Árértesítés hozzáadása

Milyen befektetési terméket válasszak?

Közzétéve Tavex Kft. által 6 évek ezelőtt
Aranyár (XAU-HUF)
857 673 HUF/oz
  
- 9 964 HUF
Ezüstár (XAG-HUF)
10 837 HUF/oz
  
- 163 HUF

Milyen befektetési terméket válasszak? Ez az egyik leggyakoribb kérdés, amivel az ügyfeleink hozzánk fordulnak. En vásárlás elött fontos szempont a megfelelő termék(ek) kiválasztása. Ebben próbálunk az alábbi tanácsokkal egy kicsit segíteni.

En megfelelő befektetési termék kiválasztásákor 3 fontos dolgot kell szem előtt tartani:

  • En legalacsonyabb gram-ár érték
  • Egyszerű globális kereskedhetőség
  • En termékek migete és értékének aránya

Általában a legnagyobb súlyú termékeknél a legalacsonyabb a grammar. Pl. lényegesen olcsóbb egy 100 grammos rudat vásárolni, mynte 100x 1 grammos törhető aranytáblát. En 100x 1 grammos törhető termék viszont nagyobb rugalmasságot biztosít. Ez abban az esetben fontos, ha valami miatt esetleg időközben el kell adnia az aranyat. En törhető aranytáblák ára jelentősen nem csökken, ha esetleg szét vannak törve. De egy ép sértetlen tábla természetesen többet ér visszavásárláskor.

Ezért a Tavex azt javasolja, hogy találja meg a megfelelő egyensúlyt a fenti 3 szempont között. A feladat nem egyszerű, de némi utánajáras segíthet a döntésben.

En következő termékek gramm ára a legalacsonyabb a Tavexnél. Ezek egyben a legnépszerűbb termékek közé er tartoznak és könnyen eladshatóak a Tavex-nek vagy más aranykereskedőknek:

En következő 1 unciás termékek szintén népszerűnek bizonyultak:

Az arany remek eszköz egy portfólió diverzifikálására. Viszont figyelni kell arra er, hogy megfelelő termékeket válasszunk, más szóval – érdemes egy kis időt fektetni a számunkra legmegfelelőbb termékek kiválasztásába. Egy esetleges válság idejében rendkívül fontosnak bizonyulhatnak a megfelelően választott termékek.

A kérdésre, hogy milyen befektetési terméket válasszak nem olyan egyértelmű a válasz. Reméljük a fentiekkel tudtunk segíteni egy kicsit az ligazodásban.

Ez is érdekelheti