyan, mint amit elvárunk egy igazán jó ajándéktól.

A fizikai arany kiváló ajándék, ami egyben befektetés is. Ez az aprónak tűnő tárgy plusz jelentéssel és értékkel bírhat, ha az aranyterméket az ajándékozott személyiségét figyelembe véve választjuk ki. Például a személy születési évének megfelelő Lunar sorozatú érme jó választás lehet. A különböző aranyérmék és -rudak széles választékának köszönhetően minden árkategóriában találunk ajándékot – a legkisebb 1 grammos aranylapkáktól egészen a nagyobb értékű aranyrudakig és -érmékig.

Az arany ajándékozása szép hagyománnyá válhat

Az aranynak nem kell feltétlenül egyszeri ajándéknak lennie, az arany ajándékozásával elkezdhetünk egy évente megismétlődő hagyományt is. Pl. a folyamatosan változó dizájnnak köszönhetően minden évben újabb Lunar sorozatú aranyérmét vagy -rudat lehet ajándékba adni. Így évek alatt egy különleges kollekciót és egyben értékes befektetési csomagot lehet összeállítani.

Ha a gyermekének vagy az unokáknak évente egy aranyterméket ad ajándékba, ezeket a felnőtté váláskor befektethetnek például az első lakás vagy autó vásárlásába. Egy ilyen ajándék megtanítja a gyereket a pénz, a befektetés és a folytonosság megbecsülésre is, ami évekkel később célhoz vezet.

A történelmi aranyérmével egy kis szeletet adunk át az országunk vagy a világ történelméből. Például az osztrák 1 dukátos aranyérmén szorosan Magyarországhoz és magyar történelemhez kapcsolódó Ferenc József császár babérkoszorús portréja látható.

Segítünk a választásban

Az arany ajándékozása az örömön túl, amit az ajándékozottnak okoz, megkíméli ügyfeleinket az őrült karácsonyi vásárlási láztól is. Az aranyvásárlást nyugodtan intézheti az otthonában a TAVEX webshopján keresztül, és a futár házhoz is viszi a kiválasztott termékeket. Ha több információra van szüksége vagy kérdése van, írjon nekünk e-mailt vagy hívjon minket bizalommal. Szeretettel várjuk budapesti irodánkban, ahol az előzetes időpontfoglalás után, személyes konzultáció kereteiben segítjük kiválasztani önnek a legmegfelelőbb ajándékot. A TAVEX-nél vásárolt aranytermékeket elegáns ajándékdobozban adhatja át a szeretteinek. Ne feledje, a karácsonyi ajándékvásárlásnak nem kell stresszesnek lennie, ha tudja, minek örülne az ajándékozott!

Ez is érdekelheti