Árértesítés hozzáadása

Milyen befektetési terméket válasszak?

Közzétéve Tavex Kft. által 5 évek ezelőtt
Aranyár (XAU-HUF)
731 849 HUF/oz
  
+ 6 127 HUF
Ezüstár (XAG-HUF)
8 251 HUF/oz
  
+ 97 HUF

Milyen befektetési terméket válasszak? Ez az egyik leggyakoribb kérdés, amivel az ügyfeleink hozzánk fordulnak. A vásárlás elött fontos szempont a megfelelő termék(ek) kiválasztása. Ebben próbálunk az alábbi tanácsokkal egy kicsit segíteni.

A megfelelő befektetési termék kiválasztásákor 3 fontos dolgot kell szem előtt tartani:

  • A legalacsonyabb gramm-ár érték
  • Egyszerű globális kereskedhetőség
  • A termékek mérete és értékének aránya

Általában a legnagyobb súlyú termékeknél a legalacsonyabb a grammár. Pl. lényegesen olcsóbb egy 100 grammos rudat vásárolni, mint 100x 1 grammos törhető aranytáblát. A 100x 1 grammos törhető termék viszont nagyobb rugalmasságot biztosít. Ez abban az esetben fontos, ha valami miatt esetleg időközben el kell adnia az aranyat. A törhető aranytáblák ára jelentősen nem csökken, ha esetleg szét vannak törve. De egy ép sértetlen tábla természetesen többet ér visszavásárláskor.

Ezért a Tavex azt javasolja, hogy találja meg a megfelelő egyensúlyt a fenti 3 szempont között. A feladat nem egyszerű, de némi utánajáras segíthet a döntésben.

A következő termékek gramm ára a legalacsonyabb a Tavexnél. Ezek egyben a legnépszerűbb termékek közé is tartoznak és könnyen eladshatóak a Tavex-nek vagy más aranykereskedőknek:

A következő 1 unciás termékek szintén népszerűnek bizonyultak:

Az arany remek eszköz egy portfólió diverzifikálására. Viszont figyelni kell arra is, hogy megfelelő termékeket válasszunk, más szóval – érdemes egy kis időt fektetni a számunkra legmegfelelőbb termékek kiválasztásába. Egy esetleges válság idejében rendkívül fontosnak bizonyulhatnak a megfelelően választott termékek.

A kérdésre, hogy milyen befektetési terméket válasszak nem olyan egyértelmű a válasz. Reméljük a fentiekkel tudtunk segíteni egy kicsit az eligazodásban.

Aranyár (XAU-HUF)
731 849 HUF/oz
  
+ 6 127 HUF
Ezüstár (XAG-HUF)
8 251 HUF/oz
  
+ 97 HUF

Ez is érdekelheti